Forum dyskusyjne
13 maja 2012, 18:09 [cytuj]
Na facebooku na spursmani ktoś już zamieścił wszystkie skuteczne parady tego Fulopa.
Na facebooku na spursmani ktoś już zamieścił wszystkie skuteczne parady tego Fulopa
13 maja 2012, 18:13 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Tak to jest jak sędzia nie kończy meczu w określonym czasie, tylko daje szansę strzelić City jeszcze bramkę
A ty patrzyłeś na ten mecz, bo sędzia doliczył 5 minut, a Aguero strzelił 94 minucie, miał skończyć mecz w 90 minucie!? Nie rozumiem o czym jest mowa!?
A ty patrzyłeś na ten mecz, bo sędzia doliczył 5 minut, a Aguero strzelił 94 minucie, miał skończyć mecz w 90 minucie!? Nie rozumiem o czym jest mowa!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 maja 2012, 18:13 [cytuj]
Ustawiona Premiership-QPR usłyszeli że się utrzymali i od razu, surprise surprise, stracili dwa gole. Fulop prezentował dziś poziom rozgrywek szkolnych, a przecież tak cieńki nie jest. Ale i tak dobry sezon coby nie mówić wyprzedziliśmy Chelsea, Lpool.
Ustawiona Premiership-QPR usłyszeli że się utrzymali i od razu, surprise surprise, stracili dwa gole. Fulop prezentował dziś poziom rozgrywek szkolnych, a przecież tak cieńki nie jest. Ale i tak dobry sezon coby nie mówić wyprzedziliśmy Chelsea, Lpool
13 maja 2012, 18:17 [cytuj]
Trzeba przyznać jednak, że 3 miejsce sami sobie odebraliśmy. Pomijając już naszą złą passę która była jakiś czas temu. W Arsenalu po prostu zrobili to co do nich należało. My nie zrobiliśmy w ostatniej kolejce. Meczu WBA - A'nal nie oglądałem ale jak mówicie co robił Fulop to chuj mu w dupę.
Trzeba przyznać jednak, że 3 miejsce sami sobie odebraliśmy. Pomijając już naszą złą passę która była jakiś czas temu. W Arsenalu po prostu zrobili to co do nich należało. My nie zrobiliśmy w ostatniej kolejce. Meczu WBA - A'nal nie oglądałem ale jak mówicie co robił Fulop to chuj mu w dupę
13 maja 2012, 18:17 [cytuj]
szarib powiedział/a:
Na facebooku na spursmani ktoś już zamieścił wszystkie skuteczne parady tego Fulopa
tak zamieściłem i nadal wierzę w to, że nie tylko na Wschodzie się ustawia mecze
tak zamieściłem i nadal wierzę w to, że nie tylko na Wschodzie się ustawia mecze
13 maja 2012, 18:18 [cytuj]
to była emocjonująca końcówka - mam nadzieję, że wpisy na facebooku się podobały - do następnego sezonu Panowie
to była emocjonująca końcówka - mam nadzieję, że wpisy na facebooku się podobały - do następnego sezonu Panowie
13 maja 2012, 18:26 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Wyluzujcie. Gomes popełniał gorsze gafy. Akurat się zdarzyło teraz, a nie z Wigan w środku sezonu. Też jestem wkurwiony, ale zdarza się.
Wyluzujcie. Gomes popełniał gorsze gafy. Akurat się zdarzyło teraz, a nie z Wigan w środku sezonu. Też jestem wkurwiony, ale zdarza się
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 maja 2012, 18:35 [cytuj]
Sami sobie przegraliśmy 3 miejsce w meczu z A Villą czy Norwich, niestety. Ja żałuję, że nie mogłem oglądać tej najbardziej emocjonującej kolejki w sezonie, akurat miałem swój mecz

Cieszy wygrana, a już niedługo wszyscy do Monachium ( duchowo

) kibicować niemcom!
Sami sobie przegraliśmy 3 miejsce w meczu z A Villą czy Norwich, niestety. Ja żałuję, że nie mogłem oglądać tej najbardziej emocjonującej kolejki w sezonie, akurat miałem swój mecz :( Cieszy wygrana, a już niedługo wszyscy do Monachium ( duchowo:) ) kibicować niemcom!
13 maja 2012, 18:37 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Wyluzujcie. Gomes popełniał gorsze gafy. Akurat się zdarzyło teraz, a nie z Wigan w środku sezonu. Też jestem wkurwiony, ale zdarza się
nie wierzę w przypadek. gościu, który kilka sezonów broni solidnie i podkłada się w meczu o jakieś 40 mln funtów (awans bezpośredni do LM plus prawa transmisyjne) to nie jest normalne. zły dzień to on może mieć po jakiejś popijawie, ale nie w takim meczu
nie wierzę w przypadek. gościu, który kilka sezonów broni solidnie i podkłada się w meczu o jakieś 40 mln funtów (awans bezpośredni do LM plus prawa transmisyjne) to nie jest normalne. zły dzień to on może mieć po jakiejś popijawie, ale nie w takim meczu
13 maja 2012, 18:38 [cytuj]
Teraz czekamy na wypowiedź Sceznego.
Teraz czekamy na wypowiedź Sceznego
13 maja 2012, 18:47 [cytuj]
Baro ale jaki to mecz dla niego był ? Dla nas to był super ważny mecz, a dla WBA ? Może masz rację ale będę się upierał, że winy należy szukać u nas. Kto nie pozwolił nam pokonać Wolverhampton, które spadło z ligi ? Te dwa punty dały by nam pewne 3 miejsce. Albo nie spartaczyć meczu z AV. Mieliśmy swoje szanse do końca i daliśmy ciała. Co do oceny sezonu poczekam do finału LM
Baro ale jaki to mecz dla niego był ? Dla nas to był super ważny mecz, a dla WBA ? Może masz rację ale będę się upierał, że winy należy szukać u nas. Kto nie pozwolił nam pokonać Wolverhampton, które spadło z ligi ? Te dwa punty dały by nam pewne 3 miejsce. Albo nie spartaczyć meczu z AV. Mieliśmy swoje szanse do końca i daliśmy ciała. Co do oceny sezonu poczekam do finału LM
13 maja 2012, 19:02 [cytuj]
Skoro można ukarać Wolves i McCarthy za nie wystawienie najsilniejszego składu, to powinno ukarać piłkarza który odpuszcza sobie ostatni mecz i za nic oddaje dwa jak nie trzy gole! Mam nadzieje że Fulop wyleci na ryj z Premier League. Oczywiście teraz wraca pytanie czy Defoe nie powinien był wyjść w meczu z Villa. Ja też nie lubie stylu Defoe bo mam wrażenie że strasznie upraszcza naszą grę do taktyki mam piłkę to strzelam, ale jak ma się kilka minut na gola to czasami trzeba się uciekać do tak prostych rozwiązań. Mam głównie żal do naszej drużyny, bo było kilka meczy gdzie powinniśmy zachować się lepiej, nie oddawać głupiej bramki, wiedziałem że kiedyś się to zemści i teraz jeden punkt zadecydował że możemy nie zagrać w Champions League, a jak znam szczęście Tottenhamu to pewnie Chelsea fuksem wygra tą ligę mistrzów
Skoro można ukarać Wolves i McCarthy za nie wystawienie najsilniejszego składu, to powinno ukarać piłkarza który odpuszcza sobie ostatni mecz i za nic oddaje dwa jak nie trzy gole! Mam nadzieje że Fulop wyleci na ryj z Premier League. Oczywiście teraz wraca pytanie czy Defoe nie powinien był wyjść w meczu z Villa. Ja też nie lubie stylu Defoe bo mam wrażenie że strasznie upraszcza naszą grę do taktyki mam piłkę to strzelam, ale jak ma się kilka minut na gola to czasami trzeba się uciekać do tak prostych rozwiązań. Mam głównie żal do naszej drużyny, bo było kilka meczy gdzie powinniśmy zachować się lepiej, nie oddawać głupiej bramki, wiedziałem że kiedyś się to zemści i teraz jeden punkt zadecydował że możemy nie zagrać w Champions League, a jak znam szczęście Tottenhamu to pewnie Chelsea fuksem wygra tą ligę mistrzów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
13 maja 2012, 19:07 [cytuj]
Tego czy ustawiają mecze, czy nie, tego nie wiemy, ale oglądając mecze mam czasami wrażenie, że tak się dzieje.
Tego czy ustawiają mecze, czy nie, tego nie wiemy, ale oglądając mecze mam czasami wrażenie, że tak się dzieje
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
13 maja 2012, 19:10 [cytuj]
Szczęsny też odpuścił mecz z Norwich?
Szczęsny też odpuścił mecz z Norwich?
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
13 maja 2012, 19:12 [cytuj]
Czyżby "Fulop Day" ? " Przypadek? Wątpię"
Czyżby "Fulop Day" ? " Przypadek? Wątpię"
13 maja 2012, 19:14 [cytuj]
Szczęsny jest leszczem, niczego odpuszczać nie musi...
Szczęsny jest leszczem, niczego odpuszczać nie musi
Can't Smile Without You!!!
13 maja 2012, 23:34 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Szczęsny jest leszczem, niczego odpuszczać nie musi
otóż to!
otóż to!
www.facebook.com/OgienOdSkaja
13 maja 2012, 23:43 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Wolff powiedział/a:
W pełni popieram. Doszukiwanie sie jakiegoś spisku to zwykły śmiech, spisek to można se uknuć w 1 lidze w Polsce bo Nieciecza dzisiaj dała dupy z Flotą żeby nie mieć przebojów z uzyskaniem licencji na ekstraklasę i żeby umożliwić Pogoni Szczecin na grę w ekstraklasie. A w finale LM będę kibicował z całej siły Chelsea bo najwyższy czas żeby puchar wrócił tam gdzie jego miejsce czyli do najlepszej i najbardziej ekscytujacej ligi świata. Bundesliga jest świetna, ale tylko świetna, nie najlepsza. I również będę kibicował Chelsea dlatego że upokorzyli Barcelonę a to zawsze mnie cieszy. Tak jak kolega Wolff powiedział: mogliśmy wygrać z cienką jak sik pająka AV, a tak zasłużenie kop w dupę. Umiesz liczyć to licz na siebie kurwa mać. I nie ma co płakać. Od dwóch sezonow co najmniej jesteśmy silną ekipą z którą należy się liczyć, więc szukajmy swojego szczęścia w następnym sezonie. Koniec kropka.
PS: pierdolić Szczęsnego i jego głodne kawałki. Zeby tylko za swoje pierdolenie nie zapłacił najwyzszej piłkarskiej ceny w postaci braku występu na Euro w reprezentacji PZPN z powodu jakiejś tam kontuzji ramienia czy innego członka o którym teraz trąbią w mediach.
[quote=Wolff]Baro ale jaki to mecz dla niego był ? Dla nas to był super ważny mecz, a dla WBA ? Może masz rację ale będę się upierał, że winy należy szukać u nas. Kto nie pozwolił nam pokonać Wolverhampton, które spadło z ligi ? Te dwa punty dały by nam pewne 3 miejsce. Albo nie spartaczyć meczu z AV. Mieliśmy swoje szanse do końca i daliśmy ciała. Co do oceny sezonu poczekam do finału LM
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
14 maja 2012, 00:57 [cytuj]
Z Fulopem to bardziej chodzi o jego niesportowe zachowanie bo nie dał z siebie wszystkiego, nie dał z siebie nic. Ukarano McCarty za nie wystawienie najsilniejszego składu przeciwko United, więc za takie rzeczy też powinno się karać, skoro ktoś sobie olewa mecz o najwyższą stawkę Didier będziesz życzył własnemu klubowi żeby nie zakwalifikował się do Ligi Mistrzów, ale się Tottenham doczekał kibiców, żałosne! Zajęliśmy 4 miejsce premiowane grą w Lidze Mistrzów, a Chelsea 6 więc czemu oni zasłużyli na grę w CL a nie my. Co kogo obchodzi jakaś Barcelona oni nie grają w Premier League!?, a poza tym to Chelsea się broniła przez 180 minut i nie zasłużyła na nic w tym dwumeczu.
Tylko jak się uda nam zakwalifikować to potem nie zgrywaj cwaniaka jak będziemy grać w Champions League. Nasz klub potrzebuje tych pieniędzy, jak byś przeczytał list Daniela Levy to wiedziałbyś na co.
Z Fulopem to bardziej chodzi o jego niesportowe zachowanie bo nie dał z siebie wszystkiego, nie dał z siebie nic. Ukarano McCarty za nie wystawienie najsilniejszego składu przeciwko United, więc za takie rzeczy też powinno się karać, skoro ktoś sobie olewa mecz o najwyższą stawkę Didier będziesz życzył własnemu klubowi żeby nie zakwalifikował się do Ligi Mistrzów, ale się Tottenham doczekał kibiców, żałosne! Zajęliśmy 4 miejsce premiowane grą w Lidze Mistrzów, a Chelsea 6 więc czemu oni zasłużyli na grę w CL a nie my. Co kogo obchodzi jakaś Barcelona oni nie grają w Premier League!?, a poza tym to Chelsea się broniła przez 180 minut i nie zasłużyła na nic w tym dwumeczu.
Tylko jak się uda nam zakwalifikować to potem nie zgrywaj cwaniaka jak będziemy grać w Champions League. Nasz klub potrzebuje tych pieniędzy, jak byś przeczytał list Daniela Levy to wiedziałbyś na co
14 maja 2012, 01:36 [cytuj]
Didier to co napisałeś to jest jakiś dramat.
Już mniejsza z Twoim zdaniem na temat Fulopa - nigdy się pewnie nie dowiemy jak było naprawdę. Choć wiara w to, że tylko w 1. lidze się ustawia mecze w Polsce jest niezwykle naiwna. Kiedyś mafia chorwacka pod zakłady bukmacherskie ustawiała Bundesligę, co się działo na MŚ w Korei Południowej to nie wspomnę, niedawno Lyon ograł Dinamo Zagrzeb 7:1, co kosztowało awans do następnej fazy Ajax. Kamery i oburzenie całego świata nic w tym nie przeszkodziły. Naprawdę jesteś na tyle naiwny, że w meczu o taką stawkę uważasz, że nie można było kupić jednego zawodnika? W jakim Ty świecie żyjesz?
Ale jak wspomniałem - mniejsza z tym. To, że ktoś będąc fanem Tottenhamu będzie kibicował Chelsea w finale LM w takiej a nie innej sytuacji zakrawa na kpinę. Każdego z Was powinno się wypierdolić ze spursmanii ze skutkiem natychmiastowym, bo nie można jednocześnie trzymać kciuki za naszych a z drugiej strony liczyć na to, żebyśmy się nie znaleźli w LM w przyszłym sezonie. To się automatycznie wyklucza. Mam nadzieję Didier, że przemyślisz sprawę, bo oczywiście nikt bana Ci za takie a nie inne zdanie nie da, ale zastanów się czy naprawdę jesteś fanem Kogutów. Uczciwie sobie odpowiedz na to pytanie - a potem sam zrezygnuj ze spursmanii lub zmień zdanie odnośnie finału LM.
Wiem, że Tottenham sam zgotował sobie taki a nie inny los. Ale jak już mamy taką a nie inną rzeczywistość to nie możemy się nagle obrażać na naszych i kibicować Chelsea. Sorki - dla mnie to jest niedopuszczalne.
Didier to co napisałeś to jest jakiś dramat.
Już mniejsza z Twoim zdaniem na temat Fulopa - nigdy się pewnie nie dowiemy jak było naprawdę. Choć wiara w to, że tylko w 1. lidze się ustawia mecze w Polsce jest niezwykle naiwna. Kiedyś mafia chorwacka pod zakłady bukmacherskie ustawiała Bundesligę, co się działo na MŚ w Korei Południowej to nie wspomnę, niedawno Lyon ograł Dinamo Zagrzeb 7:1, co kosztowało awans do następnej fazy Ajax. Kamery i oburzenie całego świata nic w tym nie przeszkodziły. Naprawdę jesteś na tyle naiwny, że w meczu o taką stawkę uważasz, że nie można było kupić jednego zawodnika? W jakim Ty świecie żyjesz?
Ale jak wspomniałem - mniejsza z tym. To, że ktoś będąc fanem Tottenhamu będzie kibicował Chelsea w finale LM w takiej a nie innej sytuacji zakrawa na kpinę. Każdego z Was powinno się wypierdolić ze spursmanii ze skutkiem natychmiastowym, bo nie można jednocześnie trzymać kciuki za naszych a z drugiej strony liczyć na to, żebyśmy się nie znaleźli w LM w przyszłym sezonie. To się automatycznie wyklucza. Mam nadzieję Didier, że przemyślisz sprawę, bo oczywiście nikt bana Ci za takie a nie inne zdanie nie da, ale zastanów się czy naprawdę jesteś fanem Kogutów. Uczciwie sobie odpowiedz na to pytanie - a potem sam zrezygnuj ze spursmanii lub zmień zdanie odnośnie finału LM.
Wiem, że Tottenham sam zgotował sobie taki a nie inny los. Ale jak już mamy taką a nie inną rzeczywistość to nie możemy się nagle obrażać na naszych i kibicować Chelsea. Sorki - dla mnie to jest niedopuszczalne