Forum dyskusyjne
18 sierpnia 2012, 19:49 [cytuj]
kapitalnie strzelił, Brad bez szans, szkoda, bo to my zasłużyliśmy sobie na tego gola ;/
kapitalnie strzelił, Brad bez szans, szkoda, bo to my zasłużyliśmy sobie na tego gola ;/
18 sierpnia 2012, 19:49 [cytuj]
raku powiedział/a:
Bo w niego wierzę? Bo ufam, że ten trener coś tu zbuduje? Przejrzyj sobie varba dokładnie to forum i znajdź mi choć jeden post, w którym krytykowałem Redknappa na początku jego kariery na WHL. Każdemu trzeba dać szansę. Ja ją AVB daje i nie wyciągam na wierzch każdego niedociągnięcia, bo obecnie wystarcza mi jeden mecz Tottenhamu na Newcastle, by powiedzieć, że Spurs za AVB podobają mi się bardziej od Spurs za Harry'ego
Co ci się tak podoba w tej drużynie!? Co jest lepsze!?
Co ci się tak podoba w tej drużynie!? Co jest lepsze!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 sierpnia 2012, 19:50 [cytuj]
I wpizdu. No szkoda. Mam nadzieję, że teraz zepną dupska.
I wpizdu. No szkoda. Mam nadzieję, że teraz zepną dupska
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
18 sierpnia 2012, 19:51 [cytuj]
srajcie nadal na kontrataki
srajcie nadal na kontrataki
Blue and white blood...
18 sierpnia 2012, 19:53 [cytuj]
Kane niech wpuści

To się nazywa mieć napastnika, a my szukamy gwiazdeczek a nawet nie mamy normalnego zmiennika
Kane niech wpuści :P To się nazywa mieć napastnika, a my szukamy gwiazdeczek a nawet nie mamy normalnego zmiennika
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
18 sierpnia 2012, 19:57 [cytuj]
BAE ma lepsze strzały niż...
BAE ma lepsze strzały niż
Blue and white blood...
18 sierpnia 2012, 19:57 [cytuj]
NUFC dobitnie pokazuje nam nasze błedy...
My biegamy, wygrywamy rzuty wolne/rożne, oddajemy strzały na bramke...a oni po prostu strzelają jednego gola.
NUFC dobitnie pokazuje nam nasze błedy...
My biegamy, wygrywamy rzuty wolne/rożne, oddajemy strzały na bramke...a oni po prostu strzelają jednego gola
18 sierpnia 2012, 19:59 [cytuj]
raku powiedział/a:
Nic, varba. Nie chce mi się nawet dyskutować, bo do Ciebie żadne racjonalne argumenty nie trafią. Jesteś jak kibice Chelsea. Liczysz na sukces tu i teraz
Ostro jedziesz, nazwać mnie kibicem Chelsea to dla mnie straszna obelga. Ty za po patrzysz na nazwisko a nie na efekty. Zwalniasz trener z 4 miejsca i co masz się zadowolić 6-8 miejscem, gdzie tu logika i sens!? Ty jedziesz jak z PRL i filmów Bareji, jest lepiej, wszyscy mają wierzyć że jest lepiej ale tego nikt nie widzi, bo nie przekłada się to w żaden sposób na wyniki
Ostro jedziesz, nazwać mnie kibicem Chelsea to dla mnie straszna obelga. Ty za po patrzysz na nazwisko a nie na efekty. Zwalniasz trener z 4 miejsca i co masz się zadowolić 6-8 miejscem, gdzie tu logika i sens!? Ty jedziesz jak z PRL i filmów Bareji, jest lepiej, wszyscy mają wierzyć że jest lepiej ale tego nikt nie widzi, bo nie przekłada się to w żaden sposób na wyniki
18 sierpnia 2012, 20:01 [cytuj]
Chyba trochę za wcześnie mówić o wynikach, skoro dopiero zaczął u nas pracę...
Chyba trochę za wcześnie mówić o wynikach, skoro dopiero zaczął u nas pracę... ;)
18 sierpnia 2012, 20:01 [cytuj]
Panowie, reakcje raczej niewspółmierne do początku sezonu i przeciwnika. Gdybyśmy wygrywali z jakimś klubem z dołu tabeli, to jeszcze rozumiem, ale w tej sytuacji nie ma się co spinać. Źle nie jest.
Panowie, reakcje raczej niewspółmierne do początku sezonu i przeciwnika. Gdybyśmy wygrywali z jakimś klubem z dołu tabeli, to jeszcze rozumiem, ale w tej sytuacji nie ma się co spinać. Źle nie jest
18 sierpnia 2012, 20:02 [cytuj]
VdV z dziesiątką, kolejny element do którego trudno będzie się przyzwyczaić ;p
VdV z dziesiątką, kolejny element do którego trudno będzie się przyzwyczaić ;p
18 sierpnia 2012, 20:03 [cytuj]
O, właśnie się dowiedziałem, że za Sigurdssona wszedł nie kto inny jak Adebayor!
O, właśnie się dowiedziałem, że za Sigurdssona wszedł nie kto inny jak Adebayor! :D
18 sierpnia 2012, 20:03 [cytuj]
może VdV coś wprowadzi kreatywnego w naszą gre
może VdV coś wprowadzi kreatywnego w naszą gre :cwaniak:
Blue and white blood...
18 sierpnia 2012, 20:04 [cytuj]
Varba ale najpierw piszesz że przykro Ci jak mówią na Ciebie w pracy "Mr.Tottenham", to chyba "Chelsiak" powino Cie ucieszyć

Trzeba być konsekwentnym
Varba ale najpierw piszesz że przykro Ci jak mówią na Ciebie w pracy "Mr.Tottenham", to chyba "Chelsiak" powino Cie ucieszyć :P Trzeba być konsekwentnym :blee:
18 sierpnia 2012, 20:05 [cytuj]
kuzwa, szkoda tej wrzutki na lennona
kuzwa, szkoda tej wrzutki na lennona
18 sierpnia 2012, 20:09 [cytuj]
DEFOEEEEEEEEEE!
DEFOEEEEEEEEEE!
DEFOEEEE!
DEFOEEEE!
JD JD JD!!!!
JD JD JD!!!!