Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Newcastle 18.08.2012r
18 sierpnia 2012, 20:21 [cytuj]
Rozgrywajacy swoja droga, brak mi szybkosci i zdecydowania w zagraniach tych zawodnikow ktorzy teraz graja...
Rozgrywajacy swoja droga, brak mi szybkosci i zdecydowania w zagraniach tych zawodnikow ktorzy teraz graja
18 sierpnia 2012, 20:25 [cytuj]
Poza tym za mało gry tym co wychodzi nam najlepiej od długiego czasu, czyli skrzydłami
Poza tym za mało gry tym co wychodzi nam najlepiej od długiego czasu, czyli skrzydłami
18 sierpnia 2012, 20:27 [cytuj]
I po zabawie
I po zabawie
18 sierpnia 2012, 20:28 [cytuj]
dziękuję dobranoc
dziękuję dobranoc
18 sierpnia 2012, 20:28 [cytuj]
sprzedajmy kurwa jeszcze Defoe i Kane'a wypożyczmy i dziwmy się że zjebany Bale ma 11 na plecach i dostajemy w dupsko a nikt nie potrafi wpakować piłki tylko obijają słupki i poprzeczki.

oj nie sory. trafiliśmy. cufalem ze spalonego.
sprzedajmy kurwa jeszcze Defoe i Kane'a wypożyczmy i dziwmy się że zjebany Bale ma 11 na plecach i dostajemy w dupsko a nikt nie potrafi wpakować piłki tylko obijają słupki i poprzeczki. oj nie sory. trafiliśmy. cufalem ze spalonego
.upadamy na dno by odbić się od niego.
18 sierpnia 2012, 20:30 [cytuj]
:zly:
:zly:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
18 sierpnia 2012, 20:31 [cytuj]
wzmocnienia prezesie, wzmocnienia .....:glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek:
wzmocnienia prezesie, wzmocnienia .....:glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek:
To dare is to do.
18 sierpnia 2012, 20:32 [cytuj]
MOŻE wyciągną wnioski, i kupią napastnika i rozgrywającego !!! :blee:

dobranoc :lezkawoku:
MOŻE wyciągną wnioski, i kupią napastnika i rozgrywającego !!! :blee: dobranoc :lezkawoku:
Blue and white blood...
18 sierpnia 2012, 20:33 [cytuj]
Brakowało ni mniej, ni więcej: Ade i Modricia. W tej kolejności. AVB: jak żyć !?
Brakowało ni mniej, ni więcej: Ade i Modricia. W tej kolejności. AVB: jak żyć !?
18 sierpnia 2012, 20:33 [cytuj]
nie ma napastnika, nie ma rozgrywającego, skrzydłowi przez większość meczu trzymają dupy w środku pola, innymi słowy: maszyna ofensywna u nas nie istniała w tym meczu i dlatego go przegraliśmy.
nie ma napastnika, nie ma rozgrywającego, skrzydłowi przez większość meczu trzymają dupy w środku pola, innymi słowy: maszyna ofensywna u nas nie istniała w tym meczu i dlatego go przegraliśmy
18 sierpnia 2012, 20:41 [cytuj]
Lipa :/ zemściły się na nas niewykorzystane w pierwszej połowie sytuacje i mimo że graliśmy lepiej od NUFC to przegraliśmy. Napastnik potrzebny od zaraz!!!
Lipa :/ zemściły się na nas niewykorzystane w pierwszej połowie sytuacje i mimo że graliśmy lepiej od NUFC to przegraliśmy. Napastnik potrzebny od zaraz!!!
18 sierpnia 2012, 20:45 [cytuj]
napastnik i raczej ktoś do środka !...
napastnik i raczej ktoś do środka !
To dare is to do.
18 sierpnia 2012, 20:45 [cytuj]
Mi się podobało i nie zauważyłem jakiejś konieczności kupowania piłkarzy za wszelką cenę i pod wpływem paniki. Ciężar rozegrania ciąży teraz na każdym zawodniku ofensywnym (co ma swoje plusy i minusy). Podobało mi się wędrowanie piłki od skrzydła do skrzydła, przez każdego w środku i napastnika. Wreszcie coś innego niż bieganie Luki w środku :) Jednak był to dopiero pierwszy mecz, więc na wyciągnięcie wniosków poczekajmy do chociaż 5. kolejki. Defoe się spisał, krytykę musicie odłożyć do następnej kolejki. Z całej jedenastki wkurzył mnie tylko Sandro. Zagrał jak on z początków w drużynie. Durne wślizgi, żółta kartka na początku, upomnienia i potem trzeba drżeć o jego pozostanie przez resztę meczu. Odnoszę wrażenie, że bramkarz z większym refleksem mógłby chociaż musnąć piłkę przy strzale Ba (nie takie wyciągał Gomes w szczycie formy :) ), ale, broń Boże, nie chcę sugerować, że to jego błąd, bo takie coś obroniłby mało kto. Co jeszcze można powiedzieć? Boas narobił mi apetytu tym meczem, bo zagraliśmy bardzo dobre spotkanie, zespół wyglądał w miarę poukładanie i jedynie pech oraz przebłysk Demby zabrały nam punkty. Nie jest wstydem przegranie z N'castle na ich stadionie, bo, jak już wspomniałem kilkanaście postów temu, nie my jedyni wyjedziemy stamtąd bez punktów. Wstydzić moglibyśmy się ewentualnie remisu z Sunderlandem u siebie :kotek:
Mi się podobało i nie zauważyłem jakiejś konieczności kupowania piłkarzy za wszelką cenę i pod wpływem paniki. Ciężar rozegrania ciąży teraz na każdym zawodniku ofensywnym (co ma swoje plusy i minusy). Podobało mi się wędrowanie piłki od skrzydła do skrzydła, przez każdego w środku i napastnika. Wreszcie coś innego niż bieganie Luki w środku :) Jednak był to dopiero pierwszy mecz, więc na wyciągnięcie wniosków poczekajmy do chociaż 5. kolejki. Defoe się spisał, krytykę musicie odłożyć do następnej kolejki. Z całej jedenastki wkurzył mnie tylko Sandro. Zagrał jak on z początków w drużynie. Durne wślizgi, żółta kartka na początku, upomnienia i potem trzeba drżeć o jego pozostanie przez resztę meczu. Odnoszę wrażenie, że bramkarz z większym refleksem mógłby chociaż musnąć piłkę przy strzale Ba (nie takie wyciągał Gomes w szczycie formy :) ), ale, broń Boże, nie chcę sugerować, że to jego błąd, bo takie coś obroniłby mało kto. Co jeszcze można powiedzieć? Boas narobił mi apetytu tym meczem, bo zagraliśmy bardzo dobre spotkanie, zespół wyglądał w miarę poukładanie i jedynie pech oraz przebłysk Demby zabrały nam punkty. Nie jest wstydem przegranie z N'castle na ich stadionie, bo, jak już wspomniałem kilkanaście postów temu, nie my jedyni wyjedziemy stamtąd bez punktów. Wstydzić moglibyśmy się ewentualnie remisu z Sunderlandem u siebie :kotek:
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
18 sierpnia 2012, 20:51 [cytuj]
Tylko nie z Sunderlandem Zoolander :plask: :rotfl:
Tylko nie z Sunderlandem Zoolander :plask: :rotfl:
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
18 sierpnia 2012, 21:52 [cytuj]
Oto nasz skład: http://www.sport.pl/koszykowka/1,65040,12328424,Koszykowka__Polacy_zmazali_plame_po_belgijskiej_wpadce.html
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
18 sierpnia 2012, 22:01 [cytuj]
Ej ludziska, nie jest aż tak źle. Brakowało przede wszystkim szczęścia ale rokowanie przed następnymi meczami nie są aż takie straszne, napastnik i zdrowy Parker i nie powinno być problemu i dużego wpierdolu w tym sezonie, jakby przyszedł jakiś dobry plejmejker to już palce lizać, ale wg mnie Gylfi mógłby być przemianowany na niego.
Ej ludziska, nie jest aż tak źle. Brakowało przede wszystkim szczęścia ale rokowanie przed następnymi meczami nie są aż takie straszne, napastnik i zdrowy Parker i nie powinno być problemu i dużego wpierdolu w tym sezonie, jakby przyszedł jakiś dobry plejmejker to już palce lizać, ale wg mnie Gylfi mógłby być przemianowany na niego
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
18 sierpnia 2012, 22:41 [cytuj]
proponuję znawcą tej ligi i innych - wypierdalać do tematu - Andre na zakupach!
proponuję znawcą tej ligi i innych - wypierdalać do tematu - Andre na zakupach!
18 sierpnia 2012, 22:44 [cytuj]
kolejna gwiazda! vebq.....napastnik i zdrowy Parker i powinno być dobrze.....tak, będzie dobrze pajacu
kolejna gwiazda! vebq.....napastnik i zdrowy Parker i powinno być dobrze.....tak, będzie dobrze pajacu
19 sierpnia 2012, 00:12 [cytuj]
Buli powiedział/a:
Varba ale najpierw piszesz że przykro Ci jak mówią na Ciebie w pracy "Mr.Tottenham", to chyba "Chelsiak" powino Cie ucieszyć :P Trzeba być konsekwentnym :blee:

I co myślisz że jesteś kozak bo mnie obrażasz w internecie. Jesteś zwykłym internetowym trollem. Wyszedłeś na strasznego dzieciaka, przychodzą tu tacy z innych klubów i sraja nam na wycieraczke.
I co myślisz że jesteś kozak bo mnie obrażasz w internecie. Jesteś zwykłym internetowym trollem. Wyszedłeś na strasznego dzieciaka, przychodzą tu tacy z innych klubów i sraja nam na wycieraczke
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
19 sierpnia 2012, 01:07 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:

jestes debilem czy tylko udajesz? wez ochlon
jestes debilem czy tylko udajesz? wez ochlon
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
|<  <<  <  5  6  7  8  9    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 44 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się