Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13  
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - West Brom
25 sierpnia 2012, 19:34 [cytuj]
Barti89 powiedział/a:
My musimy zbierać punkty bo mamy teoretycznie bardzo łatwy kalendarz na początku , do meczu z Chelsea (również u siebie) mamy takie tuzy jak : Reading , QPR u siebie , czy słabiutka do tej pory Aston Villa

Rozpędzając się do cwelski, zapomniałeś o mułach na OT z końcem miesiąca...
Rozpędzając się do cwelski, zapomniałeś o mułach na OT z końcem miesiąca
Can't Smile Without You!!!
25 sierpnia 2012, 19:40 [cytuj]
A Hazard szaleje w cwelsi
A Hazard szaleje w cwelsi
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
25 sierpnia 2012, 20:21 [cytuj]
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu:

http://fbhl.pl/tottenham-hotspur-11-west-bromwich-albion-25-08-2012/
Zapraszamy do obejrzenia skrótu meczu: http://fbhl.pl/tottenham-hotspur-11-west-bromwich-albion-25-08-2012/
Codzienna dawka najlepszych skrótów tylko na naszym fanpage'u! http://www.facebook.com/footballhl
25 sierpnia 2012, 20:47 [cytuj]
Kurwa poszłem w 80 minucie sam grać w noge, słyszę jak kumple mówią wyniki poszczególnych meczów , nagle kolega mówi do mnie" no a Tottenham to wiesz ,1:1" po fali furii pomyślałem tylko" Ahh, Tottenham nigdy sie nie zmieni <3"
przy następnym meczu oglądam do 65 minuty, jeśli bedzie remis/padaka wyłączam, bo nie zasłużyłem na takie nerwy ;/;|
Kurwa poszłem w 80 minucie sam grać w noge, słyszę jak kumple mówią wyniki poszczególnych meczów , nagle kolega mówi do mnie" no a Tottenham to wiesz ,1:1" po fali furii pomyślałem tylko" Ahh, Tottenham nigdy sie nie zmieni <3" przy następnym meczu oglądam do 65 minuty, jeśli bedzie remis/padaka wyłączam, bo nie zasłużyłem na takie nerwy ;/;|
To dare is to do.
26 sierpnia 2012, 00:08 [cytuj]
Pisze sie "poszedlem", jezu jak tak mozna kaleczyc jezyk.
Pisze sie "poszedlem", jezu jak tak mozna kaleczyc jezyk
26 sierpnia 2012, 00:25 [cytuj]
Gan1982 powiedział/a:
Pisze sie "poszedlem", jezu jak tak mozna kaleczyc jezyk

Dokładnie!!!
Dokładnie!!!
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
26 sierpnia 2012, 09:54 [cytuj]
Ehh, chyba dwa razy pisałem o nerwach i furii, łączcie fakty inteligenci :bezradny:
Ehh, chyba dwa razy pisałem o nerwach i furii, łączcie fakty inteligenci :bezradny:
To dare is to do.
26 sierpnia 2012, 13:07 [cytuj]
defoe może grać od pierwszej minuty ale nigdy sam z ade spoko ale nigdy sam. gallas oczywiście do odstrzału
defoe może grać od pierwszej minuty ale nigdy sam z ade spoko ale nigdy sam. gallas oczywiście do odstrzału
26 sierpnia 2012, 14:36 [cytuj]
Ja tam uważam, że Gallas jeszcze spokojnie mógłby jeden sezon u nas pograć. Może nie jest to już ten sam poziom co kilka la temu, ale to wciaż solidny zawodnik.
Ja tam uważam, że Gallas jeszcze spokojnie mógłby jeden sezon u nas pograć. Może nie jest to już ten sam poziom co kilka la temu, ale to wciaż solidny zawodnik
|<  <<  <  9  10  11  12  13  

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 27 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się