Forum dyskusyjne
1 września 2012, 15:09 [cytuj]
Nasz dzisiejszy skład:
Friedel; Walker, Vertonghen, Gallas, Benny; Sandro, Livermore; Lennon, Gylfi, Bale; Defoe
Ława:
Cudicini, Naughton, Caulker, Huddlestone, Dembele, Townsend, Adebayor
Nasz dzisiejszy skład:
Friedel; Walker, Vertonghen, Gallas, Benny; Sandro, Livermore; Lennon, Gylfi, Bale; Defoe
Ława:
Can't Smile Without You!!!
1 września 2012, 15:14 [cytuj]
No to Boas nas zaskoczył , znów mizerny Livermore w składzie ...
No to Boas nas zaskoczył , znów mizerny Livermore w składzie
1 września 2012, 15:19 [cytuj]
O maj gat, defoe na bank ma klauzule jakas w tym nowym kontrakcie, niczym boas nie zaskoczyl, jesli tego nie wygramy to niestety ale bede go obwinial bo sklad wybral mizerny. Tymczasem dzieki wszystkim spursmaniakom po wygraniu glosowania , zasiadam gleboko w fotelu i zapinam pasy. COYS!
O maj gat, defoe na bank ma klauzule jakas w tym nowym kontrakcie, niczym boas nie zaskoczyl, jesli tego nie wygramy to niestety ale bede go obwinial bo sklad wybral mizerny. Tymczasem dzieki wszystkim spursmaniakom po wygraniu glosowania , zasiadam gleboko w fotelu i zapinam pasy. COYS!
Come On You Spurs !
1 września 2012, 15:22 [cytuj]
Jeśli dziś nie wygramy, to już nie będą pojedyncze gwizdy na WHL po ostatnim gwizdku...
Jeśli dziś nie wygramy, to już nie będą pojedyncze gwizdy na WHL po ostatnim gwizdku
1 września 2012, 15:23 [cytuj]
Brak Dawsona nawet na ławce, czyżby Villas-Boas naprawdę nic nie widział w tym zawodniku? Na plus powrót Big Toma na ławkę, myślę że Big Tom z czasem powinien wygryźć ze składy Livermore. Całkiem możliwe że Dembele może mieć dziś swój debiut(przy 3:0 w górę) bo w końcu czego jak czego ale rotacji to od AVB wymaga prawie każdy kibic.
Brak Dawsona nawet na ławce, czyżby Villas-Boas naprawdę nic nie widział w tym zawodniku? Na plus powrót Big Toma na ławkę, myślę że Big Tom z czasem powinien wygryźć ze składy Livermore. Całkiem możliwe że Dembele może mieć dziś swój debiut(przy 3:0 w górę) bo w końcu czego jak czego ale rotacji to od AVB wymaga prawie każdy kibic
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
1 września 2012, 15:29 [cytuj]
Jak nie wyjdzie może Ade lub Dembele nas podratują, ale tutaj po prostu MUSI wyjść.
Jak nie wyjdzie może Ade lub Dembele nas podratują, ale tutaj po prostu MUSI wyjść
1 września 2012, 15:33 [cytuj]
Ja wierzę w Defoe, z teoretycznie słabym norwich może się sprawdzić. Stawiam, że ustrzeli 2 bramki na uczczenie nowego kontraktu
Ja wierzę w Defoe, z teoretycznie słabym norwich może się sprawdzić. Stawiam, że ustrzeli 2 bramki na uczczenie nowego kontraktu :)
1 września 2012, 15:37 [cytuj]
Jesteś człowiekiem "wielkiej wiary" Royal...
Jesteś człowiekiem "wielkiej wiary" Royal
1 września 2012, 15:37 [cytuj]
Z Norwich dwoma defensywnyni pomocnikami, czego ten AVB tak się boi!? Kiedy on chce zagrać bardziej ofensywnie!?
Z Norwich dwoma defensywnyni pomocnikami, czego ten AVB tak się boi!? Kiedy on chce zagrać bardziej ofensywnie!?
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
1 września 2012, 15:39 [cytuj]
jestem, i mam dzisiaj dobry humor więc myślę pozytywnie.
jestem, i mam dzisiaj dobry humor więc myślę pozytywnie. :D
1 września 2012, 15:40 [cytuj]
widocznie Ade jest bez formy.. licze na ladny meczyk i 3 pkt! COYS !
widocznie Ade jest bez formy.. licze na ladny meczyk i 3 pkt! COYS !
1 września 2012, 15:40 [cytuj]
Kurwa znowu ten maly pajac w ataku od pierwszej minuty....
Kurwa znowu ten maly pajac w ataku od pierwszej minuty
1 września 2012, 15:41 [cytuj]
Royal powiedział/a:
jestem, i mam dzisiaj dobry humor więc myślę pozytywnie.
No i bardzo dobrze. To nie była żadna ofensywa w twoim kierunku
No i bardzo dobrze. To nie była żadna ofensywa w twoim kierunku ;)
1 września 2012, 15:47 [cytuj]
Chciałem nowych zawodników w akcji zobaczyć, a tu znowu Livermore i Defoe,
Chciałem nowych zawodników w akcji zobaczyć, a tu znowu Livermore i Defoe, :wnerw:
1 września 2012, 15:47 [cytuj]
Nie odebrałem tego w ten sposób Tuczi
Jeśli jednak "mały" w ataku się nie sprawdzi to mam nadzieję że AVB nie będzie czekał na wprowadzenie "dużego" na drugą połowę
bloodzeed spocast jakby ktoś potrzebował:
sop://broker.sopcast.com:3912/132927
Nie odebrałem tego w ten sposób Tuczi :)
Jeśli jednak "mały" w ataku się nie sprawdzi to mam nadzieję że AVB nie będzie czekał na wprowadzenie "dużego" na drugą połowę :P
bloodzeed spocast jakby ktoś potrzebował:
sop://broker.sopcast.com:3912/132927
1 września 2012, 15:48 [cytuj]
Rozumiem, że Dembele na ławce ale Ade kolejny raz? :/
Rozumiem, że Dembele na ławce ale Ade kolejny raz? :/
1 września 2012, 15:57 [cytuj]
Chujówka z tym Defoe. Ade musi wejść w mecz. Jak ma te formę podreperować. Od 65 minuty ? I tak jak co do nowych to sie nie dziwię (oni będą wchodzić stopniowo), tak Ade już z nami grał. i powinien zacząć w pierwszym składzie
Chujówka z tym Defoe. Ade musi wejść w mecz. Jak ma te formę podreperować. Od 65 minuty ? I tak jak co do nowych to sie nie dziwię (oni będą wchodzić stopniowo), tak Ade już z nami grał. i powinien zacząć w pierwszym składzie:boisie:
1 września 2012, 15:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Nasz dzisiejszy skład:
Ława:
Gallas, Livermore i Defoe w składzie - no ja nie mogę
Gallas, Livermore i Defoe w składzie - no ja nie mogę :zly:
1 września 2012, 15:59 [cytuj]
No to zapinamy pasy i pędzimy po 3 pkt.
C.O.Y.S.
No to zapinamy pasy i pędzimy po 3 pkt.
C.O.Y.S
Blue and white blood...
1 września 2012, 16:08 [cytuj]
Kolejny mecz, którego nie obejrzę eh. skazany na relacje z livesports. Coys