Forum dyskusyjne
21 kwietnia 2012, 18:35 [cytuj]
Dlugie lagi na Defeo , to jest to !
Dlugie lagi na Defeo , to jest to !
21 kwietnia 2012, 18:40 [cytuj]
Macie transmisje po polsku panowie?
Macie transmisje po polsku panowie?
21 kwietnia 2012, 18:40 [cytuj]
A na prawej stronie wchodzą w nas jak w masło
A na prawej stronie wchodzą w nas jak w masło
21 kwietnia 2012, 18:41 [cytuj]
Walker jaka masakra
Walker jaka masakra
ale chaos ...
ale chaos
Boże... Mam nadzieje, że zaraz się wezmą do roboty....
Boże... Mam nadzieje, że zaraz się wezmą do roboty
21 kwietnia 2012, 18:42 [cytuj]
co za patałachy
co za patałachy
21 kwietnia 2012, 18:43 [cytuj]
Kurwa Diakite wbiega sobie w nasze pole karne jak między słupkami treningowymi, nasza gra defensywna i nie mówie tylko King-Gallas bo byłoby to bardzo niesprawiedliwe jest tragiczna, żadnego wsparcia w środku pola.
Kurwa Diakite wbiega sobie w nasze pole karne jak między słupkami treningowymi, nasza gra defensywna i nie mówie tylko King-Gallas bo byłoby to bardzo niesprawiedliwe jest tragiczna, żadnego wsparcia w środku pola
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 kwietnia 2012, 18:44 [cytuj]
Bale w środku
Bale w środku :|
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
21 kwietnia 2012, 18:47 [cytuj]
Skrzydeł kurwa nie ma ani prawego ani lewego, prawe siedzi na ławce a lewe gra środkowego napastnika, chaos w obronie, chaos w ataku!
Skrzydeł kurwa nie ma ani prawego ani lewego, prawe siedzi na ławce a lewe gra środkowego napastnika, chaos w obronie, chaos w ataku!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 kwietnia 2012, 18:48 [cytuj]
Kurwa mac co za idiota z tego Bale! leci akcja a te zbiega do srodka i jeszcze odwraca sie tylem do bramki i czeka na pilke w miejscu! Pojebalo do reszty!
Kurwa mac co za idiota z tego Bale! leci akcja a te zbiega do srodka i jeszcze odwraca sie tylem do bramki i czeka na pilke w miejscu! Pojebalo do reszty!
Nie potrafimy choć jednej akcji sklecić, tylko sobie klepiemy na własnej połowie...
Nie potrafimy choć jednej akcji sklecić, tylko sobie klepiemy na własnej połowie
Modric jest żałosny, nie będę za nim płakał.
Modric jest żałosny, nie będę za nim płakał
21 kwietnia 2012, 18:49 [cytuj]
Włączam streama, patrzę przez 2 minuty, i dopiero się zorientowałem, że Tottenham gra po 5 minutach, myśłałem, że to jakaś litewska liga
Włączam streama, patrzę przez 2 minuty, i dopiero się zorientowałem, że Tottenham gra po 5 minutach, myśłałem, że to jakaś litewska liga :P
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
21 kwietnia 2012, 18:50 [cytuj]
Ten komentator wkurza mnie bardziej niż "gra" Tottenhamu. Głupi głos, jeszcze głupsze odzywki i na dokładkę źle czytana większość nazwisk.
Ten komentator wkurza mnie bardziej niż "gra" Tottenhamu. Głupi głos, jeszcze głupsze odzywki i na dokładkę źle czytana większość nazwisk
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 kwietnia 2012, 18:50 [cytuj]
ajj Bale
ajj Bale
21 kwietnia 2012, 18:51 [cytuj]
ćwiczyli rożne, z pewnością ;d
ćwiczyli rożne, z pewnością ;d
21 kwietnia 2012, 18:54 [cytuj]
omg
omg