Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  13  14  15  16  17  
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Fulham
14 maja 2012, 08:50 [cytuj]
Ok, obydwaj macie rację. A z tym kupieniem Fulopa to naprawdę ciezko uwierzyc ze cos takiego może miec miejsce w Anglii, ja w to przynajmniej nie wierzę.
Ok, obydwaj macie rację. A z tym kupieniem Fulopa to naprawdę ciezko uwierzyc ze cos takiego może miec miejsce w Anglii, ja w to przynajmniej nie wierzę
"Potrzebujemy dużego, brzydkiego obrońcy. Taki poradziłby sobie w akcji przy pierwszym golu. Usunąłby piłkę, napastnika i trzy pierwsze rzędy trybun" - Ian Holloway, menedżer Blackpool
14 maja 2012, 20:53 [cytuj]
Didier powiedział/a:
Ok, obydwaj macie rację. A z tym kupieniem Fulopa to naprawdę ciezko uwierzyc ze cos takiego może miec miejsce w Anglii, ja w to przynajmniej nie wierzę

no i super :)

z Fulopem sprawa śmierdzi na odległość. Kiedyś się dowiemy, że grał u bukmachera, jak Grobelaar za czasów Southamptonu
no i super :) z Fulopem sprawa śmierdzi na odległość. Kiedyś się dowiemy, że grał u bukmachera, jak Grobelaar za czasów Southamptonu
|<  <<  <  13  14  15  16  17  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 18 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się