Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Bolton - Tottenham 2.05.2012
2 maja 2012, 11:56 [cytuj]
Uraz Lennona mnie w ogóle nie dziwi. Skoro Harry nie zauważa żadnego kryzysu i słabszej formy to jak ma zauważyć, że Lennon nie może biegać i cały czas trzyma się za udo albo kuleje.
Uraz Lennona mnie w ogóle nie dziwi. Skoro Harry nie zauważa żadnego kryzysu i słabszej formy to jak ma zauważyć, że Lennon nie może biegać i cały czas trzyma się za udo albo kuleje
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
2 maja 2012, 12:12 [cytuj]
Wydaje mi się, że to nie było udo tylko kostka, po którymś tam upadku. Gio powinien wejść od razu po zasygnalizowaniu, że coś się dzieję. Mieliśmy przecież już swój wynik, a zostało chyba 20 minut. Jeżeli chodzi o osłabienia to moim zdaniem jedynym osłabieniem jest właśnie Lennon. Oczywiście jeżeli Sandro zagra dzisiaj na takim poziomie jak ostatnio.
Wydaje mi się, że to nie było udo tylko kostka, po którymś tam upadku. Gio powinien wejść od razu po zasygnalizowaniu, że coś się dzieję. Mieliśmy przecież już swój wynik, a zostało chyba 20 minut. Jeżeli chodzi o osłabienia to moim zdaniem jedynym osłabieniem jest właśnie Lennon. Oczywiście jeżeli Sandro zagra dzisiaj na takim poziomie jak ostatnio
2 maja 2012, 12:30 [cytuj]
Jak nie zagra Lennon to słabo to widzę bo znowu będziemy bez skrzydłowych (Bale to środkowy pomocnik ostatnio)
Jak nie zagra Lennon to słabo to widzę bo znowu będziemy bez skrzydłowych (Bale to środkowy pomocnik ostatnio)
2 maja 2012, 12:55 [cytuj]
Skafander ma rację. Na powtórkach pokazali jak Lennon skręcił kostkę i nie ma to żadnego związku z jego wcześniejszymi problemami. Jeśli Lennon nie zagra, postawiłbym na Gio...
Skafander ma rację. Na powtórkach pokazali jak Lennon skręcił kostkę i nie ma to żadnego związku z jego wcześniejszymi problemami. Jeśli Lennon nie zagra, postawiłbym na Gio
2 maja 2012, 14:02 [cytuj]
Ale jest nadzieja, że wejdzie Gio - bo w ostatnim meczu za Lennona wszedł właśnie on, a nie Defoe. 4-4-2 w naszym wykonaniu wygląda okropnie słabo.
Ale jest nadzieja, że wejdzie Gio - bo w ostatnim meczu za Lennona wszedł właśnie on, a nie Defoe. 4-4-2 w naszym wykonaniu wygląda okropnie słabo
2 maja 2012, 16:34 [cytuj]
Znacie może jakąś stronke gdzie mogę obejrzeć ten mecz po polsku?
Bo na meczykach tylko strony anglojęzyczne są... ;/
Znacie może jakąś stronke gdzie mogę obejrzeć ten mecz po polsku? Bo na meczykach tylko strony anglojęzyczne są... ;/
2 maja 2012, 16:51 [cytuj]
Nie ma relacji na C+ więc trzeba będzie po angielsku oglądać.
Nie ma relacji na C+ więc trzeba będzie po angielsku oglądać
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
2 maja 2012, 18:59 [cytuj]
Mecz jest na sky sport więc nie powinno być problemu z brakiem transmisji
Mecz jest na sky sport więc nie powinno być problemu z brakiem transmisji
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 maja 2012, 18:59 [cytuj]
Pewnie na sopcast jak zawsze będzie elegancka transmisja.
Mam dużą nadzieję że Lennon jednak się wykurował. Bo jak nie to znając Harrego będzie próbował wstawić w jego miejsce Rafę albo Modrica zamiast Giovaniego, a grając 442 z Defoe i Adebayorem na szpicy znowu będzie zero zgrania i żałoba po meczu.
Pewnie na sopcast jak zawsze będzie elegancka transmisja. Mam dużą nadzieję że Lennon jednak się wykurował. Bo jak nie to znając Harrego będzie próbował wstawić w jego miejsce Rafę albo Modrica zamiast Giovaniego, a grając 442 z Defoe i Adebayorem na szpicy znowu będzie zero zgrania i żałoba po meczu
2 maja 2012, 19:29 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=154334&part=sports

Tu jak zawsze będą relacje. Zamiast kliknięcia w przycisk "play" kopiujcie url i wklejajcie w sopcascie, bo ostatnio są z tym problemy.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=154334&part=sports Tu jak zawsze będą relacje. Zamiast kliknięcia w przycisk "play" kopiujcie url i wklejajcie w sopcascie, bo ostatnio są z tym problemy
2 maja 2012, 20:12 [cytuj]
Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Rose; Lennon:cwaniak:, Modric, Sandro, Bale; Van der Vaart; Adebayor
Friedel; Walker, Gallas, Kaboul, Rose; Lennon:cwaniak:, Modric, Sandro, Bale; Van der Vaart; Adebayor
2 maja 2012, 20:27 [cytuj]
Friedel zostanie dzisiaj najstarszym piłkarzem w historii Spurs ;)
Friedel zostanie dzisiaj najstarszym piłkarzem w historii Spurs ;)
2 maja 2012, 21:07 [cytuj]
Newcastle prowadzi!

Nie trzeba tłumaczyć, że taki wynik jest nam bardzo na rękę.
Newcastle prowadzi! Nie trzeba tłumaczyć, że taki wynik jest nam bardzo na rękę
2 maja 2012, 21:10 [cytuj]
No lepiej niech wygra Newcastle potem mają mecze z Man City i Evertonem więc pogubia jeszcze punkty
No lepiej niech wygra Newcastle potem mają mecze z Man City i Evertonem więc pogubia jeszcze punkty
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
2 maja 2012, 21:13 [cytuj]
kurde!
kurde!
2 maja 2012, 21:13 [cytuj]
Ja pierdolę, VdV...
Ja pierdolę, VdV
2 maja 2012, 21:16 [cytuj]
Wam tez nie dziala Bloodzeed?
Wam tez nie dziala Bloodzeed?
2 maja 2012, 21:18 [cytuj]
mi nie dziala musze sluchac jakiegos chinskiego pieprzenia
mi nie dziala musze sluchac jakiegos chinskiego pieprzenia
2 maja 2012, 21:18 [cytuj]
ja mam na sopcascie.
ja mam na sopcascie
1  2  3  4  5    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 141 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się