Forum dyskusyjne
18 sierpnia 2012, 18:56 [cytuj]
KURWA. Dlaczego Ben Arfa robi co chce?! Dzięki niemu doszło do tej sytuacji!
KURWA. Dlaczego Ben Arfa robi co chce?! Dzięki niemu doszło do tej sytuacji!
18 sierpnia 2012, 18:57 [cytuj]
jakby to wpadło
jakby to wpadło :blee:
Blue and white blood...
18 sierpnia 2012, 19:01 [cytuj]
KURWA znowu wjazdy na Bale'a że nurkuje. Co to za bzdury? W całym poprzednim sezonie Bale zanurkował max 2-3 razy.
KURWA znowu wjazdy na Bale'a że nurkuje. Co to za bzdury? W całym poprzednim sezonie Bale zanurkował max 2-3 razy
18 sierpnia 2012, 19:04 [cytuj]
wersus powiedział/a:
KURWA znowu wjazdy na Bale'a że nurkuje. Co to za bzdury? W całym poprzednim sezonie Bale zanurkował max 2-3 razy
kpisz czy bronisz go bo gra dla Tottenhamu?
kpisz czy bronisz go bo gra dla Tottenhamu?
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2012, 19:06 [cytuj]
varba powiedział/a:
Niby w czym on jest taki lepszy że jest stronniczy, od kiedy to zaleta komentatora!?
Ja tam nie zauważyłem, żeby nam złorzeczył. Poza tym to chyba normalne, że komentatorzy darzą większą sympatią kluby z polakami w składach. Dortmund też jest faworyzowany wśród komentatorów.
Kurwa słupek!!!!!
Ja tam nie zauważyłem, żeby nam złorzeczył. Poza tym to chyba normalne, że komentatorzy darzą większą sympatią kluby z polakami w składach. Dortmund też jest faworyzowany wśród komentatorów.
Kurwa słupek!!!!!
Kurwa mać! Słupek!
Kurwa mać! Słupek!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Nie bądźmy ślepi, Bale 2-3 razy nurkował, ale już w skali miesiąca nie sezonu..
SŁUPEK,fuck..!
Nie bądźmy ślepi, Bale 2-3 razy nurkował, ale już w skali miesiąca nie sezonu..
SŁUPEK,fuck..!
To dare is to do.
18 sierpnia 2012, 19:07 [cytuj]
kvaa szkoda
bravo dla Defoe za decyzje
kvaa szkoda :(
bravo dla Defoe za decyzje :brawo:
Blue and white blood...
18 sierpnia 2012, 19:09 [cytuj]
[quote]kpisz czy bronisz go bo gra dla Tottenhamu?[/quote]
mówię prawdę, którą przez skośne oczy może trochę trudno dostrzec
no dobra, niech będzie, nurkował trochę więcej, ale na pewno nie na tyle by przy każdym faulu na Bale'u komentator pieprzył o nurkowaniu
mówię prawdę, którą przez skośne oczy może trochę trudno dostrzec ;)
no dobra, niech będzie, nurkował trochę więcej, ale na pewno nie na tyle by przy każdym faulu na Bale'u komentator pieprzył o nurkowaniu ;)
18 sierpnia 2012, 19:11 [cytuj]
Kurwa poprzeczka!!
Kurwa poprzeczka!!
18 sierpnia 2012, 19:11 [cytuj]
teraz kurwa poprzeczka ja pierdole.
teraz kurwa poprzeczka ja pierdole
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 sierpnia 2012, 19:12 [cytuj]
Już mnie to wkurwia, obijamy bramkę zamiast w nią trafić.
Już mnie to wkurwia, obijamy bramkę zamiast w nią trafić
18 sierpnia 2012, 19:13 [cytuj]
zostało nam jeszcze spojenie ...
zostało nam jeszcze spojenie
Blue and white blood...
18 sierpnia 2012, 19:15 [cytuj]
Przestawili go na 11 z 9, a wcześniej z 3. Może szykują numery dla przyszłych zawodników (słodka naiwności)
Przestawili go na 11 z 9, a wcześniej z 3. Może szykują numery dla przyszłych zawodników (słodka naiwności) ;)
18 sierpnia 2012, 19:16 [cytuj]
Cały Defoe, ja mam piłkę jako ostatni, jak strzela bramki to trzeba wybaczać, ale jak nie strzela to jest tragedia bo często mógłby odegrać do kolegi na lepszej pozycji
Cały Defoe, ja mam piłkę jako ostatni, jak strzela bramki to trzeba wybaczać, ale jak nie strzela to jest tragedia bo często mógłby odegrać do kolegi na lepszej pozycji
18 sierpnia 2012, 19:18 [cytuj]
dobrze, że Defoe w ogóle próbuje...
dobrze, że Defoe w ogóle próbuje
18 sierpnia 2012, 19:22 [cytuj]
wersus powiedział/a:
mówię prawdę, którą przez skośne oczy może trochę trudno dostrzec
no dobra, niech będzie, nurkował trochę więcej, ale na pewno nie na tyle by przy każdym faulu na Bale'u komentator pieprzył o nurkowaniu

przy każdym to nie, ale dało się go zapamiętać jako właśnie nurka. Prawda jest bolesna, ale naszym obowiązkiem nie jest jak to mawiał cichy w młodych wilkach "Jak złapią Cię za rękę to mów, że nie Twoja ręka"
Nie mam zamiaru bronić naszych za wszelką cenę(to nie jest rolą prawdziwego kibica)
przy każdym to nie, ale dało się go zapamiętać jako właśnie nurka. Prawda jest bolesna, ale naszym obowiązkiem nie jest jak to mawiał cichy w młodych wilkach "Jak złapią Cię za rękę to mów, że nie Twoja ręka"
Nie mam zamiaru bronić naszych za wszelką cenę(to nie jest rolą prawdziwego kibica)
18 sierpnia 2012, 19:22 [cytuj]
narazie remis, oby coś wpadło po przerwie, oczywiście Krulowi ..!
narazie remis, oby coś wpadło po przerwie, oczywiście Krulowi ..!
To dare is to do.
18 sierpnia 2012, 19:24 [cytuj]
Przypomina mi się stary, "dobry" Tottenham z końcówki poprzedniego sezonu.
Przypomina mi się stary, "dobry" Tottenham z końcówki poprzedniego sezonu