Forum dyskusyjne
29 kwietnia 2012, 12:09 [cytuj]
Wczorajsza kolejka znów sprawiła bardzo miły prezent dla Spurs, a mianowicie szansę na objęcie 4 lokaty i zmniejszenie liczby punktów do Arsenalu. Jeżeli do końca sezonu wszystko dobrze pójdzie (i ktoś straci punkty) mamy szansę na 3 miejsce, ale czy piłkarze to wykorzystają?
Stoke powstrzymało Anali, Wigan zmiotło z powierzchni ziemi Newcastle, żal byłoby tego nie wykorzystać.
Wczorajsza kolejka znów sprawiła bardzo miły prezent dla Spurs, a mianowicie szansę na objęcie 4 lokaty i zmniejszenie liczby punktów do Arsenalu. Jeżeli do końca sezonu wszystko dobrze pójdzie (i ktoś straci punkty) mamy szansę na 3 miejsce, ale czy piłkarze to wykorzystają?
Stoke powstrzymało Anali, Wigan zmiotło z powierzchni ziemi Newcastle, żal byłoby tego nie wykorzystać
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
29 kwietnia 2012, 12:22 [cytuj]
Teraz już wszystko możliwe, patrząc ostatnio na naszych grajków, obysmy wygrali dzisiaj, prosze tylko o to..
Teraz już wszystko możliwe, patrząc ostatnio na naszych grajków, obysmy wygrali dzisiaj, prosze tylko o to..:(
To dare is to do.
29 kwietnia 2012, 13:33 [cytuj]
Dopóki my sami nie zaczniemy wygrywać spotkań, dopóty nie ma co nawet oglądać się na inne drużyny i na ich "pomoc"
Dopóki my sami nie zaczniemy wygrywać spotkań, dopóty nie ma co nawet oglądać się na inne drużyny i na ich "pomoc" :nie:
Can't Smile Without You!!!
29 kwietnia 2012, 14:25 [cytuj]
Nie powinno się oglądać na inne drużyny, to fakt. Wartym zauważenia jest jednak fakt, że rzeczy pośrednie, jakimi są mecze drużyn ,z którymi konkurujemy o miejsce, układają się po naszej myśli. Osobiście czuję, że to wciąż może być kolejny moment zwrotny. Warunki, które jednak powinny zostać spełnione w moim odczuciu to Kaboul w obronie, skrzydła Lennon-Bale i Adebayor z przodu. Stąd też moje pytanie - czy obaj (Kaboul i Adebayor) są już sprawni ?
Nie powinno się oglądać na inne drużyny, to fakt. Wartym zauważenia jest jednak fakt, że rzeczy pośrednie, jakimi są mecze drużyn ,z którymi konkurujemy o miejsce, układają się po naszej myśli. Osobiście czuję, że to wciąż może być kolejny moment zwrotny. Warunki, które jednak powinny zostać spełnione w moim odczuciu to Kaboul w obronie, skrzydła Lennon-Bale i Adebayor z przodu. Stąd też moje pytanie - czy obaj (Kaboul i Adebayor) są już sprawni ?
29 kwietnia 2012, 14:46 [cytuj]
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/index.page
Odpowiedź na twoje pytanie Skafander
http://www.tottenhamhotspur.com/spurs/index.page
Odpowiedź na twoje pytanie Skafander
Can't Smile Without You!!!
29 kwietnia 2012, 14:52 [cytuj]
Wygrać wszystko do końca i zagrać w tej cholernej Lidze Mistrzów - tylko tego pragne
Wygrać wszystko do końca i zagrać w tej cholernej Lidze Mistrzów - tylko tego pragne ;)
29 kwietnia 2012, 15:03 [cytuj]
Dziś pewnie wygramy, ale przegramy z Boltonem na wyjeździe, a z Villa zremisujemy. Fulham będzie już meczem o pietruszkę, więc pewnie wygramy, a Redknapp będzie opowiadał jak nie wiele nam zabrakło
Dziś pewnie wygramy, ale przegramy z Boltonem na wyjeździe, a z Villa zremisujemy. Fulham będzie już meczem o pietruszkę, więc pewnie wygramy, a Redknapp będzie opowiadał jak nie wiele nam zabrakło
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 kwietnia 2012, 15:08 [cytuj]
Jestem tak wkurwiony naszymi występami, że chyba nawet zwycięstwo nie przyniesie mi satysfakcji, o porażce nawet nie myślę, choć wiem że wynik jest 50/50 możliwy. Nie wiem może jakieś 5-0 czy 6-0 zero przywróciłoby mi choć trochę wiary w tą drużynę, ale jak wygramy 2-1 to będzie ogromny sukces!
Jestem tak wkurwiony naszymi występami, że chyba nawet zwycięstwo nie przyniesie mi satysfakcji, o porażce nawet nie myślę, choć wiem że wynik jest 50/50 możliwy. Nie wiem może jakieś 5-0 czy 6-0 zero przywróciłoby mi choć trochę wiary w tą drużynę, ale jak wygramy 2-1 to będzie ogromny sukces!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 kwietnia 2012, 16:16 [cytuj]
Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Rose; Lennon, Modric, Sandro, Bale; Van der Vaart; Adebayor.
SUBS
Cudicini, King, Nelsen, Livermore, Giovani, Defoe, Saha.
Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Rose; Lennon, Modric, Sandro, Bale; Van der Vaart; Adebayor.
SUBS
Cudicini, King, Nelsen, Livermore, Giovani, Defoe, Saha
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 kwietnia 2012, 16:28 [cytuj]
Hell yea, Harry zauważył że King w tej formie nie zasługuje na grę w pierwszym składzie.
Hell yea, Harry zauważył że King w tej formie nie zasługuje na grę w pierwszym składzie
29 kwietnia 2012, 16:41 [cytuj]
Zaop powiedział/a:
Hell yea, Harry zauważył że King w tej formie nie zasługuje na grę w pierwszym składzie
Nie posądzałbym go o tak analityczny umysł. Po prostu przyzwyczaił się do Kaboula
Nie posądzałbym go o tak analityczny umysł. Po prostu przyzwyczaił się do Kaboula ;)
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 kwietnia 2012, 16:57 [cytuj]
mam nadzieję ,że sezon się dziś dla nas nie skończy ...come on u spurs!!!
mam nadzieję ,że sezon się dziś dla nas nie skończy ...come on u spurs!!!
29 kwietnia 2012, 17:02 [cytuj]
początek chyba ok
początek chyba ok
29 kwietnia 2012, 17:03 [cytuj]
Jak strzelimy gola pierwsi to wygramy, jak nie to kiepsko to widzę
Jak strzelimy gola pierwsi to wygramy, jak nie to kiepsko to widzę
29 kwietnia 2012, 17:09 [cytuj]
Ależ szkoda Sandro piękny strzał!!!
Ależ szkoda Sandro piękny strzał!!!
29 kwietnia 2012, 17:15 [cytuj]
Ma ktoś moze kanał na sopa?
Ma ktoś moze kanał na sopa?
29 kwietnia 2012, 17:18 [cytuj]
Sandro gra dziś zajebiście!
Sandro gra dziś zajebiście!
29 kwietnia 2012, 17:22 [cytuj]
Gooooool!!!! Rafa!
Gooooool!!!! Rafa!
29 kwietnia 2012, 17:23 [cytuj]
ładnie się Ade zastawił.
ładnie się Ade zastawił
29 kwietnia 2012, 17:23 [cytuj]
gol
gol
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.