Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Norwich @ 16.00
9 kwietnia 2012, 17:43 [cytuj]
dobra panowie ja mam już dość.
dobra panowie ja mam już dość
9 kwietnia 2012, 17:44 [cytuj]
Bale nadaje się ze swoim aktorskim zapędem do farselony. pogrzeje ławę z 3 lata i pogra w jakimś Getafe czy Levante. a mogliśmy hajs z lewonożnego aktora zainwestować w Hazarda. Modrić według mnie rozgrywa przeciętny mecz, bardziej martwi mnie sodówa która z Bale jakby przenosiła się na Walkera. Chłopak się rozhulał i nikt z tym również nic nie robi od kilku spotkań
Bale nadaje się ze swoim aktorskim zapędem do farselony. pogrzeje ławę z 3 lata i pogra w jakimś Getafe czy Levante. a mogliśmy hajs z lewonożnego aktora zainwestować w Hazarda. Modrić według mnie rozgrywa przeciętny mecz, bardziej martwi mnie sodówa która z Bale jakby przenosiła się na Walkera. Chłopak się rozhulał i nikt z tym również nic nie robi od kilku spotkań
.upadamy na dno by odbić się od niego.
9 kwietnia 2012, 17:46 [cytuj]
Brak słów, po prostu...
Brak słów, po prostu
Przed meczem miałem nadzieje że powalczymy o 3 miejsce. A teraz trzeba bronić czwartego . Boże to jakiś koszmar . !!!
Przed meczem miałem nadzieje że powalczymy o 3 miejsce. A teraz trzeba bronić czwartego . Boże to jakiś koszmar . !!!
jak nie bedziemy na 4 miejscu to mozemy być i na 12-stym - to bez znaczenia - licza sie tylko 4 pierwsze miejsca. a my jestesmy łosiami dekady, wenger góra jednak robi róznice, a my jak zwykle zenada. Bez jaj bez umiejetnosci, bez szczescia ktore sprzyja lepszym, my poza poziom ligi europy nie wyjdziemy nigdy - musimy pogodzic sie z przecietnoscia. everton rozbija zenujacy sunderland 3:0 - a my ledwo 0>0
jak nie bedziemy na 4 miejscu to mozemy być i na 12-stym - to bez znaczenia - licza sie tylko 4 pierwsze miejsca. a my jestesmy łosiami dekady, wenger góra jednak robi róznice, a my jak zwykle zenada. Bez jaj bez umiejetnosci, bez szczescia ktore sprzyja lepszym, my poza poziom ligi europy nie wyjdziemy nigdy - musimy pogodzic sie z przecietnoscia. everton rozbija zenujacy sunderland 3:0 - a my ledwo 0>0
9 kwietnia 2012, 17:48 [cytuj]
Szczęście sprzyja tym, którzy walczą do końca bez kalkulacji. Jeśli nie zaminimy się w drużynę, która zawsze doaje 100% to nie uda nam się powalczyć o Top 4
Szczęście sprzyja tym, którzy walczą do końca bez kalkulacji. Jeśli nie zaminimy się w drużynę, która zawsze doaje 100% to nie uda nam się powalczyć o Top 4
9 kwietnia 2012, 17:50 [cytuj]
4 mamy z bani, własciwie mozna sobie darowac lige do konca sezonu - szkoda nerwow , dobrze ze wyjezdzam na koniec kwietnia - wroce beda na 6-stym i dobrze
4 mamy z bani, własciwie mozna sobie darowac lige do konca sezonu - szkoda nerwow , dobrze ze wyjezdzam na koniec kwietnia - wroce beda na 6-stym i dobrze
Ja pierdole, co za porażka. Padaka.
Ja pierdole, co za porażka. Padaka
Ja pierdole, co za porażka. Padaka.
Ja pierdole, co za porażka. Padaka
Te patałachy myślały że jak mamy 10 pkt przewagi to już można odpuścić i 'dograć' reszte sezonu. Zero zaangażowania , gra sie totalnie nie klei ,jestem strasznie a to strasznie wkurwiony!
Te patałachy myślały że jak mamy 10 pkt przewagi to już można odpuścić i 'dograć' reszte sezonu. Zero zaangażowania , gra sie totalnie nie klei ,jestem strasznie a to strasznie wkurwiony!
9 kwietnia 2012, 17:51 [cytuj]
Lany poniedziałek, kurwa ich mać, chyba przejebany.
Lany poniedziałek, kurwa ich mać, chyba przejebany
9 kwietnia 2012, 17:52 [cytuj]
NO dostali niezłe LANIE w ten lany poniedziałek. kurwa no !
NO dostali niezłe LANIE w ten lany poniedziałek. kurwa no !
9 kwietnia 2012, 17:53 [cytuj]
Chuj ... Kingowi dziekujemy ... lidze mistrzow rowniez... Jestesmy frajerami na skale swiatowa
Chuj ... Kingowi dziekujemy ... lidze mistrzow rowniez... Jestesmy frajerami na skale swiatowa
9 kwietnia 2012, 17:54 [cytuj]
Będzie dobrze jak wgl zajmiemy 6 miejsce . Newcastle dzisiaj ograło Bolton , zrównali się punktami z nami . : )
Będzie dobrze jak wgl zajmiemy 6 miejsce . Newcastle dzisiaj ograło Bolton , zrównali się punktami z nami . : )
Goodbye Champions League ;(
Goodbye Champions League ;(
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
ale wstyd ;)
ale wstyd ;)
9 kwietnia 2012, 17:55 [cytuj]
bravo - większej hujozy już dawno nie widziałem:brawo:
bravo - większej hujozy już dawno nie widziałem:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
9 kwietnia 2012, 17:56 [cytuj]
jeśli King był talizmanem to wypierdolmy kogoś ze szkła, kupmy Beckhama.przynajmniej z reklam kasa wejdzie a o wiele lepszą mordę ma.

jesteśmy totalnymi frajerami. nie chcę tutaj teorii spiskowych robić, ale może Harry już to pierdoli bo wie że czeka na niego reprezentacja...?
jeśli King był talizmanem to wypierdolmy kogoś ze szkła, kupmy Beckhama.przynajmniej z reklam kasa wejdzie a o wiele lepszą mordę ma. jesteśmy totalnymi frajerami. nie chcę tutaj teorii spiskowych robić, ale może Harry już to pierdoli bo wie że czeka na niego reprezentacja...?
.upadamy na dno by odbić się od niego.
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 141 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się