Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Norwich
1 września 2012, 17:48 [cytuj]
Liczmy na jakiś pierdolony cud.
Liczmy na jakiś pierdolony cud
LMAO
na występ Tottenhamu w dzisiejszym spotkaniu proponuję spuścić jedną wielką zasłonę , a właściwie KOTARĘ milczenia, bo to co my w chwili obecnej prezentujemy to jest jakiś dramat, Liga Mistrzów, dobre sobie :)
na występ Tottenhamu w dzisiejszym spotkaniu proponuję spuścić jedną wielką zasłonę , a właściwie KOTARĘ milczenia, bo to co my w chwili obecnej prezentujemy to jest jakiś dramat, Liga Mistrzów, dobre sobie :)
Na livesports nawet nie wiedza ze nam gola strzelili xD
JA PIERDOLE! Boas pierw spieprzył sezon Chelsea, teraz spieprzy nam!!!
JA PIERDOLE! Boas pierw spieprzył sezon Chelsea, teraz spieprzy nam!!!
1 września 2012, 17:49 [cytuj]
Pierdole to , co to kurwa ma byc? Chuj ze dopiero 3 mecze , wierzylem w AvB ale jego wybory kadrowe plus wyniki wyczerpaly moja cierpliwosc. Jak dalej tak bedzie wygladac to bedziemy walczyc o utrzymanie
Pierdole to , co to kurwa ma byc? Chuj ze dopiero 3 mecze , wierzylem w AvB ale jego wybory kadrowe plus wyniki wyczerpaly moja cierpliwosc. Jak dalej tak bedzie wygladac to bedziemy walczyc o utrzymanie
1 września 2012, 17:49 [cytuj]
ja pierdole?! CZERWONA KARTKA?! za trafienie w piłkę? wjechał może dwoma nogami ale żadna wyprostowana! sprzedany mecz jak chuj.
ja pierdole?! CZERWONA KARTKA?! za trafienie w piłkę? wjechał może dwoma nogami ale żadna wyprostowana! sprzedany mecz jak chuj
.upadamy na dno by odbić się od niego.
1 września 2012, 17:51 [cytuj]
A jakie my chcemy wyniki skoro wirtuoz gry Livermore gra cały mecz.
A jakie my chcemy wyniki skoro wirtuoz gry Livermore gra cały mecz
1 września 2012, 17:51 [cytuj]
Było blisko : )
Było blisko : )
1 września 2012, 17:52 [cytuj]
Kurwa, czy zdajecie sobie sprawę, że Tottenham robi z siebie pośmiewisko? Za rednappa wygralibyśmy ten mecz 2/3:0
Kurwa, czy zdajecie sobie sprawę, że Tottenham robi z siebie pośmiewisko? Za rednappa wygralibyśmy ten mecz 2/3:0
1 września 2012, 17:52 [cytuj]
Szkoda ze teraz nam tej bramki nie strzelili , Levy by wiedzial ze skąpstwo nienalezy do futbolu.
Szkoda ze teraz nam tej bramki nie strzelili , Levy by wiedzial ze skąpstwo nienalezy do futbolu
1 września 2012, 17:53 [cytuj]
Booosze, co oni robią.;( A co bedzie jak bedą mecze z czołówką ?:blee:
Booosze, co oni robią.;( A co bedzie jak bedą mecze z czołówką ?:blee:
Diego powiedział/a:

o ile sie nie myle u Harry'ego przegraliśmy z Norwich u siebie...
o ile sie nie myle u Harry'ego przegraliśmy z Norwich u siebie
Jedyny plus Dembele ? To , że strzelił bramke , tak to nie widoczny , sorry , ale to nie jest zastępca Modrica ! Nie Boas a Levy out ! Sprzedawaj ten klub w pierony !
Jedyny plus Dembele ? To , że strzelił bramke , tak to nie widoczny , sorry , ale to nie jest zastępca Modrica ! Nie Boas a Levy out ! Sprzedawaj ten klub w pierony !
1 września 2012, 17:54 [cytuj]
za mało tych gwizdów, za mało
do dupy.
do dupy
do dupy.
do dupy
Okej, przeboleje jeszcze Norwich. Przyzwyczaiłem się już chyba do gówna jakie gramy z nimi u siebie. Za to jak Reading nie będzie wygrane, to się wkurwię i oficjalnie będę jechał po AVB. Najgorsze jest to, że tylko dzięki Friedelowi mamy te dwa remisy. I mamy wielkiego pecha.
Okej, przeboleje jeszcze Norwich. Przyzwyczaiłem się już chyba do gówna jakie gramy z nimi u siebie. Za to jak Reading nie będzie wygrane, to się wkurwię i oficjalnie będę jechał po AVB. Najgorsze jest to, że tylko dzięki Friedelowi mamy te dwa remisy. I mamy wielkiego pecha
LMAO
A Harry na bezrobociu. Może by tak..
A Harry na bezrobociu. Może by tak
|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 16 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się