Forum dyskusyjne
21 kwietnia 2012, 18:54 [cytuj]
Kurwa nawet QPR nas leje!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
wyłączam. ! ide się uczyc
wyłączam. ! ide się uczyc :)
To dare is to do.
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 kwietnia 2012, 18:55 [cytuj]
kurwa, ja chyba śnie
kurwa, ja chyba śnie
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
saikor powiedział/a:
wyłączam. ! ide się uczyc

Podzielam.
Podzielam
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
zaczyna sie jak zwykle ostatnio
zaczyna sie jak zwykle ostatnio
21 kwietnia 2012, 18:56 [cytuj]
spokojnie, jeszcze godzina ,nie ma sie co pruć. 1:0 to nie jest wynik.
spokojnie, jeszcze godzina ,nie ma sie co pruć. 1:0 to nie jest wynik
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
21 kwietnia 2012, 18:56 [cytuj]
Noz kurwa, niech sie poloze jeszcze na tej murawie, co za zenada, i tak graja kurwa gwiazdy z kandydatem do spadku? kurwa zenada , harrego powinno sie doslownie wyjebac na zbity pysk
Noz kurwa, niech sie poloze jeszcze na tej murawie, co za zenada, i tak graja kurwa gwiazdy z kandydatem do spadku? kurwa zenada , harrego powinno sie doslownie wyjebac na zbity pysk
21 kwietnia 2012, 18:57 [cytuj]
Friedel podaj jak gówniarz, King się machnął jak dziecko. Wolny sie nie należał ale nie ma co się tym tłumaczyć
Friedel podaj jak gówniarz, King się machnął jak dziecko. Wolny sie nie należał ale nie ma co się tym tłumaczyć
21 kwietnia 2012, 18:58 [cytuj]
Defoe dotknął dziś piłkę!????
Defoe dotknął dziś piłkę!????
21 kwietnia 2012, 19:00 [cytuj]
ide się napić. pozdro
ide się napić. pozdro :D
21 kwietnia 2012, 19:00 [cytuj]
Jak mam znowu psuc sobie dzien przez te pizdy to ja podziekuje. I porobic cos przyjemniejszego niz ogladac "futbol" tej druzyny
Jak mam znowu psuc sobie dzien przez te pizdy to ja podziekuje. I porobic cos przyjemniejszego niz ogladac "futbol" tej druzyny
21 kwietnia 2012, 19:02 [cytuj]
40 mln piłkarz podanie kurwa jak drewno, Modrić prostej piłki nie potrafi wyłożyć w polu karnym
40 mln piłkarz podanie kurwa jak drewno, Modrić prostej piłki nie potrafi wyłożyć w polu karnym
21 kwietnia 2012, 19:02 [cytuj]
no tak trzeba bedzie 38 strzalow na bramke zeby wpadl 1 gol
no tak trzeba bedzie 38 strzalow na bramke zeby wpadl 1 gol
21 kwietnia 2012, 19:05 [cytuj]
Kurde, jak było 2 miejsce na parę godzin, to jak ludzie buchali o meistrze, a teraz ? teraz to mi to LOTTO ! Bo jak będzie 5 to będzie cud !
Kurde, jak było 2 miejsce na parę godzin, to jak ludzie buchali o meistrze, a teraz ? teraz to mi to LOTTO ! Bo jak będzie 5 to będzie cud !
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
21 kwietnia 2012, 19:06 [cytuj]
Drugiego takiego samego dnia jak po Chelsea nie przezyje, błagam , wierze w ZWYCIĘSTWOOOOO.
Drugiego takiego samego dnia jak po Chelsea nie przezyje, błagam , wierze w ZWYCIĘSTWOOOOO
21 kwietnia 2012, 19:13 [cytuj]
Co za wstyd, gramy jedno wielkie GÓWNO. O 20 włączę sobie Gran Derby, mam nadzieję, że tam zobaczę ŁADNĄ PIŁKĘ ! My też taką graliśmy, a od czasu gdy odszedł Capello, wszystko jebło. Robienie sobie co mecz nadzieje, że w końcu coś od siebie dadzą. Niestety, dają tylko dupy.
Co za wstyd, gramy jedno wielkie GÓWNO. O 20 włączę sobie Gran Derby, mam nadzieję, że tam zobaczę ŁADNĄ PIŁKĘ ! My też taką graliśmy, a od czasu gdy odszedł Capello, wszystko jebło. Robienie sobie co mecz nadzieje, że w końcu coś od siebie dadzą. Niestety, dają tylko dupy
21 kwietnia 2012, 19:18 [cytuj]
Nie rozumiem czemu my zaczynamy bronić pod własnym polem karnym, Ekotto czeka na piłkarza aż wejdzie w 16-tke, zupełnie tego nie rozumiem czemu nie próbujemy ich wypychać tylko na nich czekamy. Słabo to wygląda, dobrze że nie bronimy się przed spadkiem bo czuje że mogłoby być źle z takim zapałem i z tą formą!
Nie rozumiem czemu my zaczynamy bronić pod własnym polem karnym, Ekotto czeka na piłkarza aż wejdzie w 16-tke, zupełnie tego nie rozumiem czemu nie próbujemy ich wypychać tylko na nich czekamy. Słabo to wygląda, dobrze że nie bronimy się przed spadkiem bo czuje że mogłoby być źle z takim zapałem i z tą formą!