Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Newcastle 18.08.2012r
18 sierpnia 2012, 15:18 [cytuj]
Eidur powiedział/a:
W nim jest zakochany? Na moje oko to upodobał sobie Jenasa ;)

Czytałem dzisiaj albo na givemefootbal albo na goal.com, gdzie była jego wypowiedź, że Harry dostanie od niego dużo szans w sezonie :D
Czytałem dzisiaj albo na givemefootbal albo na goal.com, gdzie była jego wypowiedź, że Harry dostanie od niego dużo szans w sezonie :D
18 sierpnia 2012, 16:55 [cytuj]
Jak dla mnie mecz na remis, nie zdziwię się jak będzie bezbramkowy...Liczę, że do końca okna coś się urodzi z pogłosek transferowych. Czarno widzę naszą grę z samym JD
Jak dla mnie mecz na remis, nie zdziwię się jak będzie bezbramkowy...Liczę, że do końca okna coś się urodzi z pogłosek transferowych. Czarno widzę naszą grę z samym JD
18 sierpnia 2012, 17:06 [cytuj]
ciężki mecz, ale jak najbardziej stać nas na skromne zwycięstwo, 1-0 tudzież 2-0 i będę szczęśliwy :) Ciekaw jestem gry Sigurdssona :)
ciężki mecz, ale jak najbardziej stać nas na skromne zwycięstwo, 1-0 tudzież 2-0 i będę szczęśliwy :) Ciekaw jestem gry Sigurdssona :)
18 sierpnia 2012, 17:12 [cytuj]
Newcastle: Krul - Simpson, Perch, Taylor, Santon - Tiote, Cabaye, Jonas - Ben Arfa, Cisse, Ba
Newcastle: Krul - Simpson, Perch, Taylor, Santon - Tiote, Cabaye, Jonas - Ben Arfa, Cisse, Ba
Can't Smile Without You!!!
18 sierpnia 2012, 17:24 [cytuj]
"No i w pizdu wylądował i cały misterny plan też w pizdu" oby tylko sroki nie odpaliły z formą w pierwszym meczu.. :stres:
"No i w pizdu wylądował i cały misterny plan też w pizdu" oby tylko sroki nie odpaliły z formą w pierwszym meczu.. :stres:
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
18 sierpnia 2012, 17:39 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Aby łatwiej było "Srokom", nasz trenejro pewnie wystawi taki skład: Friedel - Walker, Kaboul, Gallas, Benny - Sandro, Livermore - Lennon, Gylfi, Bale - Defoe ;P

To już oficjalny skład na dzisiejszy mecz :D

...a kapitanem Gallas

Rezerwa: Cudicini, Naughton, Verts, JJ, Townsend, VDV, Kane
To już oficjalny skład na dzisiejszy mecz :D ...a kapitanem Gallas Rezerwa: Cudicini, Naughton, Verts, JJ, Townsend, VDV, Kane
18 sierpnia 2012, 17:40 [cytuj]
West Brom gromi Liverpool, pierwszy gol dla Lukaku, my gramy z nimi za tydzień
West Brom gromi Liverpool, pierwszy gol dla Lukaku, my gramy z nimi za tydzień
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 sierpnia 2012, 17:47 [cytuj]
Newcastle w swoim najsilniejszym składzie, brakuje im tylko Colo. Zobaczymy jak zadziała taktyka defensywna Andre Villas-Boas przeciwko Ba i Cisse ;|
Newcastle w swoim najsilniejszym składzie, brakuje im tylko Colo. Zobaczymy jak zadziała taktyka defensywna Andre Villas-Boas przeciwko Ba i Cisse ;|
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 sierpnia 2012, 17:48 [cytuj]
dlaczego Vertonghen siedzi na ławce? ;o
18 sierpnia 2012, 17:49 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
To już oficjalny skład na dzisiejszy mecz :D

...a kapitanem Gallas

Rezerwa: Cudicini, Naughton, Verts, JJ, Townsend, VDV, Kane

Może to dobrze, VDV, BALE, Gylfi i Azza w wyjazdowym meczu z Newcastle to mogłoby być zbyt ofensywne ustawienie. Szkoda tylko że Gallas na środku obrony, liczyłem na Janka. Wygląda na to że Gallas się lepiej prezentował.
Może to dobrze, VDV, BALE, Gylfi i Azza w wyjazdowym meczu z Newcastle to mogłoby być zbyt ofensywne ustawienie. Szkoda tylko że Gallas na środku obrony, liczyłem na Janka. Wygląda na to że Gallas się lepiej prezentował
18 sierpnia 2012, 17:55 [cytuj]
Patologia AVB działa i u nas....ehhh - Andre "Ramos" Drugi.....
Patologia AVB działa i u nas....ehhh - Andre "Ramos" Drugi
18 sierpnia 2012, 17:55 [cytuj]
mosaj powiedział/a:

Bo jest za wolny
Bo jest za wolny
18 sierpnia 2012, 17:56 [cytuj]
Obysmy wygrali, zycze sam sobie i wam radości po meczu, chociaż mnie chyba satysfakcjonować będzie remis, wszystko wyjdzie w "praniu" :):cwaniak::hejka:
Obysmy wygrali, zycze sam sobie i wam radości po meczu, chociaż mnie chyba satysfakcjonować będzie remis, wszystko wyjdzie w "praniu" :):cwaniak::hejka:
To dare is to do.
18 sierpnia 2012, 17:57 [cytuj]
"Uśmiejemy" się do BÓLU, jeśli przez miesiące walczyliśmy o zawodnika, którego nie polubił AVB......
"Uśmiejemy" się do BÓLU, jeśli przez miesiące walczyliśmy o zawodnika, którego nie polubił AVB
18 sierpnia 2012, 18:00 [cytuj]
Po co tu ten Gallas to ja nie wiem... tylu kontuzjowanych było w NU, a nagle wszyscy grają. Patrząc na składy średnio to wygląda, ale liczę, że się pozytywnie zaskoczę :)
Po co tu ten Gallas to ja nie wiem... tylu kontuzjowanych było w NU, a nagle wszyscy grają. Patrząc na składy średnio to wygląda, ale liczę, że się pozytywnie zaskoczę :)
18 sierpnia 2012, 18:09 [cytuj]
jaki skład??:glupek:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 sierpnia 2012, 18:10 [cytuj]
Friedel - Walker, Kaboul, Gallas, Benny - Sandro, Livermore - Lennon, Gylfi, Bale - Defoe

SUBS: Cudicini, Naughton, Verts, JJ, Townsend, VDV, Kane
Friedel - Walker, Kaboul, Gallas, Benny - Sandro, Livermore - Lennon, Gylfi, Bale - Defoe SUBS: Cudicini, Naughton, Verts, JJ, Townsend, VDV, Kane
18 sierpnia 2012, 18:10 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Przeczytaj mój post na pierwszej stronie :P
18 sierpnia 2012, 18:19 [cytuj]
Wam też nie działa bloodzed? :(
Wam też nie działa bloodzed? :(
18 sierpnia 2012, 18:19 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

skąd wiedziałeś 3 godziny przed meczem??

ten kolega, co pracuje na WHL??:mysli:
skąd wiedziałeś 3 godziny przed meczem?? ten kolega, co pracuje na WHL??:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się