Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  5  6  7  8  9  
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Newcastle 18.08.2012r
19 sierpnia 2012, 10:25 [cytuj]
Nie wiem co się tak spinacie, wg mnie jak na słaby środek (nie ma się co oszukiwać Sandro i Jake to nie to samo co Parker i Luka) oraz brak napastnika w stylu Ade było całkiem spoko mieliśmy przewagę i swoje szanse. Troszeczkę nie fart no i gapiostwo Rafy do spółki z Lennonem.

Podobały mi się stałe fragmenty Gylfiego i liczę na więcej w niedalekiej przyszłości :)Trochę mi szkoda że, nie dograł do końca, ale z drugiej strony brakowało mi Rafy na boisku (zagwostka dla AVB). No i wbrew tego co pisali inni Gallas dawał radę moim zdaniem, tylko wrzucanie piłek do przodu na Defoe takie jakieś nie wiem co on miał tam zrobić z nich..

Ktoś wspominał wcześniej że, dupy dał Levy i ty się zgodzę. Mamy powtórkę z rozrywki znowu brak rozgrywającego i napastnika. Oby to się zmieniło szybko.

Co do AVB widać, że jest jakiś tam zamysł taktyczny, moim zdaniem wyciągnął dużo z tego co mamy na stanie aktualnie. Oby to wszystko się rozkręciło z czasem i
muszę przyznać że, jestem dobrej myśli po tym co widziałem. Niedosyt pozostaje jednak bo punkcik mógł być nasz :)
Nie wiem co się tak spinacie, wg mnie jak na słaby środek (nie ma się co oszukiwać Sandro i Jake to nie to samo co Parker i Luka) oraz brak napastnika w stylu Ade było całkiem spoko mieliśmy przewagę i swoje szanse. Troszeczkę nie fart no i gapiostwo Rafy do spółki z Lennonem. Podobały mi się stałe fragmenty Gylfiego i liczę na więcej w niedalekiej przyszłości :)Trochę mi szkoda że, nie dograł do końca, ale z drugiej strony brakowało mi Rafy na boisku (zagwostka dla AVB). No i wbrew tego co pisali inni Gallas dawał radę moim zdaniem, tylko wrzucanie piłek do przodu na Defoe takie jakieś nie wiem co on miał tam zrobić z nich.. Ktoś wspominał wcześniej że, dupy dał Levy i ty się zgodzę. Mamy powtórkę z rozrywki znowu brak rozgrywającego i napastnika. Oby to się zmieniło szybko. Co do AVB widać, że jest jakiś tam zamysł taktyczny, moim zdaniem wyciągnął dużo z tego co mamy na stanie aktualnie. Oby to wszystko się rozkręciło z czasem i muszę przyznać że, jestem dobrej myśli po tym co widziałem. Niedosyt pozostaje jednak bo punkcik mógł być nasz :)
19 sierpnia 2012, 14:44 [cytuj]
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:

http://fbhl.pl/newcastle-united-21-tottenham-hotspur-18-08-2012/
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu: http://fbhl.pl/newcastle-united-21-tottenham-hotspur-18-08-2012/
Codzienna dawka najlepszych skrótów tylko na naszym fanpage'u! http://www.facebook.com/footballhl
19 sierpnia 2012, 15:54 [cytuj]
Macie chlopaki linki do pobrania calego spotkania? Jestem w kanadzie nie dalem rady obejrzec spotkania , a bardzo bym chcial.
Macie chlopaki linki do pobrania calego spotkania? Jestem w kanadzie nie dalem rady obejrzec spotkania , a bardzo bym chcial
|<  <<  <  5  6  7  8  9  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 133 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się