Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >
Forum dyskusyjne » Premier League » QPR - Tottenham 18.30
21 kwietnia 2012, 19:23 [cytuj]
wstyd wstyd wstyd mieliśmy 3 miejsce a bronimy się przed 6. Co nam z tego że HR interesuje się Drogbą ;/
wstyd wstyd wstyd mieliśmy 3 miejsce a bronimy się przed 6. Co nam z tego że HR interesuje się Drogbą ;/
21 kwietnia 2012, 19:23 [cytuj]
Nie wiem jak mam to nazwac, ale miłość do Spurs każe mi wierzyc i oglądać, tylko to co widzę to jest cholernie żałosne .Jak mozna spierdolic tyle pracy? Aż tyle alkoholu nie mam aby to skumać:bezradny: a Wy? O co my gramy?
Nie wiem jak mam to nazwac, ale miłość do Spurs każe mi wierzyc i oglądać, tylko to co widzę to jest cholernie żałosne .Jak mozna spierdolic tyle pracy? Aż tyle alkoholu nie mam aby to skumać:bezradny: a Wy? O co my gramy?
21 kwietnia 2012, 19:24 [cytuj]
Drugiej połowy nie mam zamiaru oglądać. Idę się najebać na Gran Derbi.

Redknappa już nie chcę oglądać. Niech już idzie do tej Anglii i oszczędzi sobie wstydu. Skoro wszystko (po raz drugi) wymknęło mu się spod kontroli i nie potrafi tego poprawić, to znaczy, że już nie jest potrzebny. Zwolnienie być może uratowałoby w jakiś sposób te parę spotkań i sezon. Przeważnie daje to drużynie chwilowy impuls, może by wystarczyło. Nie mamy nic do stracenia, gorzej być nie może.

Scenariusz znów się powtarza i nie mówię to bynajmniej o słabej formie, ale o stosunku do Harry'ego. Znów musieliśmy przechodzić przez to samo: krytyka Redknappa za słabą grę i sławne "Harry out", genialny sezon, piękna albo chociaż skuteczna gra, bicie się w pierś większości kibiców, rozbudzone ambicje i seria 15 meczów z jednym zwycięstwem. Znów trzeba przez to przechodzić. Żeby wszystko znów zatoczyło koło, zacznę go krytykować. Mam gdzieś grę z pierwszej połowy sezonu, pogrom N'castle czy L'poolu. Kolejny rok na wielkim minusie.

Skończyłem go bronić, chociaż chciałem być cierpliwy.
Drugiej połowy nie mam zamiaru oglądać. Idę się najebać na Gran Derbi. Redknappa już nie chcę oglądać. Niech już idzie do tej Anglii i oszczędzi sobie wstydu. Skoro wszystko (po raz drugi) wymknęło mu się spod kontroli i nie potrafi tego poprawić, to znaczy, że już nie jest potrzebny. Zwolnienie być może uratowałoby w jakiś sposób te parę spotkań i sezon. Przeważnie daje to drużynie chwilowy impuls, może by wystarczyło. Nie mamy nic do stracenia, gorzej być nie może. Scenariusz znów się powtarza i nie mówię to bynajmniej o słabej formie, ale o stosunku do Harry'ego. Znów musieliśmy przechodzić przez to samo: krytyka Redknappa za słabą grę i sławne "Harry out", genialny sezon, piękna albo chociaż skuteczna gra, bicie się w pierś większości kibiców, rozbudzone ambicje i seria 15 meczów z jednym zwycięstwem. Znów trzeba przez to przechodzić. Żeby wszystko znów zatoczyło koło, zacznę go krytykować. Mam gdzieś grę z pierwszej połowy sezonu, pogrom N'castle czy L'poolu. Kolejny rok na wielkim minusie. Skończyłem go bronić, chociaż chciałem być cierpliwy
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 kwietnia 2012, 19:24 [cytuj]
Dramat.
Dramat
21 kwietnia 2012, 19:27 [cytuj]
Gra żenująca, ale Clatenburg to niemal gwarancja błędów na niekorzyść Spurs. Wślizg Sandro czysty, ile razy to już nas razy oszukali w tym sezonie?
Gra żenująca, ale Clatenburg to niemal gwarancja błędów na niekorzyść Spurs. Wślizg Sandro czysty, ile razy to już nas razy oszukali w tym sezonie?
21 kwietnia 2012, 19:29 [cytuj]
Nic tylko się najebac:zmeczony:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
21 kwietnia 2012, 19:31 [cytuj]
Boyd powiedział/a:

Nie zniżajmy się do poziomu Wengera. Wślizg wyglądał na tyle dziwnie, że część sędziów na pewno odgwizdałaby faul.

Swoją drogą Sandro jest następnym ciekawym tematem. Jakiś syndrom Palaciosa. Bardzo dobry początek, spokój w drugiej linii i nagle skrajny objaw padaczki.
Nie zniżajmy się do poziomu Wengera. Wślizg wyglądał na tyle dziwnie, że część sędziów na pewno odgwizdałaby faul. Swoją drogą Sandro jest następnym ciekawym tematem. Jakiś syndrom Palaciosa. Bardzo dobry początek, spokój w drugiej linii i nagle skrajny objaw padaczki
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
21 kwietnia 2012, 19:31 [cytuj]
Rafo polewaj
Rafo polewaj
21 kwietnia 2012, 19:33 [cytuj]
Kurwa Harry gdzie są tranfery, ja pierdole nawet nie ma kogo wprowadzić komu by się chciało, kurwa pieniądze są nie masz żadnej wymówki!
Kurwa Harry gdzie są tranfery, ja pierdole nawet nie ma kogo wprowadzić komu by się chciało, kurwa pieniądze są nie masz żadnej wymówki!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 kwietnia 2012, 19:34 [cytuj]
Ja to naprawde bym dzisiaj wyjebal Harrego, nie ma zadnego , absolutnie zadnego wplywu na to co druzyna prezentuje. Taktycznie jest analfabeta , tak samo z transferami. Ciagle kurwa glaskanie po glowkach i gadki ze nam sie nalezy.
Ja to naprawde bym dzisiaj wyjebal Harrego, nie ma zadnego , absolutnie zadnego wplywu na to co druzyna prezentuje. Taktycznie jest analfabeta , tak samo z transferami. Ciagle kurwa glaskanie po glowkach i gadki ze nam sie nalezy
21 kwietnia 2012, 19:35 [cytuj]
varba powiedział/a:
Ekotto czeka na piłkarza aż wejdzie w 16-tke, zupełnie tego nie rozumiem czemu nie próbujemy ich wypychać tylko na nich czekamy.

Dokładnie.. Pozwolił gościowi wejść w szesnastkę i posłać piłkę w piątkę, nie wiem jaki sens ma takie ustawianie się
Dokładnie.. Pozwolił gościowi wejść w szesnastkę i posłać piłkę w piątkę, nie wiem jaki sens ma takie ustawianie się
21 kwietnia 2012, 19:36 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Nie zniżajmy się do poziomu Wengera. Wślizg wyglądał na tyle dziwnie, że część sędziów na pewno odgwizdałaby faul.

Swoją drogą Sandro jest następnym ciekawym tematem. Jakiś syndrom Palaciosa. Bardzo dobry początek, spokój w drugiej linii i nagle skrajny objaw padaczki

Jaki dobry początek? w debiucie podarował gola Boltonowi. Skupianie się na poszczególnych piłkarzach nie ma sensu bo trzeba by zacząć od Modricia, ponoć nasz najlepszy piłkarz, a gra nie lepiej niż O'hara, albo Jenas!
Jaki dobry początek? w debiucie podarował gola Boltonowi. Skupianie się na poszczególnych piłkarzach nie ma sensu bo trzeba by zacząć od Modricia, ponoć nasz najlepszy piłkarz, a gra nie lepiej niż O'hara, albo Jenas!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
21 kwietnia 2012, 19:38 [cytuj]
Lennon - ratuj homor:zmeczony:
Lennon - ratuj homor:zmeczony:
21 kwietnia 2012, 19:38 [cytuj]
Bale jeszcze skręcił kostkę! Zajebiście
Bale jeszcze skręcił kostkę! Zajebiście
21 kwietnia 2012, 19:40 [cytuj]
Widząc nasze rozkapryszone gwiazdeczki chyba wolałbym chyba dać szansę Kaneowi Roseowi itp, im by się przynajmniej chciało grać
Widząc nasze rozkapryszone gwiazdeczki chyba wolałbym chyba dać szansę Kaneowi Roseowi itp, im by się przynajmniej chciało grać
21 kwietnia 2012, 19:47 [cytuj]
Nie da się wygrać meczu nie strzelając żadnej bramki, a u nas na to się nie zapowiada! Jesteśmy wszedzie tam gdzie nie ma piłki. Stoją na boisku w ogóle nie szukają gry. Decyzje które podejmują są beznadziejne, Redknapp nie ma żadnej odpowiedzi na nasz kryzys.
Nie da się wygrać meczu nie strzelając żadnej bramki, a u nas na to się nie zapowiada! Jesteśmy wszedzie tam gdzie nie ma piłki. Stoją na boisku w ogóle nie szukają gry. Decyzje które podejmują są beznadziejne, Redknapp nie ma żadnej odpowiedzi na nasz kryzys
21 kwietnia 2012, 19:54 [cytuj]
Mnie mam gdzie obejrzeć - ale z waszych relacji - to patrzę na livesports i czekam na 2-0
Mnie mam gdzie obejrzeć - ale z waszych relacji - to patrzę na livesports i czekam na 2-0
21 kwietnia 2012, 19:59 [cytuj]
Najśmieszniejsze jest to że drużyna która walczy o LM nie ma na ławce piłkarza który mógłby przesądzić o wyniku meczu, wszystko dzięki taktyce transferowej Redknappa w styczniu!
Najśmieszniejsze jest to że drużyna która walczy o LM nie ma na ławce piłkarza który mógłby przesądzić o wyniku meczu, wszystko dzięki taktyce transferowej Redknappa w styczniu!
|<  <  2  3  4  5  6    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 50 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się