Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Newcastle 18.08.2012r
18 sierpnia 2012, 18:20 [cytuj]
DO BOJU - OBYŚMY PRZYNAJMNIEJ ZREMISOWALI:nerwus:
DO BOJU - OBYŚMY PRZYNAJMNIEJ ZREMISOWALI:nerwus:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
18 sierpnia 2012, 18:21 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
skąd wiedziałeś 3 godziny przed meczem?? ten kolega, co pracuje na WHL??:mysli:

:rotfl:
:rotfl:
Can't Smile Without You!!!
18 sierpnia 2012, 18:24 [cytuj]
działa wam bloodzed? bo u mnie sam dźwięk bez obrazu..
działa wam bloodzed? bo u mnie sam dźwięk bez obrazu
18 sierpnia 2012, 18:26 [cytuj]
Komentuje ta menda z Arsenalu Rosłoń. Możemy się spodziewać stronniczego komentarza i krytykowanie wszystkiego co robi Gareth Bale
Komentuje ta menda z Arsenalu Rosłoń. Możemy się spodziewać stronniczego komentarza i krytykowanie wszystkiego co robi Gareth Bale
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 sierpnia 2012, 18:26 [cytuj]
Royal powiedział/a:
działa wam bloodzed? bo u mnie sam dźwięk bez obrazu

http://www.coolsport.tv/stream1.php

ten działa ok
http://www.coolsport.tv/stream1.php ten działa ok
18 sierpnia 2012, 18:30 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
http://www.coolsport.tv/stream1.php

ten działa ok

no jest ok :)
dzięki.
no jest ok :) dzięki
Nie wiem czy tylko ja mam wrażenie, że nie jesteśmy gotowi do sezonu. Jakoś nie widzę Defoe obciążonego presją zdobywania bramek. Prędzej Kane coś fajnego zaprezentuje. Najważniejsze że duet Bale-Lennon został. Nie ważne czy gotowi czy nie, gramy o zwycięstwo! COYS!

Ja oglądam na C+ http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html
Nie wiem czy tylko ja mam wrażenie, że nie jesteśmy gotowi do sezonu. Jakoś nie widzę Defoe obciążonego presją zdobywania bramek. Prędzej Kane coś fajnego zaprezentuje. Najważniejsze że duet Bale-Lennon został. Nie ważne czy gotowi czy nie, gramy o zwycięstwo! COYS! Ja oglądam na C+: http://www.drhtv.com.pl/drhtv2.html
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
varba powiedział/a:

Niech powie coś "mądrego" o występie odbytów i o songu w barcelonie heh
Niech powie coś "mądrego" o występie odbytów i o songu w barcelonie heh
18 sierpnia 2012, 18:35 [cytuj]
Siadając głęboko w fotelu z niepokojem :krzyk: bardzie stresuje mnie ten mecz niż każdy w poprzednim sezonie :( obawy, obawy przed nowym trenerem, przed ofensywą :(

C.O.Y.S. !!! bez względu na wynik
Siadając głęboko w fotelu z niepokojem :krzyk: bardzie stresuje mnie ten mecz niż każdy w poprzednim sezonie :( obawy, obawy przed nowym trenerem, przed ofensywą :( C.O.Y.S. !!! bez względu na wynik
Blue and white blood...
18 sierpnia 2012, 18:35 [cytuj]
varba powiedział/a:

Uważaj bo ta menda to jeden z lepszych komentatorów canal+ :nerwus:
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2012, 18:41 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Co nie zmienia faktu, że pozostaje mendą...
Co nie zmienia faktu, że pozostaje mendą
18 sierpnia 2012, 18:42 [cytuj]
Oj było blisko
Oj było blisko
18 sierpnia 2012, 18:42 [cytuj]
Sandro co to kurwa było, strzał rozpaczy
Sandro co to kurwa było, strzał rozpaczy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 sierpnia 2012, 18:43 [cytuj]
Ładna kontra, szkoda że sędziowie spieprzyli a gylfi źle przyjął ale zapowiada się dobrze.
Ładna kontra, szkoda że sędziowie spieprzyli a gylfi źle przyjął ale zapowiada się dobrze
18 sierpnia 2012, 18:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Niby w czym on jest taki lepszy że jest stronniczy, od kiedy to zaleta komentatora!?
Niby w czym on jest taki lepszy że jest stronniczy, od kiedy to zaleta komentatora!?
18 sierpnia 2012, 18:46 [cytuj]
czego ten livermore tak pcha
18 sierpnia 2012, 18:50 [cytuj]
To jest kurwa dośrodkowanie, ja pierdole myślałem że jak przyjdzie Siggy Smalls to będzie to lepiej wyglądało ale nadal wygląda tak samo
To jest kurwa dośrodkowanie, ja pierdole myślałem że jak przyjdzie Siggy Smalls to będzie to lepiej wyglądało ale nadal wygląda tak samo
18 sierpnia 2012, 18:52 [cytuj]
spoko, cabaye własnie spieprzył równie ładnie co u nas gylfi więc przynajmniej jest na zero w tym fragmencie ;)
spoko, cabaye własnie spieprzył równie ładnie co u nas gylfi więc przynajmniej jest na zero w tym fragmencie ;)
18 sierpnia 2012, 18:53 [cytuj]
wersus powiedział/a:

znowu... i żółta. Środkowy pomocnik, kręgosłup drużyny , bardzo mądrze rozgrywa i świetnie w defensywie. Nic dodać nic ująć...
znowu... i żółta. Środkowy pomocnik, kręgosłup drużyny , bardzo mądrze rozgrywa i świetnie w defensywie. Nic dodać nic ująć
Blue and white blood...
18 sierpnia 2012, 18:54 [cytuj]
kuzwa, mamy problem w srodku pola i o dziwo nie chodzi o rozegranie, a o defensywę, ben arfa śmiga sobie i wymusza faule aż miło
kuzwa, mamy problem w srodku pola i o dziwo nie chodzi o rozegranie, a o defensywę, ben arfa śmiga sobie i wymusza faule aż miło
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 32 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się