Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Norwich @ 16.00
9 kwietnia 2012, 17:56 [cytuj]
Nie piszcie ze patałachy, grają jak potrafia, angazuja sie jak potrafia - na tyle ich obecnie stac - jezeli popatrzymy z kim wygrywalismy w tym sezonie to z nikim wielkim - po prostu zbieg okoliczności ze wygraliśmy klika meczów - czesto fuksem - spadek formy zawodników, zmeczenie i od razu odbija się na wynikach - do konca sezonu walka o "aż" 4 miejsce i FA CUP - na nic wiecej nas nie stac. Jezeli na koniec bedzeimy na 4-tym to i tak to bedzie nasz najwiekszy sukces od wielu wielu lat. A Norwich zagrało naprawde swietnie...
Nie piszcie ze patałachy, grają jak potrafia, angazuja sie jak potrafia - na tyle ich obecnie stac - jezeli popatrzymy z kim wygrywalismy w tym sezonie to z nikim wielkim - po prostu zbieg okoliczności ze wygraliśmy klika meczów - czesto fuksem - spadek formy zawodników, zmeczenie i od razu odbija się na wynikach - do konca sezonu walka o "aż" 4 miejsce i FA CUP - na nic wiecej nas nie stac. Jezeli na koniec bedzeimy na 4-tym to i tak to bedzie nasz najwiekszy sukces od wielu wielu lat. A Norwich zagrało naprawde swietnie
liczyć na cud że Jol przypomni sobie o nas i wygra z cfc.
liczyć na cud że Jol przypomni sobie o nas i wygra z cfc
Jutro Arsenal wygrywa i z -10 pkt zrobi sie +5 na ich korzyść . Jak można było przejebać 15 pkt w tak krótkim czasie ?
Jutro Arsenal wygrywa i z -10 pkt zrobi sie +5 na ich korzyść . Jak można było przejebać 15 pkt w tak krótkim czasie ?
ze smutku wory pod oczami. szkoda nerwow, myslalem, ze mecz a'la spacer, a tu prosze...
ze smutku wory pod oczami. szkoda nerwow, myslalem, ze mecz a'la spacer, a tu prosze
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
9 kwietnia 2012, 17:57 [cytuj]
oj tam pierdolenie pozostaje nam wierzyć Ncastle jeszcze czeka mecz z Chelsea, a Chelsea pozostaje mecz z Arsenalem, jeszcze nic straconego co nie zmienia faktu ze jestesmy frajerami.
oj tam pierdolenie pozostaje nam wierzyć Ncastle jeszcze czeka mecz z Chelsea, a Chelsea pozostaje mecz z Arsenalem, jeszcze nic straconego co nie zmienia faktu ze jestesmy frajerami
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
9 kwietnia 2012, 17:59 [cytuj]
Redakcja chyba celowo nie aktualizuje tabeli , bo aż wstyd !
Redakcja chyba celowo nie aktualizuje tabeli , bo aż wstyd !
9 kwietnia 2012, 17:59 [cytuj]
nie jest jeszcze po sezonie, ale szczerze mówiąc, to mnie już to jebie, bo to jest kurwa tak żenujące, że aż nie wiem, co mam napisać. bez ambicji, bez zaangażowania, bez zespołu, jakiejś drużynowej gry, nie zamierzam oglądać żadnego meczu tottenhamu do końca tego sezonu. bardzo się cieszę też, że nie wyjebałem 50 funtów na koszulki, ojej, bardzo. świetnie się kibicuje największym frajerom tego sezonu w angli. pośmiewisko czas zacząć.
nie jest jeszcze po sezonie, ale szczerze mówiąc, to mnie już to jebie, bo to jest kurwa tak żenujące, że aż nie wiem, co mam napisać. bez ambicji, bez zaangażowania, bez zespołu, jakiejś drużynowej gry, nie zamierzam oglądać żadnego meczu tottenhamu do końca tego sezonu. bardzo się cieszę też, że nie wyjebałem 50 funtów na koszulki, ojej, bardzo. świetnie się kibicuje największym frajerom tego sezonu w angli. pośmiewisko czas zacząć
9 kwietnia 2012, 18:01 [cytuj]
"Jezeli na koniec bedzeimy na 4-tym to i tak to bedzie nasz najwiekszy sukces od wielu wielu lat." Spurs3 głowka Croucha na wyjeździe z City wpadła do ich bramki całkiem niedawno, więc nie wiem gdzie te wiele wiele lat...
"Jezeli na koniec bedzeimy na 4-tym to i tak to bedzie nasz najwiekszy sukces od wielu wielu lat." Spurs3 głowka Croucha na wyjeździe z City wpadła do ich bramki całkiem niedawno, więc nie wiem gdzie te wiele wiele lat
Can't Smile Without You!!!
oczywiście. jeszcze mogą być dwa Manchestery i dwa stołeczne ciuliki w top 4; ) CFC oraz The Anals.

szkoda że wczoraj oglądałem starcie Schalke 04 Gelsenkirchen z Hannoverem 96, bo nie mogę się nawet oszukać że wszędzie taki chujowy futbol. :P
oczywiście. jeszcze mogą być dwa Manchestery i dwa stołeczne ciuliki w top 4; ) CFC oraz The Anals. szkoda że wczoraj oglądałem starcie Schalke 04 Gelsenkirchen z Hannoverem 96, bo nie mogę się nawet oszukać że wszędzie taki chujowy futbol. :P
.upadamy na dno by odbić się od niego.
Modrić i wsio jak powiedział komentator. Marzenie moje to 4 miejsce na koniec sezonu. Zoda, że nie możemy ich wyzywać, ale nie zgodze się z zaangażowaniem bo jest niewielki na tle zespołów zktórymi gramy. Sunderland teraz Norwich następnie okaże się, że QPR bardziej zależy.
Modrić i wsio jak powiedział komentator. Marzenie moje to 4 miejsce na koniec sezonu. Zoda, że nie możemy ich wyzywać, ale nie zgodze się z zaangażowaniem bo jest niewielki na tle zespołów zktórymi gramy. Sunderland teraz Norwich następnie okaże się, że QPR bardziej zależy
9 kwietnia 2012, 18:03 [cytuj]
I nie patrzmy, że innym pozostał trudny kalendarz, liczyliśmy wczoraj na MC i co ?
I nie patrzmy, że innym pozostał trudny kalendarz, liczyliśmy wczoraj na MC i co ?
9 kwietnia 2012, 18:03 [cytuj]
My jestesmy przecietna drużyna z przebłyskami - pierwsza trójka sa klasowymi druzynami z wpadkami - stad róznica - i stad wytłumaczenie straty naszej 10 pkt przewagi - na szczescie o 4-te miejsce walczymy ze słabiakami podobnymi do nas - wiec do konca mamy szanse. Za tydzien odpoczniemy od ligi wiec moze i dobrze to na nas podziała. daj Boze - coraz bardziej sie sklaniam do decyzji, ze jezeli nie bedzie 4 miejsca podziekuja za spursmanie, zlikwiduje konto i przestane płacić składki członkowskie, zlikwiduję moje ołtarzyki Spurs - na starość przerzucę sie na ryby, zdrowsze, i bez obciachu...
My jestesmy przecietna drużyna z przebłyskami - pierwsza trójka sa klasowymi druzynami z wpadkami - stad róznica - i stad wytłumaczenie straty naszej 10 pkt przewagi - na szczescie o 4-te miejsce walczymy ze słabiakami podobnymi do nas - wiec do konca mamy szanse. Za tydzien odpoczniemy od ligi wiec moze i dobrze to na nas podziała. daj Boze - coraz bardziej sie sklaniam do decyzji, ze jezeli nie bedzie 4 miejsca podziekuja za spursmanie, zlikwiduje konto i przestane płacić składki członkowskie, zlikwiduję moje ołtarzyki Spurs - na starość przerzucę sie na ryby, zdrowsze, i bez obciachu
9 kwietnia 2012, 18:05 [cytuj]
Jeśli dostajemy od Norwich u siebie to znaczy że jakikolwiek kalendarz jest dla nas arcytrudny , teraz na rozkładzie wyjazd do QPR , już sie boje co będzie , przez 5 dni drużyny nie zmienimy , znów będzie padaka i liczenie na cud .
Jeśli dostajemy od Norwich u siebie to znaczy że jakikolwiek kalendarz jest dla nas arcytrudny , teraz na rozkładzie wyjazd do QPR , już sie boje co będzie , przez 5 dni drużyny nie zmienimy , znów będzie padaka i liczenie na cud
9 kwietnia 2012, 18:05 [cytuj]
slojkowski powiedział/a:
nie jest jeszcze po sezonie, ale szczerze mówiąc, to mnie już to jebie, bo to jest kurwa tak żenujące, że aż nie wiem, co mam napisać. bez ambicji, bez zaangażowania, bez zespołu, jakiejś drużynowej gry, nie zamierzam oglądać żadnego meczu tottenhamu do końca tego sezonu. bardzo się cieszę też, że nie wyjebałem 50 funtów na koszulki, ojej, bardzo. świetnie się kibicuje największym frajerom tego sezonu w angli. pośmiewisko czas zacząć

Bez przeginania, wiem,że zjebaliśmy to okrutnie, ale nie jesteśmy chyba kibicami sukcesu. Ja tam wszystko co bedzie oglądam, ale na trzeżwo sie nie da:) Mimo wszystko głowa do góry i... do skleopu bo jeszcze świeta:wnerw:
Bez przeginania, wiem,że zjebaliśmy to okrutnie, ale nie jesteśmy chyba kibicami sukcesu. Ja tam wszystko co bedzie oglądam, ale na trzeżwo sie nie da:) Mimo wszystko głowa do góry i... do skleopu bo jeszcze świeta:wnerw:
9 kwietnia 2012, 18:06 [cytuj]
Za taką padakę powinni za darmo rozdawać koszulki. Harry do kadry! Nie oglądam nastepnych dwóch meczy bo szkoda czasu i nerwów. A od dzisiaj życzę żeby Chelsea, Arsenal i Newcastle wygrywali swoje mecze. Jeśli miałbym wybierać czy mamy pod koniec zostać w top 4 czy poza to wybrałbym poza bo taka gra nie zaslugujemy na top 4.
Za taką padakę powinni za darmo rozdawać koszulki. Harry do kadry! Nie oglądam nastepnych dwóch meczy bo szkoda czasu i nerwów. A od dzisiaj życzę żeby Chelsea, Arsenal i Newcastle wygrywali swoje mecze. Jeśli miałbym wybierać czy mamy pod koniec zostać w top 4 czy poza to wybrałbym poza bo taka gra nie zaslugujemy na top 4
9 kwietnia 2012, 18:12 [cytuj]
Pamietam głowke Croucha - ale powtórzyć 4 miejsce jest znaczenie trudniej niż fuksem je raz zdobyć - stad napisałem ze to byłby wiekszy sukces, tym bardziej ze bez niego bedzie po druzynie i pozostanie walka o czołowa 10-tke i zniknie nam 3/4 z forum
Pamietam głowke Croucha - ale powtórzyć 4 miejsce jest znaczenie trudniej niż fuksem je raz zdobyć - stad napisałem ze to byłby wiekszy sukces, tym bardziej ze bez niego bedzie po druzynie i pozostanie walka o czołowa 10-tke i zniknie nam 3/4 z forum
9 kwietnia 2012, 18:16 [cytuj]
[quote=Julkos] A od dzisiaj życzę żeby Chelsea, Arsenal i Newcastle wygrywali swoje mecze.
Może q.wa jeszcze koszulke sobie kup anali!!!Nie rozumiem takich ludzi, w nastepnym meczu wygramy i znowu bedziesz nosił naszych na rękach??
[quote=Julkos] A od dzisiaj życzę żeby Chelsea, Arsenal i Newcastle wygrywali swoje mecze. Może q.wa jeszcze koszulke sobie kup anali!!!Nie rozumiem takich ludzi, w nastepnym meczu wygramy i znowu bedziesz nosił naszych na rękach??
9 kwietnia 2012, 18:19 [cytuj]
limbonic ma racje , można wyzywać piłkarzy za słaby mecz ale nie można życzyć źle ukochanemu klubowi . takich kibiców nie potrzebujemy .
limbonic ma racje , można wyzywać piłkarzy za słaby mecz ale nie można życzyć źle ukochanemu klubowi . takich kibiców nie potrzebujemy
9 kwietnia 2012, 18:22 [cytuj]
Ja już się nawet nie łudzę, nie będzie nawet ligi mistrzów, dajcie spokój jak nie potrafimy pokonać Norwich na WHL to nie pokonamy druzyna na ich własnym terenie. Jak zajmiemy 5 miejsce to będzie wielki przypadek. Ja pracuje z 50 fanami Norwich jutro w pracy będę słuchał gówna cały dzień. Powiedziałem sobie i teraz jestem już o tym przekonany ze nie wydam ani pensa na ten pierdolony klub, żulą kasy na transfery, biorą jakiś pajaców Saha i Nelsen, bo są za darmo to ja pierdole, nie będę ich wspierał finansowo. Wystarczyłby taki Hoilet i Dempsey i dowieźlibyśmy to 3 miejsce do końca, ale nie lepiej wypierdolić pół drużyny na wpożyczenia i zastapić ich odrzutami z druzyn które walczą ze spadkiem. Świetna taktyka, jesteśmy sknery to teraz za to słono zapłacimy. Pienaar poszedł do Evertonu i co mecz gra zajebiście, a my gramy bez prawego skrzydła przez pół sezonu.
Ja już się nawet nie łudzę, nie będzie nawet ligi mistrzów, dajcie spokój jak nie potrafimy pokonać Norwich na WHL to nie pokonamy druzyna na ich własnym terenie. Jak zajmiemy 5 miejsce to będzie wielki przypadek. Ja pracuje z 50 fanami Norwich jutro w pracy będę słuchał gówna cały dzień. Powiedziałem sobie i teraz jestem już o tym przekonany ze nie wydam ani pensa na ten pierdolony klub, żulą kasy na transfery, biorą jakiś pajaców Saha i Nelsen, bo są za darmo to ja pierdole, nie będę ich wspierał finansowo. Wystarczyłby taki Hoilet i Dempsey i dowieźlibyśmy to 3 miejsce do końca, ale nie lepiej wypierdolić pół drużyny na wpożyczenia i zastapić ich odrzutami z druzyn które walczą ze spadkiem. Świetna taktyka, jesteśmy sknery to teraz za to słono zapłacimy. Pienaar poszedł do Evertonu i co mecz gra zajebiście, a my gramy bez prawego skrzydła przez pół sezonu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
9 kwietnia 2012, 18:28 [cytuj]
Varba i w ten sposób misterny plan robimy zakupy w letnim okienku idzie powoli do kosza. A Modrić znów powie ok dogadaliśmy się na sezon, a teraz chcę do lepszej drużyny ...
Varba i w ten sposób misterny plan robimy zakupy w letnim okienku idzie powoli do kosza. A Modrić znów powie ok dogadaliśmy się na sezon, a teraz chcę do lepszej drużyny
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 132 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się