Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Fulham
13 maja 2012, 17:55 [cytuj]
Zemścił się an nas ten remis z Villą. Ja pierdole, trzeba teraz czekać na finał LM i liczyć na Bayern. A mogliśmy z AV na luzie wygrać i mieć już to z głowy.
Zemścił się an nas ten remis z Villą. Ja pierdole, trzeba teraz czekać na finał LM i liczyć na Bayern. A mogliśmy z AV na luzie wygrać i mieć już to z głowy
na city jakie cyrki:0
na city jakie cyrki:0
hahahah city
hahahah city
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
Tak to jest jak sędzia nie kończy meczu w określonym czasie, tylko daje szansę strzelić City jeszcze bramkę
Tak to jest jak sędzia nie kończy meczu w określonym czasie, tylko daje szansę strzelić City jeszcze bramkę
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
13 maja 2012, 17:56 [cytuj]
Liczymy na Bayern w sobote. Muszą wygrać. Nie ma lipy
Liczymy na Bayern w sobote. Muszą wygrać. Nie ma lipy
Czemu my nie mieliśmy takiego fuksa.Jakie ustawiane te mecze...
Czemu my nie mieliśmy takiego fuksa.Jakie ustawiane te mecze
Bill powiedział/a:
City ma mistrza :d

WTF?!
WTF?!
Bill powiedział/a:
City ma mistrza :d

WTF?!
WTF?!
13 maja 2012, 17:57 [cytuj]
szarib powiedział/a:
WTF?!

strzelili 2 gole w doliczonym czasie i wygrali 3:2
strzelili 2 gole w doliczonym czasie i wygrali 3:2
Sawik powiedział/a:

dokładnie.
dokładnie
Ilu kibiców city wlasnie zeszlo na zawal, oraz united, ja myslalem ze w Polsce s ustawki, ale u nich...
Ilu kibiców city wlasnie zeszlo na zawal, oraz united, ja myslalem ze w Polsce s ustawki, ale u nich
13 maja 2012, 17:59 [cytuj]
Matka zadzwoniła z Hiszpani, tam ponoć zamieszki :P
Matka zadzwoniła z Hiszpani, tam ponoć zamieszki :P
13 maja 2012, 17:59 [cytuj]
Bez przesady z tym ustawianiem. City zasłużyło i tyle.
Bez przesady z tym ustawianiem. City zasłużyło i tyle
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
13 maja 2012, 18:00 [cytuj]
No to szejki mają co chciały. a my ? Kurwa ! Wczoraj kibicowałem BVB, a za tydzień trzeba będzie być za Bayernem. Jakie to życie jest pełne ironii.
No to szejki mają co chciały. a my ? Kurwa ! Wczoraj kibicowałem BVB, a za tydzień trzeba będzie być za Bayernem. Jakie to życie jest pełne ironii
13 maja 2012, 18:01 [cytuj]
Fulop okradł nas z ligi mistrzów. 3 bramki ewidentnie obciążają jego konto. Nie wnikam czy zrobił to celowo czy nie ale jeśli nie to powinien się zastanowić nad swoją dlaszą karierą a jeśli tak to jest głupim skurwysynem.
Fulop okradł nas z ligi mistrzów. 3 bramki ewidentnie obciążają jego konto. Nie wnikam czy zrobił to celowo czy nie ale jeśli nie to powinien się zastanowić nad swoją dlaszą karierą a jeśli tak to jest głupim skurwysynem
13 maja 2012, 18:03 [cytuj]
Sawik powiedział/a:

Na jakiej podstawie wysuwasz taki wniosek? 5 minut doliczone, gdzie po strzeleniu gola dolicza się z tego co wiem około 30 sekund(tak jak za każdą zmianę). Dojście do środkowego koła etc to wszystko musi być doliczone do już doliczonego czasu.
Na jakiej podstawie wysuwasz taki wniosek? 5 minut doliczone, gdzie po strzeleniu gola dolicza się z tego co wiem około 30 sekund(tak jak za każdą zmianę). Dojście do środkowego koła etc to wszystko musi być doliczone do już doliczonego czasu
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
13 maja 2012, 18:05 [cytuj]
Walu powiedział/a:
Fulop okradł nas z ligi mistrzów. 3 bramki ewidentnie obciążają jego konto. Nie wnikam czy zrobił to celowo czy nie ale jeśli nie to powinien się zastanowić nad swoją dlaszą karierą a jeśli tak to jest głupim skurwysynem

Fulop, Foy. Oj, można by wyliczać. Teraz nic to nie zmieni. najbardziej boli mnie co teraz nieszczęsny będzie wygadywał. Jełop jeden:zly:
Fulop, Foy. Oj, można by wyliczać. Teraz nic to nie zmieni. najbardziej boli mnie co teraz nieszczęsny będzie wygadywał. Jełop jeden:zly:
13 maja 2012, 18:07 [cytuj]
To teraz byc za niemcami, ale jaja..
To teraz byc za niemcami, ale jaja
13 maja 2012, 18:08 [cytuj]
No i bardzo dobrze, że MUły nie zostały mistrzem, bo po prostu NIE ZASŁUŻYŁY. W tym meczu też grali jedno wielkie gówno, praktycznie co kolejka jakoś się prześlizgiwali. W końcu ktoś ich za to pokarał. City jak najbardziej zasłużyło na majstra. A my, no cóż, skończmy mieć pretensje do kogoś, tylko zacznijmy je mieć do siebie, bo to nie Fulop przejebał tyle łatwych meczów i tyle punktów przewagi. Pozdro.
No i bardzo dobrze, że MUły nie zostały mistrzem, bo po prostu NIE ZASŁUŻYŁY. W tym meczu też grali jedno wielkie gówno, praktycznie co kolejka jakoś się prześlizgiwali. W końcu ktoś ich za to pokarał. City jak najbardziej zasłużyło na majstra. A my, no cóż, skończmy mieć pretensje do kogoś, tylko zacznijmy je mieć do siebie, bo to nie Fulop przejebał tyle łatwych meczów i tyle punktów przewagi. Pozdro
13 maja 2012, 18:08 [cytuj]
Teraz wyzwywamy Fulopa, ale czy nie zastanowimy się ile my zawaliliśmy, jak patrze jaką pozycję zajmuje AV to mnie krew zalewa, że nie potrafiliśmy ich i im podobnych ograć ... A forma Bayeru i ich linia defensywy nie napawa optymizmem. Pozostaje tylko wiara
Teraz wyzwywamy Fulopa, ale czy nie zastanowimy się ile my zawaliliśmy, jak patrze jaką pozycję zajmuje AV to mnie krew zalewa, że nie potrafiliśmy ich i im podobnych ograć ... A forma Bayeru i ich linia defensywy nie napawa optymizmem. Pozostaje tylko wiara
|<  <<  <  13  14  15  16  17    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 139 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się