Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Newcastle 18.08.2012r
17 sierpnia 2012, 22:23 [cytuj]
No to sezon czas zacząć.

Jakie oczekiwania, nastroje i przewidywania przed meczem?
Wydaję mi się że wyjdziemy takim składem(4-4-1-1) Friedel; Walker, Kaboul, Verthongen, BAE; Lennon, Sandro, Sigurdsson, Bale; VdV; Defoe

Z takim ustawieniem moglibyśmy grać tak jak lubimy, przytrzymywać piłkę, Sigurdssonowi umiejętności technicznych nie brakuje, do spółki z VdV i Bale dali by rade. Jeżeli w środku zagra Livermore z Sandro to jedyne na co możemy liczyć to jakieś szybkie kontry z udziałem skrzydłowych. Mam nadzieję że poprawiliśmy stałe fragmenty gry, z Newcastle to może być nasza szansa. Oby Cisse obniżył loty bo inaczej będzie problem.

Ja się zabawię w jasnowidza i obstawiam wynik 2-1. Dla nas strzeli Kaboul po rożnym i Bale a dla Newcastle Cisse.
No to sezon czas zacząć. Jakie oczekiwania, nastroje i przewidywania przed meczem? Wydaję mi się że wyjdziemy takim składem(4-4-1-1) Friedel; Walker, Kaboul, Verthongen, BAE; Lennon, Sandro, Sigurdsson, Bale; VdV; Defoe Z takim ustawieniem moglibyśmy grać tak jak lubimy, przytrzymywać piłkę, Sigurdssonowi umiejętności technicznych nie brakuje, do spółki z VdV i Bale dali by rade. Jeżeli w środku zagra Livermore z Sandro to jedyne na co możemy liczyć to jakieś szybkie kontry z udziałem skrzydłowych. Mam nadzieję że poprawiliśmy stałe fragmenty gry, z Newcastle to może być nasza szansa. Oby Cisse obniżył loty bo inaczej będzie problem. Ja się zabawię w jasnowidza i obstawiam wynik 2-1. Dla nas strzeli Kaboul po rożnym i Bale a dla Newcastle Cisse
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
17 sierpnia 2012, 23:36 [cytuj]
Skład jaki podałeś to na te chwilę najlepszy więc chyba takim wyjdziemy, chyba że Andre zaskoczy :D
Jeżeli chodzi o wynik to wystarczy mi skromne 1;0 :rotfl: Strzeli na dobry początek Gylfi :ok:
Skład jaki podałeś to na te chwilę najlepszy więc chyba takim wyjdziemy, chyba że Andre zaskoczy :D Jeżeli chodzi o wynik to wystarczy mi skromne 1;0 :rotfl: Strzeli na dobry początek Gylfi :ok:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
18 sierpnia 2012, 04:21 [cytuj]
Rafa strzeli z karnego, wyrówna po rogu Ba, a w 90 minucie strzeli zmiennik i Koguty wygrają 2-1
Rafa strzeli z karnego, wyrówna po rogu Ba, a w 90 minucie strzeli zmiennik i Koguty wygrają 2-1
"Veni, vidi, vici" Jestem jaki jestem i dobrze mi z tym
18 sierpnia 2012, 04:24 [cytuj]
ale czyj zmiennik? :D
ale czyj zmiennik? :D
18 sierpnia 2012, 09:16 [cytuj]
Jermaina, bo dostanie kontuzji paro miesięcznej :rotfl::rotfl: taki smutny zarcik, odpukać..

Newcastle też ma problemy, ale też mi się wydaje, ze Sandro da nam zapomnieć o kontuzji Parkera, czekam do wieczora !
Jermaina, bo dostanie kontuzji paro miesięcznej :rotfl::rotfl: taki smutny zarcik, odpukać.. Newcastle też ma problemy, ale też mi się wydaje, ze Sandro da nam zapomnieć o kontuzji Parkera, czekam do wieczora !
To dare is to do.
18 sierpnia 2012, 09:32 [cytuj]
alalala la bamba Ala srała do szamba. Tyle w kwestii mojego przewidywania. 3:0 po golach JD, Rafa i Gylfi
alalala la bamba Ala srała do szamba. Tyle w kwestii mojego przewidywania. 3:0 po golach JD, Rafa i Gylfi
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2012, 09:39 [cytuj]
Remis 1:1 lub 2:2 po ciężkim boju i morzu nerwów.
Remis 1:1 lub 2:2 po ciężkim boju i morzu nerwów
18 sierpnia 2012, 09:44 [cytuj]
skromne 1:0 dla nas..
skromne 1:0 dla nas
18 sierpnia 2012, 10:10 [cytuj]
Pierwsza kolejka, obstawiam remis po bardzo zaciętym spotkaniu. Pamiętajmy, że gramy na wyjeździe.
Pierwsza kolejka, obstawiam remis po bardzo zaciętym spotkaniu. Pamiętajmy, że gramy na wyjeździe
18 sierpnia 2012, 10:31 [cytuj]
Moim skromnym zdaniem, musimy w tym meczu pokazać jaja. Jak dla mnie (na papierze) Newcastle ma lepszy skład niż my. Tutaj w pokazywaniu "tych jaj", dużo będzie zależało od trenera. Je zwolennikiem AVB nie jestem. Liczę jednak na to, że zostaną dobrze przygotowani psychicznie, bo wiadomo jakie Sroki to walczaki. I do tego mają w głowach pewnie wpierdol jaki dostali na WHL w zeszłym sezonie. Mecz rozegra się bardziej "głową" niż umiejętnościami.
Nie chciałbym jakoś krakać, ale początek sezonu możemy mieć podobny jak za Ramosa. I jeszcze kwestia środka. Jak dla mnie Sandro jest tam nieporozumieniem. No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. COYS!
Moim skromnym zdaniem, musimy w tym meczu pokazać jaja. Jak dla mnie (na papierze) Newcastle ma lepszy skład niż my. Tutaj w pokazywaniu "tych jaj", dużo będzie zależało od trenera. Je zwolennikiem AVB nie jestem. Liczę jednak na to, że zostaną dobrze przygotowani psychicznie, bo wiadomo jakie Sroki to walczaki. I do tego mają w głowach pewnie wpierdol jaki dostali na WHL w zeszłym sezonie. Mecz rozegra się bardziej "głową" niż umiejętnościami. Nie chciałbym jakoś krakać, ale początek sezonu możemy mieć podobny jak za Ramosa. I jeszcze kwestia środka. Jak dla mnie Sandro jest tam nieporozumieniem. No ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. COYS!
18 sierpnia 2012, 11:08 [cytuj]
Bardzo proszę o jakiś sopcast na ten mecz... Bardzo ciekawie się to dziś zapowiada , ale ja jestem pesymistą 2:1 dla Newcastle ...:bezradny:
Bardzo proszę o jakiś sopcast na ten mecz... Bardzo ciekawie się to dziś zapowiada , ale ja jestem pesymistą 2:1 dla Newcastle ...:bezradny:
18 sierpnia 2012, 11:25 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=165305&part=sports tu będą linki
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=165305&part=sports tu będą linki
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
18 sierpnia 2012, 12:42 [cytuj]
AVB może zrobić niespodziankę i wystawić Kane'a, bo chyba jest bardzo w nim zakochany :D
AVB może zrobić niespodziankę i wystawić Kane'a, bo chyba jest bardzo w nim zakochany :D
18 sierpnia 2012, 13:01 [cytuj]
raku powiedział/a:
Dopóki saga z Modriciem nie dobiegnie końca, a Tottenham nie znajdzie dwóch napastników, będę się bardziej bał o ten sezon, niż się nim ekscytował. Nawet biorąc pod uwagę fakt, że jestem niesamowicie zadowolony ze zmiany trenera

Tak! Mnie ten mecz śmierdzi stratą punktów, więc będe się cieszył z remisu!!
18 sierpnia 2012, 13:41 [cytuj]
Buli powiedział/a:

dokładnie
- panowie gramy bez Modricia i Ade !!! , kurwa! nie myślałem, że doczekam tak rozpiżdżonego składy ... atak JD/VDV lub JD/Sigur, można przyjąć i uznać za niezły - ale ten "lej po bombie w środku pola" - to są jakieś żarty. Ja myślę, że w środku zagra Sandro za Jenas-em albo Sigur/Sandro. Ale to wszystko półśrodki jak dla mnie:mysli:
dokładnie - panowie gramy bez Modricia i Ade !!! , kurwa! nie myślałem, że doczekam tak rozpiżdżonego składy ... atak JD/VDV lub JD/Sigur, można przyjąć i uznać za niezły - ale ten "lej po bombie w środku pola" - to są jakieś żarty. Ja myślę, że w środku zagra Sandro za Jenas-em albo Sigur/Sandro. Ale to wszystko półśrodki jak dla mnie:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 sierpnia 2012, 13:49 [cytuj]
Aby łatwiej było "Srokom", nasz trenejro pewnie wystawi taki skład:

Friedel - Walker, Kaboul, Gallas, Benny - Sandro, Livermore - Lennon, Gylfi, Bale - Defoe

;P
Aby łatwiej było "Srokom", nasz trenejro pewnie wystawi taki skład: Friedel - Walker, Kaboul, Gallas, Benny - Sandro, Livermore - Lennon, Gylfi, Bale - Defoe ;P
Can't Smile Without You!!!
18 sierpnia 2012, 13:57 [cytuj]
Diegomir powiedział/a:

W nim jest zakochany? Na moje oko to upodobał sobie Jenasa ;)
W nim jest zakochany? Na moje oko to upodobał sobie Jenasa ;)
18 sierpnia 2012, 14:17 [cytuj]
tylko nie Bale w napadzie ! on tam nie ma się gdzie rozpędzić:nerwus:
tylko nie Bale w napadzie ! on tam nie ma się gdzie rozpędzić:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 55 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się