Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Blackburn @ 17:00
29 kwietnia 2012, 17:24 [cytuj]
Pięknie !
Pięknie !
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
29 kwietnia 2012, 17:25 [cytuj]
Dopiero jestem Panowie, widze jakas bramka?!
Dopiero jestem Panowie, widze jakas bramka?!
29 kwietnia 2012, 17:31 [cytuj]
Sandro jest dziś turbo kozak!
Sandro jest dziś turbo kozak!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 kwietnia 2012, 17:33 [cytuj]
Tak na turbo jedzie, że chyba żołądek nie wytrzymał bo pawia puścił
Tak na turbo jedzie, że chyba żołądek nie wytrzymał bo pawia puścił
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
29 kwietnia 2012, 17:39 [cytuj]
Nie wiem czemu komentator powtarza że jeśli wygramy to wskoczymy na 5 miejsce skoro mamy przewagę 11 bramek nad Newcastle.
Nie wiem czemu komentator powtarza że jeśli wygramy to wskoczymy na 5 miejsce skoro mamy przewagę 11 bramek nad Newcastle
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 kwietnia 2012, 17:43 [cytuj]
Kurwa ale mamy pecha z tymi poprzeczkami już mogło być 3-0
Kurwa ale mamy pecha z tymi poprzeczkami już mogło być 3-0
29 kwietnia 2012, 17:43 [cytuj]
Fakt, znowu poprzeczka.
Fakt, znowu poprzeczka
29 kwietnia 2012, 17:48 [cytuj]
Bywa, ale wreszcie gramy jak należy. Choć to chyba po prostu blackburn jest tak porażająco słabe
Bywa, ale wreszcie gramy jak należy. Choć to chyba po prostu blackburn jest tak porażająco słabe
29 kwietnia 2012, 17:49 [cytuj]
Mam nadzieję, że Sandro wrócił do swojej optymalnej formy sprzed kontuzji. Początkowo był ospały i powolny - teraz znowu efektownie, ale przede wszystkim efektywnie wygarnia piłki spod nóg rywali.
Mam nadzieję, że Sandro wrócił do swojej optymalnej formy sprzed kontuzji. Początkowo był ospały i powolny - teraz znowu efektownie, ale przede wszystkim efektywnie wygarnia piłki spod nóg rywali
29 kwietnia 2012, 17:50 [cytuj]
Sandro znów formie, uwielbiam oglądać taką grę w jego wykonaniu. Szkoda, że nic więcej nie wpadło, 1:0 to ciągle ryzyko, oby w drugiej poprzeczka nie przeszkadzała
Sandro znów formie, uwielbiam oglądać taką grę w jego wykonaniu. Szkoda, że nic więcej nie wpadło, 1:0 to ciągle ryzyko, oby w drugiej poprzeczka nie przeszkadzała
29 kwietnia 2012, 17:53 [cytuj]
świetny mecz dzisiaj gramy,chciałbym taki Tottenham oglądać do końca sezonu !
świetny mecz dzisiaj gramy,chciałbym taki Tottenham oglądać do końca sezonu !
COYS
Jak narazie gramy dobre zawody. oby tak dalej. Sandro dzisiaj Man of the match, jesli utrzyma poziom
Jak narazie gramy dobre zawody. oby tak dalej. Sandro dzisiaj Man of the match, jesli utrzyma poziom
za to Rose gra padake straszną.Bale też kiepsko
29 kwietnia 2012, 17:55 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:

ale widac ze chlopak sie stara, ladna akcje zagrali z Modriciem, narazie ma malo szczescia, bo czytaja jego podania jak z ksiazki
ale widac ze chlopak sie stara, ladna akcje zagrali z Modriciem, narazie ma malo szczescia, bo czytaja jego podania jak z ksiazki
29 kwietnia 2012, 17:59 [cytuj]
Ja oglądam od 30 minuty i na podstawie tego kwadransu podoba mi się Rose, gra odważnie i z pomysłem, moim zdaniem nie zawodzi.
Ja oglądam od 30 minuty i na podstawie tego kwadransu podoba mi się Rose, gra odważnie i z pomysłem, moim zdaniem nie zawodzi
29 kwietnia 2012, 18:05 [cytuj]
Jak na razie nie ma co się czepiać Rose, trochę mu ataki nie wychodzą, ale nie zaniża poziomu. Sandro kolejne przejęcie piłki w końcu jest odbiór w środku pola!
Jak na razie nie ma co się czepiać Rose, trochę mu ataki nie wychodzą, ale nie zaniża poziomu. Sandro kolejne przejęcie piłki w końcu jest odbiór w środku pola!
29 kwietnia 2012, 18:09 [cytuj]
"Tottenham jest specjalistą od stałych fragmentów gry" hahaha
"Tottenham jest specjalistą od stałych fragmentów gry" hahaha
29 kwietnia 2012, 18:13 [cytuj]
Kurwa trzeba strzelić drugą bramkę żeby przez jedną głupią akcję nie zaprzepaścić tych punktów!
Kurwa trzeba strzelić drugą bramkę żeby przez jedną głupią akcję nie zaprzepaścić tych punktów!
29 kwietnia 2012, 18:16 [cytuj]
Niezbyt podobała mi się mina Kaboula po niecelnym przerzucie, mam złe przeczucia.. ;)
Niezbyt podobała mi się mina Kaboula po niecelnym przerzucie, mam złe przeczucia.. ;)
29 kwietnia 2012, 18:19 [cytuj]
Niezła kontra, szkoda, że nie ma bramki ;/!
Niezła kontra, szkoda, że nie ma bramki ;/!
<  1  2  3  4    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 157 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się