Forum dyskusyjne
25 sierpnia 2012, 14:43 [cytuj]
To co panowie , po pierwsze zwycięstwo

Linki do transmisji mile widziane. COYS !
To co panowie , po pierwsze zwycięstwo :) Linki do transmisji mile widziane. COYS !
Come On You Spurs !
25 sierpnia 2012, 14:53 [cytuj]
Andre Villas-Boas has admitted that the minimum requirement from his debut season at Tottenham is a fourth-placed finish
Żeby nie było że za dużo wymagam! Musimy wygrać żeby piłkarzy uwierzyli w metody AVB i zyskali pewność siebie. Mam nadzieję że Andre zbuduje sporą serię bez porażki. Nauczy nas pressingu i odpowiedniego zachowania po stracie piłki. Myślę że tego brakowało najbardziej za kadencji Harrego i na to liczyłem z przyjściem nowego managera.
Andre Villas-Boas has admitted that the minimum requirement from his debut season at Tottenham is a fourth-placed finish
Żeby nie było że za dużo wymagam! Musimy wygrać żeby piłkarzy uwierzyli w metody AVB i zyskali pewność siebie. Mam nadzieję że Andre zbuduje sporą serię bez porażki. Nauczy nas pressingu i odpowiedniego zachowania po stracie piłki. Myślę że tego brakowało najbardziej za kadencji Harrego i na to liczyłem z przyjściem nowego managera
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 sierpnia 2012, 15:06 [cytuj]
dawać potem dobre streamy tu
dawać potem dobre streamy tu :D
.upadamy na dno by odbić się od niego.
25 sierpnia 2012, 15:12 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=165316&part=sports
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=165316&part=sports
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
25 sierpnia 2012, 15:15 [cytuj]
ciekawe czy Janek zagra, mam taką nadzieje!
ciekawe czy Janek zagra, mam taką nadzieje!
To dare is to do.
25 sierpnia 2012, 15:19 [cytuj]
Nasz dzisiejszy skład:
Friedel; Walker, Vertonghen, Gallas, Benny; Sandro, Livermore; Lennon, VDV, Bale; DEFOE
Ława:
Cudicini, Caulker, Naughton, JJ, Townsend, Gylfi, Ade
Gallas kapitanem.
Nasz dzisiejszy skład:
Friedel; Walker, Vertonghen, Gallas, Benny; Sandro, Livermore; Lennon, VDV, Bale; DEFOE
:D :D :D
Ława:
Cudicini, Caulker, Naughton, JJ, Townsend, Gylfi, Ade
Gallas kapitanem
Can't Smile Without You!!!
25 sierpnia 2012, 15:25 [cytuj]
WTF ?!
Dobrze że jest Janek, wydaje mi się że to mecz ostatniej szansy dla Defoe (chodzi mi o równą walke z Ade) - AVB chce pokazać że każdy ma czystą karte i dobrze
WTF ?!
Dobrze że jest Janek, wydaje mi się że to mecz ostatniej szansy dla Defoe (chodzi mi o równą walke z Ade) - AVB chce pokazać że każdy ma czystą karte i dobrze ;)
To dare is to do.
25 sierpnia 2012, 15:27 [cytuj]
saikor powiedział/a:
WTF ?!
Dobrze że jest Janek, wydaje mi się że to mecz ostatniej szansy dla Defoe (chodzi mi o równą walke z Ade) - AVB chce pokazać że każdy ma czystą karte i dobrze

Dobrze o ile wygramy, jak przegramy bo nie było napastnika to już nie tak dobrze
Dobrze o ile wygramy, jak przegramy bo nie było napastnika to już nie tak dobrze
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
25 sierpnia 2012, 15:28 [cytuj]
Pierwszy mecz sezonu i od razu gol, ale dojebać się trzeba. Tak dla zasady.
Pierwszy mecz sezonu i od razu gol, ale dojebać się trzeba. Tak dla zasady
25 sierpnia 2012, 15:33 [cytuj]
Yes jes offline :blee: U Was też?
25 sierpnia 2012, 15:34 [cytuj]
sopcast : Channel - 124103, jak narazie tylko ten mi odpalił ...
sopcast : Channel - 124103, jak narazie tylko ten mi odpalił
25 sierpnia 2012, 15:35 [cytuj]
u mnie też ...
u mnie też
25 sierpnia 2012, 15:36 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Pierwszy mecz sezonu i od razu gol, ale dojebać się trzeba. Tak dla zasady
Spójrz na swój komentarz hipokrytą sam się dojebałeś, a zapomniałem tobie wolno
Spójrz na swój komentarz hipokrytą sam się dojebałeś, a zapomniałem tobie wolno :P
25 sierpnia 2012, 15:44 [cytuj]
Nie przekonuje mnie ta wyjściowa jedenastka. Chujowy środek a w ataku Defoe zamiast Ade, cudownie.
Nie przekonuje mnie ta wyjściowa jedenastka. Chujowy środek a w ataku Defoe zamiast Ade, cudownie
25 sierpnia 2012, 15:45 [cytuj]
Buli, zjebałeś stronę.
Wydaje mi się, że AVB chce trochę podbudować morale Defoe, a Ade jest w klubie dopiero kilka dni. Ade musi trochę popracować, żeby wyjść w pierwszej. Ale jestem przekonany, że go zobaczymy na boisku. Dwie zmiany też są w miarę pewnie Ade IN Defoe OUT, Sig IN VdV OUT.
W sumie wszyscy myślą, że się po WBA przejedziemy, a oni zniszczyli Liverpool 3:0. Tak jak chcę i wierzę w wygraną, to nie będzie ona łatwa.
Buli, zjebałeś stronę.
Wydaje mi się, że AVB chce trochę podbudować morale Defoe, a Ade jest w klubie dopiero kilka dni. Ade musi trochę popracować, żeby wyjść w pierwszej. Ale jestem przekonany, że go zobaczymy na boisku. Dwie zmiany też są w miarę pewnie Ade IN Defoe OUT, Sig IN VdV OUT.
W sumie wszyscy myślą, że się po WBA przejedziemy, a oni zniszczyli Liverpool 3:0. Tak jak chcę i wierzę w wygraną, to nie będzie ona łatwa
LMAO
25 sierpnia 2012, 15:47 [cytuj]
http://www.coolsport.tv/stream7.php
z flashów polecam ten ...
http://www.coolsport.tv/stream7.php
z flashów polecam ten
25 sierpnia 2012, 15:53 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Buli, zjebałeś stronę.
W sumie wszyscy myślą, że się po WBA przejedziemy, a oni zniszczyli Liverpool 3:0. Tak jak chcę i wierzę w wygraną, to nie będzie ona łatwa
Tak wygrali z Liverpoolem, ale nie wiadomo w jakiej formie jest Liverpool na rozpoczęcie sezonu. Oglądałem ich mecz z Hearts w tygodniu i za dobrze nie wygladali, wygrali dopiero po samobójczym golu. Poza tym my gramy u siebie i takie mecze powinnismy wygrywać. Ade grał u nas w zeszłym sezsonie więc zna się z drużyną. AVB bierze odpowiedzialność za ustalany skład, jak wygra super, chwała mu za to, jak nie to musi wziąć odpowiedzialność na swoje barki.
Tak wygrali z Liverpoolem, ale nie wiadomo w jakiej formie jest Liverpool na rozpoczęcie sezonu. Oglądałem ich mecz z Hearts w tygodniu i za dobrze nie wygladali, wygrali dopiero po samobójczym golu. Poza tym my gramy u siebie i takie mecze powinnismy wygrywać. Ade grał u nas w zeszłym sezsonie więc zna się z drużyną. AVB bierze odpowiedzialność za ustalany skład, jak wygra super, chwała mu za to, jak nie to musi wziąć odpowiedzialność na swoje barki
25 sierpnia 2012, 15:56 [cytuj]
Już się naprawiłem :p
Już się naprawiłem :p
25 sierpnia 2012, 15:56 [cytuj]
Tak, ale mógł nie trenować tak jak zwykle, przez przenosiny. A po drugie jakby to wyglądało do Defoe? Strzela bramkę, to niech zostanie.
Ja stream oglądam tutaj:
http://www.tugalive.eu/p/stream-1.html
Tak, ale mógł nie trenować tak jak zwykle, przez przenosiny. A po drugie jakby to wyglądało do Defoe? Strzela bramkę, to niech zostanie.
Ja stream oglądam tutaj:
http://www.tugalive.eu/p/stream-1.html
LMAO
25 sierpnia 2012, 15:57 [cytuj]
varba powiedział/a:
Spójrz na swój komentarz hipokrytą sam się dojebałeś, a zapomniałem tobie wolno

Za Defoe nie przepadam i po przyjściu innych napastników będzie pierwszym do skreślenia, ale nie jadę po nim od samego początku, bo na razie się obronił i zasługuje na trochę więcej. Jego i AVB przed Twoją krytyką też broniłem, więc tym bardziej nie rozumiem
Buli powiedział/a:
Yes jes offline

U Was też?
Zamiast klikać "Play now", musisz skopiować adres url i wkleić bezpośrednio w Sopacascie. Wtedy powinno być dobrze.
Za Defoe nie przepadam i po przyjściu innych napastników będzie pierwszym do skreślenia, ale nie jadę po nim od samego początku, bo na razie się obronił i zasługuje na trochę więcej. Jego i AVB przed Twoją krytyką też broniłem, więc tym bardziej nie rozumiem :(
[quote=Buli]Yes jes offline :blee: U Was też?