Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Fulham
13 maja 2012, 16:49 [cytuj]
Chyba będziemy świadkami debiutu Adama Smitha w Premier League.
Chyba będziemy świadkami debiutu Adama Smitha w Premier League
O Tottenham jestem jakoś dziwnie - czy ja to naprawdę piszę? - spokojny, ale za to WBA jest dzisiaj nieprzewidywalne do granic możliwości.
O Tottenham jestem jakoś dziwnie - czy ja to naprawdę piszę? - spokojny, ale za to WBA jest dzisiaj nieprzewidywalne do granic możliwości
"It is better to fail aiming high than to succeed aiming low" - Bill Nicholson.
Newcastle przegrywa. W razie czego.. tfu... czwarte jest pewne.
Newcastle przegrywa. W razie czego.. tfu... czwarte jest pewne
13 maja 2012, 16:50 [cytuj]
Po I połowie żegnamy z PL QPR...
Po I połowie żegnamy z PL QPR
13 maja 2012, 16:50 [cytuj]
Wolff powiedział/a:
Ja tylko chcę, żeby WBA nie straciło już bramki :)

Oby słowo ciałem się stało :)
Oby słowo ciałem się stało :)
13 maja 2012, 16:52 [cytuj]
COYS!
COYS!
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
13 maja 2012, 16:53 [cytuj]
Przy naszym remisie i przegranej jednym golem Anali tracimy 3. miejsce tylko przez gorszy bilans derbów :boisie:
Przy naszym remisie i przegranej jednym golem Anali tracimy 3. miejsce tylko przez gorszy bilans derbów :boisie:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
Nie wiem czy nie jebnę na zawał po kolejnych 90 minutach, nerwy mam jak na meczu z Man City dwa lata temu. Ta ich multiliga to wielka lipa, cały czas leci mecz anali zrobili wstawki z meczu Man Und i Man City które lecą na innych kanałach zamiast zajmować się meczami które nie są transmitowane. WBA podarowało oba gole Analom, Fulop to straszna ciota, jednego gola im podarował drugiego mógł wyciągnąć!
Nie wiem czy nie jebnę na zawał po kolejnych 90 minutach, nerwy mam jak na meczu z Man City dwa lata temu. Ta ich multiliga to wielka lipa, cały czas leci mecz anali zrobili wstawki z meczu Man Und i Man City które lecą na innych kanałach zamiast zajmować się meczami które nie są transmitowane. WBA podarowało oba gole Analom, Fulop to straszna ciota, jednego gola im podarował drugiego mógł wyciągnąć!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
wyślijcie tu Hycla , to go nawet przenocuje ,jak będzie polował na Fulopa ...
wyślijcie tu Hycla , to go nawet przenocuje ,jak będzie polował na Fulopa
Kurwa, a gdyby Chris Foy (jeb.. jego mać) nam nie spieprzył meczu ze Stokami, to mozna by było siedzieć spokojnie.
Kurwa, a gdyby Chris Foy (jeb.. jego mać) nam nie spieprzył meczu ze Stokami, to mozna by było siedzieć spokojnie
13 maja 2012, 16:54 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:

Taki scenariusz jest mało prawdopodobny. A nie liczą się bramki?
13 maja 2012, 16:55 [cytuj]
varba powiedział/a:

TRUE STORY
TRUE STORY
13 maja 2012, 16:55 [cytuj]
Diego powiedział/a:

Bilans będzie identyczny.
Bilans będzie identyczny
13 maja 2012, 16:56 [cytuj]
szarib powiedział/a:
Kurwa, a gdyby Chris Foy (jeb.. jego mać) nam nie spieprzył meczu ze Stokami, to mozna by było siedzieć spokojnie

A karny za rękę Walkera w meczu z Fulham? Też nie przesadzajmy, każda drużyna straciła kilka punktów przez sędziów, liczymy na drugą bramkę dla nas i na drużynę Woya.
A karny za rękę Walkera w meczu z Fulham? Też nie przesadzajmy, każda drużyna straciła kilka punktów przez sędziów, liczymy na drugą bramkę dla nas i na drużynę Woya
13 maja 2012, 16:58 [cytuj]
Te bramki które puścił Fulop... Ja pierdolę, co to miało być?
Te bramki które puścił Fulop... Ja pierdolę, co to miało być?
13 maja 2012, 16:59 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Bilans będzie identyczny

Mimo, że to mało prawdopodobne to byłaby bardzo ciekawa i WKURWIAJĄCA sytuacja :/
Mimo, że to mało prawdopodobne to byłaby bardzo ciekawa i WKURWIAJĄCA sytuacja :/
13 maja 2012, 16:59 [cytuj]
Szkoda meczu z Villa. Teraz wszystko zależałoby od nas.
Szkoda meczu z Villa. Teraz wszystko zależałoby od nas
13 maja 2012, 17:00 [cytuj]
A, że anale zawsze mają szczęście, może być nieciekawie.
A, że anale zawsze mają szczęście, może być nieciekawie
13 maja 2012, 17:01 [cytuj]
Fulop do ostatniej kropli krwi i potu będzie walczył o najbardziej prestiżowe trofeum w swojej karierze: Najbardziej Znienawidzona Osoba na Spursmanii. Wie, że Foy'a będzie bardzo ciężko dogonić, ale grunt to się nie poddawać.
Fulop do ostatniej kropli krwi i potu będzie walczył o najbardziej prestiżowe trofeum w swojej karierze: Najbardziej Znienawidzona Osoba na Spursmanii. Wie, że Foy'a będzie bardzo ciężko dogonić, ale grunt to się nie poddawać
13 maja 2012, 17:01 [cytuj]
musialem sie przejsc z tych emocji,COME ON YOU SPURS!
musialem sie przejsc z tych emocji,COME ON YOU SPURS!
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
|<  <<  <  7  8  9  10  11    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 105 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się