Forum dyskusyjne
9 kwietnia 2012, 18:35 [cytuj]
jak on ma grać dalej tak jak ostatnio gra to niech idzie w pizdu za grube pieniądze najlepiej.
jak on ma grać dalej tak jak ostatnio gra to niech idzie w pizdu za grube pieniądze najlepiej
9 kwietnia 2012, 18:39 [cytuj]
Z pienaarem jest sporo racji oddac ofensywnego gracza w kluczowym momencie sezonu, kiedy sporo kontuzji - to tez daje do myslenia...
Z pienaarem jest sporo racji oddac ofensywnego gracza w kluczowym momencie sezonu, kiedy sporo kontuzji - to tez daje do myslenia
9 kwietnia 2012, 18:45 [cytuj]
e, po prostu jestem zrezygnowany.
e, po prostu jestem zrezygnowany
9 kwietnia 2012, 18:52 [cytuj]
Bo Harry za bardzo uwierzył w ofensywne możliwości naszych bocznych obrońców. I chyba dlatego moim zdaniem Walker mimo iż gra ostatnio słabej w defensywie ma pewne miejsce. Decyzji co do Pienaara to i tak niezrozumiałem do dziś
Bo Harry za bardzo uwierzył w ofensywne możliwości naszych bocznych obrońców. I chyba dlatego moim zdaniem Walker mimo iż gra ostatnio słabej w defensywie ma pewne miejsce. Decyzji co do Pienaara to i tak niezrozumiałem do dziś
9 kwietnia 2012, 18:54 [cytuj]
nie dość, że człowiek w pracy w świeta musi siedzieć to jeszcze takie widowisko na WHL, chyba jeden 4pak nie złagodzi goryczy tego co oni prezentują
nie dość, że człowiek w pracy w świeta musi siedzieć to jeszcze takie widowisko na WHL, chyba jeden 4pak nie złagodzi goryczy tego co oni prezentują
9 kwietnia 2012, 18:59 [cytuj]
Tylko potwierdzasz Spurs3, że zamiast do przodu... poszliśmy do tyłu... Tyle, że anale cofneli się kadrowo, ale potrafią oganąć się i walczyć, walczyć do samego końca. Nasi kadrowo nie podupadli, ale w 2012 roku im kurwa walczyć nie kazano... Ani na początku meczu, ani na końcu
Tylko potwierdzasz Spurs3, że zamiast do przodu... poszliśmy do tyłu... Tyle, że anale cofneli się kadrowo, ale potrafią oganąć się i walczyć, walczyć do samego końca. Nasi kadrowo nie podupadli, ale w 2012 roku im kurwa walczyć nie kazano... Ani na początku meczu, ani na końcu :bezradny:
Can't Smile Without You!!!
9 kwietnia 2012, 19:06 [cytuj]
po prostu w styczniu trzeba było powalczyć o poważne wzmocnienia, bo wiadomo było, że Bale, Modrić, czy VdV nie będą w dobrej formie przez cały sezon! I choć Saha okazał się i tak niezły to jak się walczy o trzecie miejsce trzeba sprowadzić kogoś w rodzaju Llorente. Co do oddawania Pienaara, Jenasa, czy Bentleya to nie mam wątpliwości, że to były dobre ruchy. U nas nic nie grali. Natomiast cały czas mam wrażenie, że taki Roman wchodząc z ławy z 5 bramek do końca sezonu mógłby jeszcze trzasnąć. A te 5 bramek mogłoby zrobić różnicę. Ale to już takie gdybanie. Błędy ewidentne zostały popełnione. Na własne życzenie jesteśmy w czarnej dupie!
po prostu w styczniu trzeba było powalczyć o poważne wzmocnienia, bo wiadomo było, że Bale, Modrić, czy VdV nie będą w dobrej formie przez cały sezon! I choć Saha okazał się i tak niezły to jak się walczy o trzecie miejsce trzeba sprowadzić kogoś w rodzaju Llorente. Co do oddawania Pienaara, Jenasa, czy Bentleya to nie mam wątpliwości, że to były dobre ruchy. U nas nic nie grali. Natomiast cały czas mam wrażenie, że taki Roman wchodząc z ławy z 5 bramek do końca sezonu mógłby jeszcze trzasnąć. A te 5 bramek mogłoby zrobić różnicę. Ale to już takie gdybanie. Błędy ewidentne zostały popełnione. Na własne życzenie jesteśmy w czarnej dupie!
9 kwietnia 2012, 19:19 [cytuj]
Hura!!! Nareszcie wracamy na stare śmieci - czytaj 6 miejsce. Stary grzyb Harry już obrósł pleśnią i najwyższy czas wysłać go na zasłużoną emeryturę w postaci selekcjonera Albionu. Zblazowanych gwiazdorów sprzedać, niech się inni z nimi użerają, wybudować nowy stadion i z nowymi ludźmi ruszyć na podbój świata.
Hura!!! Nareszcie wracamy na stare śmieci - czytaj 6 miejsce. Stary grzyb Harry już obrósł pleśnią i najwyższy czas wysłać go na zasłużoną emeryturę w postaci selekcjonera Albionu. Zblazowanych gwiazdorów sprzedać, niech się inni z nimi użerają, wybudować nowy stadion i z nowymi ludźmi ruszyć na podbój świata
9 kwietnia 2012, 19:28 [cytuj]
A Ty wciąż o tym podboju "trzeciego świata" Raptus... Tak żeby wiedzieć, to na czas budowy nowego stadionu i znalezienia nowych ludzi mamy przestać grać, czy ugadać się z FA, że od razu przyjmujemy 6te miejsce ??
A Ty wciąż o tym podboju "trzeciego świata" Raptus... Tak żeby wiedzieć, to na czas budowy nowego stadionu i znalezienia nowych ludzi mamy przestać grać, czy ugadać się z FA, że od razu przyjmujemy 6te miejsce ??
9 kwietnia 2012, 19:31 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:
i z nowymi ludźmi ruszyć na podbój świata
chyba zdajesz sobie sprawę, że nie jesteś proszony.
chyba zdajesz sobie sprawę, że nie jesteś proszony
Well, stone me! We've had cocaine, bribery and Arsenal scoring two goals at home. But just when you thought there were truly no surprises left in football, Vinnie Jones turns out to be an international player!
9 kwietnia 2012, 20:13 [cytuj]
:rotfl:
9 kwietnia 2012, 20:46 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Pienaar jak tylko wchodził to grał calkiem nieźle. Napewno dałby nam więcej niż Sandro który zastępował Lennona w trakci jego kontuzji. Osobiście wydawało mi się ze jesteśmy w takim gazie że wzmocnienia nie są potrzebne i nei byłem w stanie sobie wyobrazić że nagle zaczynamy przegrywać i spadamy na 5 albo 6 miejsce. Za dobrze graliśmy i chyba przez to przespaliśmy zimowe okienko.
Pienaar jak tylko wchodził to grał calkiem nieźle. Napewno dałby nam więcej niż Sandro który zastępował Lennona w trakci jego kontuzji. Osobiście wydawało mi się ze jesteśmy w takim gazie że wzmocnienia nie są potrzebne i nei byłem w stanie sobie wyobrazić że nagle zaczynamy przegrywać i spadamy na 5 albo 6 miejsce. Za dobrze graliśmy i chyba przez to przespaliśmy zimowe okienko
9 kwietnia 2012, 21:40 [cytuj]
http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/14930/ciotyzm.html
To jak naszą sytuację należy nazwać ...?
http://jebzdzidyfb.pl/obrazek/14930/ciotyzm.html
To jak naszą sytuację należy nazwać ...?
9 kwietnia 2012, 21:49 [cytuj]
aapa poprawiłeś tym komentarzem mój zjebany humor
aapa poprawiłeś tym komentarzem mój zjebany humor :D
COYS
9 kwietnia 2012, 21:49 [cytuj]
Panowie zlitujcie się i zaktualizujcie tabelę bo łapę doła jak ją widzę 8 meczy i tylko 6 punktów więcej ...
Panowie zlitujcie się i zaktualizujcie tabelę bo łapę doła jak ją widzę 8 meczy i tylko 6 punktów więcej
9 kwietnia 2012, 21:54 [cytuj]
frajestrwo dekady, wyszlo skapstwo i stawianie na dziadkow
frajestrwo dekady, wyszlo skapstwo i stawianie na dziadkow
9 kwietnia 2012, 22:01 [cytuj]
Patrząc na to, co aktualnie prezentujemy, 4 miejsce będzie wielkim sukcesem. Zawodnicy muszą jak najszybciej wyrzucić z pamięci dzisiejszy fatalny mecz i skupić się na kolejnych. Może chociaż w pucharze powalczymy...
Patrząc na to, co aktualnie prezentujemy, 4 miejsce będzie wielkim sukcesem. Zawodnicy muszą jak najszybciej wyrzucić z pamięci dzisiejszy fatalny mecz i skupić się na kolejnych. Może chociaż w pucharze powalczymy
9 kwietnia 2012, 22:32 [cytuj]
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:
http://fbhl.pl/tottenham-hotspur-12-norwich-city-09-04-2012/
Codzienna dawka najlepszych skrótów tylko na naszym fanpage'u! http://www.facebook.com/footballhl
9 kwietnia 2012, 23:45 [cytuj]
Football Highlights powiedział/a:
a kto tutaj chciałby obejrzeć skrót z tego meczu?
a kto tutaj chciałby obejrzeć skrót z tego meczu? :plask:
9 kwietnia 2012, 23:46 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Panowie zlitujcie się i zaktualizujcie tabelę bo łapę doła jak ją widzę 8 meczy i tylko 6 punktów więcej
ni chuja mi się nie chce, bo to zajmie z 3 godziny. zostańmy już z tym trzecim miejscem
ni chuja mi się nie chce, bo to zajmie z 3 godziny. zostańmy już z tym trzecim miejscem