Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Newcastle 18.08.2012r
18 sierpnia 2012, 19:24 [cytuj]
Szkoda zmarnowanych sytuacji, szczególnie tych dwóch Defoe i jednej Bale'a. Całe szczęście, że Newcastle też coś cienko ta gra wychodzi.
Szkoda zmarnowanych sytuacji, szczególnie tych dwóch Defoe i jednej Bale'a. Całe szczęście, że Newcastle też coś cienko ta gra wychodzi
18 sierpnia 2012, 19:27 [cytuj]
Może tu subiektywne odczucia, ja go jako nurka nie zapamiętałem, chociaż na pewno zdarzyło mu się pływać w murawie.

Po pierwszej połowie można stwierdzić że ogólnie jesteśmy w przewadze, jednak brakuje nam szczęścia. Środek nie działa specjalnie źle, aczkolwiek parę razy ben arfa zamotał nami jak puszczalską laską. Bardzo podoba mi się gra Gylfiego, prócz jednego spieprzonego dośrodkowania bardzo mi się podobała jego postawa. Za każdym razem gdy Bale chciał się rozpędzić dostawał kłodę pod nogi. Obrona działa okej, jak zwykle BAE robi takie rzeczy że tylko się śmiać ze srok. Generalnie in plus, ale brakuje Adebayora i co tu dużo mówić - kogoś kto pociągnąłby nas w środku...
Może tu subiektywne odczucia, ja go jako nurka nie zapamiętałem, chociaż na pewno zdarzyło mu się pływać w murawie. Po pierwszej połowie można stwierdzić że ogólnie jesteśmy w przewadze, jednak brakuje nam szczęścia. Środek nie działa specjalnie źle, aczkolwiek parę razy ben arfa zamotał nami jak puszczalską laską. Bardzo podoba mi się gra Gylfiego, prócz jednego spieprzonego dośrodkowania bardzo mi się podobała jego postawa. Za każdym razem gdy Bale chciał się rozpędzić dostawał kłodę pod nogi. Obrona działa okej, jak zwykle BAE robi takie rzeczy że tylko się śmiać ze srok. Generalnie in plus, ale brakuje Adebayora i co tu dużo mówić - kogoś kto pociągnąłby nas w środku
18 sierpnia 2012, 19:27 [cytuj]
Benny musi ogarnąć z tymi kiwkami, bo 2 mu wyjdą, 3 nie i będzie kiszka
Benny musi ogarnąć z tymi kiwkami, bo 2 mu wyjdą, 3 nie i będzie kiszka
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 sierpnia 2012, 19:31 [cytuj]
Dopiero teraz wszedłem na forum, a już mnie kurwica przez was ogarnia :)

Dajcie jeden powód, dla którego Vertonghen miałby zadebiutować w Premier League na jednym z najgorętszych boisk w Anglii, gdzie punkty pewnie straci duża część czołówki i gdzie przy każdym kontakcie miałby na plecach dwóch Dembów.

Andre "Ramos" Drugi - malkontenctwo po 45 minutach. Magia :D
Dopiero teraz wszedłem na forum, a już mnie kurwica przez was ogarnia :) Dajcie jeden powód, dla którego Vertonghen miałby zadebiutować w Premier League na jednym z najgorętszych boisk w Anglii, gdzie punkty pewnie straci duża część czołówki i gdzie przy każdym kontakcie miałby na plecach dwóch Dembów. Andre "Ramos" Drugi - malkontenctwo po 45 minutach. Magia :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 sierpnia 2012, 19:32 [cytuj]
Brakuje Modricia i Adebayora, nie ma tej klepki co w zeszłym sezonie, pierwsza połowa nie była zła, ale brakuje tego geniuszu. Nie wiem czy Defoe udźwignie presję wyniku. Fajnie jest strzelić sobie raz na jakiś czas, ale jak chce się grać o najwyższe cele to trzeba wykorzystywać swoje sytuacje. Defoe jest jedynym napastnikiem i większość presji spoczywa na nim. Chciałbym zdobyć 3 ptk nie ważne w jakim stylu, a od przyszłego tygodnia trzeba będzie liczyć na wzmocnienia
Brakuje Modricia i Adebayora, nie ma tej klepki co w zeszłym sezonie, pierwsza połowa nie była zła, ale brakuje tego geniuszu. Nie wiem czy Defoe udźwignie presję wyniku. Fajnie jest strzelić sobie raz na jakiś czas, ale jak chce się grać o najwyższe cele to trzeba wykorzystywać swoje sytuacje. Defoe jest jedynym napastnikiem i większość presji spoczywa na nim. Chciałbym zdobyć 3 ptk nie ważne w jakim stylu, a od przyszłego tygodnia trzeba będzie liczyć na wzmocnienia
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 sierpnia 2012, 19:37 [cytuj]
Mi się w miarę podoba, może to jest jakiś sposób żeby grać bez rozgrywającego z dwoma DM i Gylfim za plecami napastnika? Większość ataków wyprowadzana jest w najprostszy z możliwych sposobów skrzydłami bez zbędnego kombinowania i dopiero pod bramką srok zaczynamy atak kombinacyjny. Może to półśrodek ale dzięki temu nie odczuwamy tak braku Luki. Defoe bardzo się stara i jest nawet niezły, mam nadzieję że Levy nie stwierdzi że jednak nie potrzebujemy napastnika... Jak narazie jesteśmy nieco lepsi i jest szansa nawet na 3 punkty.
Mi się w miarę podoba, może to jest jakiś sposób żeby grać bez rozgrywającego z dwoma DM i Gylfim za plecami napastnika? Większość ataków wyprowadzana jest w najprostszy z możliwych sposobów skrzydłami bez zbędnego kombinowania i dopiero pod bramką srok zaczynamy atak kombinacyjny. Może to półśrodek ale dzięki temu nie odczuwamy tak braku Luki. Defoe bardzo się stara i jest nawet niezły, mam nadzieję że Levy nie stwierdzi że jednak nie potrzebujemy napastnika... Jak narazie jesteśmy nieco lepsi i jest szansa nawet na 3 punkty
18 sierpnia 2012, 19:40 [cytuj]
No i jeszcze jedno. Jak tak dalej pójdzie to na ostatnie 20 minut wpuścił bym VDV za Jake'a
No i jeszcze jedno. Jak tak dalej pójdzie to na ostatnie 20 minut wpuścił bym VDV za Jake'a
18 sierpnia 2012, 19:40 [cytuj]
raku powiedział/a:
Wszystkim krytykom AVB radzę wsadzić sobie tę krytykę w ciemny zaułek na końcu pleców i przestać wkurwiać ludzi :)

Po pierwsze trzeba zauważyć różnicę między krytyką piłkarzy a krytyką trenera, a po drugie czemu takie podwójne standardy dla Andre!?
Po pierwsze trzeba zauważyć różnicę między krytyką piłkarzy a krytyką trenera, a po drugie czemu takie podwójne standardy dla Andre!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 sierpnia 2012, 19:42 [cytuj]
ale lennon pociągnął, szkoda że defoe tego nie przybił
ale lennon pociągnął, szkoda że defoe tego nie przybił
18 sierpnia 2012, 19:43 [cytuj]
Ale Azza poleciał
Ale Azza poleciał
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 sierpnia 2012, 19:47 [cytuj]
Czemu Bale nie może tak częściej pcha się do środka za często i znika z pola gry
Czemu Bale nie może tak częściej pcha się do środka za często i znika z pola gry
Ładny rajd Bale. Szkoda, że nie strzelał bo miał ładnie na lewą nogę.
Ładny rajd Bale. Szkoda, że nie strzelał bo miał ładnie na lewą nogę
Bale ładnie pofrunął ale pożydził trochę, mógł centrować wcześniej
Bale ładnie pofrunął ale pożydził trochę, mógł centrować wcześniej
18 sierpnia 2012, 19:48 [cytuj]
No kurwa mac co to
No kurwa mac co to
Nosz KURWA zaraz nie wyrobie.
Nosz KURWA zaraz nie wyrobie
No kurwa pięknie
No kurwa pięknie
kurwa mać!!!!!!!!!!!!
kurwa mać!!!!!!!!!!!!
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
18 sierpnia 2012, 19:49 [cytuj]
japierdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:boisie:
japierdoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:boisie:
To dare is to do.
|<  <  3  4  5  6  7    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 54 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się