Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - West Brom
25 sierpnia 2012, 16:39 [cytuj]
Sandro jak tygrys , do tej pory wszystko czyści w środku.
Sandro jak tygrys , do tej pory wszystko czyści w środku
Come On You Spurs !
25 sierpnia 2012, 16:40 [cytuj]
vdv jak zwykle, powinni mu zakazać na zawsze kopać te cholerne wolne!
25 sierpnia 2012, 16:41 [cytuj]
wersus powiedział/a:

z całym szacunkiem ale... pojebało cie? :|
z całym szacunkiem ale... pojebało cie? :|
.upadamy na dno by odbić się od niego.
25 sierpnia 2012, 16:46 [cytuj]
za każdym razem kiedy uderza na bramkę z wolnego piłka idzie w mur albo w trybuny, przez cały poprzedni sezon piłki strzelane z wolnych przez vdv własnie tak latały dopóki pod koniec nie dali walkerowi. więc przykro mi, ale na pewno mnie nie pojebało ;) jego podania, wrzutki z wolnych i rożnych są genialne, ale strzały ze stałych fragmentów to porażka
za każdym razem kiedy uderza na bramkę z wolnego piłka idzie w mur albo w trybuny, przez cały poprzedni sezon piłki strzelane z wolnych przez vdv własnie tak latały dopóki pod koniec nie dali walkerowi. więc przykro mi, ale na pewno mnie nie pojebało ;) jego podania, wrzutki z wolnych i rożnych są genialne, ale strzały ze stałych fragmentów to porażka
25 sierpnia 2012, 16:46 [cytuj]
ile w tamtym sezonie trafil wolnych vdv ?
ile w tamtym sezonie trafil wolnych vdv ?
25 sierpnia 2012, 16:47 [cytuj]
nie kompromituj się. zobacz byle jaki filmik o nim na YT i zobacz jak Rafa kopie wolne. nawet za kariery w Spurs.

ile trafił - nie jestem statystykiem żeby takie coś wiedzieć. wiem że Rafa potrafi. i tyle
nie kompromituj się. zobacz byle jaki filmik o nim na YT i zobacz jak Rafa kopie wolne. nawet za kariery w Spurs. ile trafił - nie jestem statystykiem żeby takie coś wiedzieć. wiem że Rafa potrafi. i tyle
25 sierpnia 2012, 16:47 [cytuj]
nie kopie, a kopał. to różnica.
nie kopie, a kopał. to różnica
25 sierpnia 2012, 16:48 [cytuj]
janek brawo !!
janek brawo !!
25 sierpnia 2012, 16:49 [cytuj]
Everton może być groźny w tym sezonie.
Everton może być groźny w tym sezonie
LMAO
25 sierpnia 2012, 16:49 [cytuj]
popieram wersusa, coś opuściło go to szczęscie przy wolnych, dać Walkerowi , Jankowi(w Ajaxie chyba był pierwszy do wolnych?) , ktoś jeszcze na bank potrafi (Bale,BAE)
popieram wersusa, coś opuściło go to szczęscie przy wolnych, dać Walkerowi , Jankowi(w Ajaxie chyba był pierwszy do wolnych?) , ktoś jeszcze na bank potrafi (Bale,BAE)
To dare is to do.
25 sierpnia 2012, 16:50 [cytuj]
Wersus pw
Wersus pw
25 sierpnia 2012, 16:50 [cytuj]
Wisiało wisiało i nic. Najpóźniej w 60-tej pora dać szansę Ade.
Wisiało wisiało i nic. Najpóźniej w 60-tej pora dać szansę Ade
25 sierpnia 2012, 16:51 [cytuj]
Everton zawsze był nieobliczalny. A dla diabłów Kagawa nawet trafił. no no. ciekawy sezon się zapowiada
Everton zawsze był nieobliczalny. A dla diabłów Kagawa nawet trafił. no no. ciekawy sezon się zapowiada
25 sierpnia 2012, 16:51 [cytuj]
Rażąca nieskuteczność, ale za to świetnie pracują skrzydła. ewidentnie brak nam playmakera który wykonłąby PRZEDOSTATNIE podanie. Ogólnie nasza gra mi się podoba, tylko te niewykorzystane sytuacje...
Rażąca nieskuteczność, ale za to świetnie pracują skrzydła. ewidentnie brak nam playmakera który wykonłąby PRZEDOSTATNIE podanie. Ogólnie nasza gra mi się podoba, tylko te niewykorzystane sytuacje
25 sierpnia 2012, 16:53 [cytuj]
Nie ma co się pierdolić , 55-60 minuta Ade za Defoe , Rafe cofamy na rozegranie i Sig za Livermore'a.
Nie ma co się pierdolić , 55-60 minuta Ade za Defoe , Rafe cofamy na rozegranie i Sig za Livermore'a
Come On You Spurs !
25 sierpnia 2012, 16:55 [cytuj]
Gramy bardzo dobrze tylko marnujemy sytuacje, przy takiej przewadze pierwszy strzał na bramkę w 45 minucie to tu nie gra. Nie wiem ile udziału w tej dobrej grze ma Defoe. Bale śmiga po skrzydle jak dawniej. Rafa przejął trochę zadania Modricia i rzuca dobre piłki na skrzydła. Problem poleg na tym że nie możemy trafic w bramkę z okolic 10-15 metra. Powinniśmy schodzić do szatni conajmniej 2-0 a schodzimy z remisem
Gramy bardzo dobrze tylko marnujemy sytuacje, przy takiej przewadze pierwszy strzał na bramkę w 45 minucie to tu nie gra. Nie wiem ile udziału w tej dobrej grze ma Defoe. Bale śmiga po skrzydle jak dawniej. Rafa przejął trochę zadania Modricia i rzuca dobre piłki na skrzydła. Problem poleg na tym że nie możemy trafic w bramkę z okolic 10-15 metra. Powinniśmy schodzić do szatni conajmniej 2-0 a schodzimy z remisem
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Tak off topic. czy zwróciliście uwagę na Kagawe. Z Ewertonem zagrał rewelacyjnie. Dzisiaj wbił już jedną Fulhamowi. Styl gry ma podobny do Modricia. Poza tym gra bardzo dobrze tyłem do bramki.
Tak off topic. czy zwróciliście uwagę na Kagawe. Z Ewertonem zagrał rewelacyjnie. Dzisiaj wbił już jedną Fulhamowi. Styl gry ma podobny do Modricia. Poza tym gra bardzo dobrze tyłem do bramki
Mimo drewnianego srodka , okazji mielismy calkiem sporo. Jednak moim zdanie Ade powinnen grac , Defoe i jego slynne klapki na oczach denerwuja ciagle.

Zatem Ade za Defoe i moze Gylfi za kogos z dwojki Dm-ow
Mimo drewnianego srodka , okazji mielismy calkiem sporo. Jednak moim zdanie Ade powinnen grac , Defoe i jego slynne klapki na oczach denerwuja ciagle. Zatem Ade za Defoe i moze Gylfi za kogos z dwojki Dm-ow
25 sierpnia 2012, 16:58 [cytuj]
http://www.tugalive.eu/p/stream-1.html wam też cieło i teraz wyłączony?
http://www.tugalive.eu/p/stream-1.html wam też cieło i teraz wyłączony?
25 sierpnia 2012, 17:00 [cytuj]
Tak, mi też wyłączyło ;(
Tak, mi też wyłączyło ;(
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 41 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się