Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Norwich
1 września 2012, 18:05 [cytuj]
Harry, baby, come back. Na każdy mecz dostarczę Ci flaszeczkę. ;)
1 września 2012, 18:06 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
No to mamy nowego mołrinio :bezradny:

taki "The only zwei" :rotfl:
taki "The only zwei" :rotfl:
1 września 2012, 18:09 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Po trzech meczach gówno można ocenić. Nerwowe okno transferowe. Nawet meczu nie zagrał Lloris, czy Dempsey.

A co kurwa jego mać Lloris by tu zmienił? To ma być "golkiperoplaymaker"??? Przestań, za przeproszeniem, pierdolić Baro...
A co kurwa jego mać Lloris by tu zmienił? To ma być "golkiperoplaymaker"??? Przestań, za przeproszeniem, pierdolić Baro
Can't Smile Without You!!!
1 września 2012, 18:11 [cytuj]
Raptus1 powiedział/a:

"Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana"... Ciekawe czy im kurwa ten szampan smakuje?! Jak myślisz?
"Kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana"... Ciekawe czy im kurwa ten szampan smakuje?! Jak myślisz?
1 września 2012, 18:11 [cytuj]
powtarza sie bieda AVB jak w CFC
powtarza sie bieda AVB jak w CFC
1 września 2012, 18:12 [cytuj]
boas drugi raz z rzedu probuje murowac przy jednobramkowym prowadzeniu

tak moga grac zespoly z dolu albo srodka tabeli, ale nie ekipa pretendujaca do pierwszej czworki ...

smutne ...
boas drugi raz z rzedu probuje murowac przy jednobramkowym prowadzeniu tak moga grac zespoly z dolu albo srodka tabeli, ale nie ekipa pretendujaca do pierwszej czworki ... smutne
1 września 2012, 18:13 [cytuj]
I ciekawi mnie dlacyego tak niektorzy podniecali sie Sigurdssonem tak , jest 2 razy gorszy od Van der Vaarta ! to nawet Croucha nie przypomina , bo te jego koslawe strzaly z dystansu to nawet Palacios by lepiej wykonal , nie wspominajc juz o Jenasie .
I ciekawi mnie dlacyego tak niektorzy podniecali sie Sigurdssonem tak , jest 2 razy gorszy od Van der Vaarta ! to nawet Croucha nie przypomina , bo te jego koslawe strzaly z dystansu to nawet Palacios by lepiej wykonal , nie wspominajc juz o Jenasie
1 września 2012, 18:15 [cytuj]
Nie dziwię się Van der Vaartowi, że odszedł... Nie wiem czy w tym roku będę się cieszył z wygranej jak 2 lata temu. Pamiętam te emocje w LM, które dały mnóstwo radości ale to już raczej nie wróci. Teraz po strzeleniu gola nawet nie bedzie mi się chciało cieszyć jak pomyślę o miejscu w tabeli :/

W piz... im dać na treningach, a na mecze wpuszczać drugi skład.
Nie dziwię się Van der Vaartowi, że odszedł... Nie wiem czy w tym roku będę się cieszył z wygranej jak 2 lata temu. Pamiętam te emocje w LM, które dały mnóstwo radości ale to już raczej nie wróci. Teraz po strzeleniu gola nawet nie bedzie mi się chciało cieszyć jak pomyślę o miejscu w tabeli :/ W piz... im dać na treningach, a na mecze wpuszczać drugi skład
1 września 2012, 18:15 [cytuj]
Właśnie Baro co by tu Lloris zrobil ? Chyba to , że jeszcze wiecej bramek by puścił ! bo wątpie by wybronił takie strzały jak Friedel !
Właśnie Baro co by tu Lloris zrobil ? Chyba to , że jeszcze wiecej bramek by puścił ! bo wątpie by wybronił takie strzały jak Friedel !
1 września 2012, 18:16 [cytuj]
Baro pytanie czy cokolwiek zacznie się układać przy takich wyborach trenera i taktyce. Bo np jeśli Sandro nie miał kontuzji to dlaczego on zszedł nie Jake, czy Ade nie mógł grać od początku. Grając u siebie z Norwich musieliśmy grać dwoma DM. Po trzech meczach nie oceniam całości ale mam spore wątpliwości co do warsztatu trenera. A Lloris ma bardzo trudne zadanie bo Brad postawił wysoko poprzeczkę
Baro pytanie czy cokolwiek zacznie się układać przy takich wyborach trenera i taktyce. Bo np jeśli Sandro nie miał kontuzji to dlaczego on zszedł nie Jake, czy Ade nie mógł grać od początku. Grając u siebie z Norwich musieliśmy grać dwoma DM. Po trzech meczach nie oceniam całości ale mam spore wątpliwości co do warsztatu trenera. A Lloris ma bardzo trudne zadanie bo Brad postawił wysoko poprzeczkę
1 września 2012, 18:17 [cytuj]
Najbardziej mnie denerwuję fakt ,że zespół przy 1 bramkowym prowadzeniu muruje bramkę ;| Ale daje Andre jeszcze miesiąc, tylko czy wtedy może być za późno na top4 :|
Najbardziej mnie denerwuję fakt ,że zespół przy 1 bramkowym prowadzeniu muruje bramkę ;| Ale daje Andre jeszcze miesiąc, tylko czy wtedy może być za późno na top4 :|
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
1 września 2012, 18:17 [cytuj]
Najbardziej mnie denerwuję fakt ,że zespół przy 1 bramkowym prowadzeniu muruje bramkę Ale daje Andre jeszcze miesiąc, tylko czy wtedy może być za późno na top4
Najbardziej mnie denerwuję fakt ,że zespół przy 1 bramkowym prowadzeniu muruje bramkę Ale daje Andre jeszcze miesiąc, tylko czy wtedy może być za późno na top4
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
1 września 2012, 18:18 [cytuj]
Ja wam mowie po raz kolejny, dopoki Defoe bedzie gral i Livemore , tak wszystkie mecze beda wyglac albo bedziemy dostawac po 3:0 z lepszymi zespolami.

Dzisiejszy mecz dla mnie przegral AvB, mogl wystawic zupelnie innny porzadny sklad a nie to co zrobil po raz kolejny. Jak cokolwiek konstruowac majac w srodku pola dwoch dm-ow na szpicy karakana bez mozgu
Ja wam mowie po raz kolejny, dopoki Defoe bedzie gral i Livemore , tak wszystkie mecze beda wyglac albo bedziemy dostawac po 3:0 z lepszymi zespolami. Dzisiejszy mecz dla mnie przegral AvB, mogl wystawic zupelnie innny porzadny sklad a nie to co zrobil po raz kolejny. Jak cokolwiek konstruowac majac w srodku pola dwoch dm-ow na szpicy karakana bez mozgu
1 września 2012, 18:22 [cytuj]
Dopiero kupiliśmy Dembele, a Ade widocznie nie ma kondycji. Po dzisiejszym meczu w następnym powinna grać dwójka Sandro, Dembele. I Defoe poza składem.
Dopiero kupiliśmy Dembele, a Ade widocznie nie ma kondycji. Po dzisiejszym meczu w następnym powinna grać dwójka Sandro, Dembele. I Defoe poza składem
LMAO
1 września 2012, 18:23 [cytuj]
Panowie, zal meczu. Ale napisze wam cos od siebie - kibicuje Spurs 0d 1987 - wielu z Was nie było jeszcze na świecie - wiele, wiele lat słabych, upokorzeń - jak byliśmy silni to anglicy byli wykluczeni z pucharów. Po przywróceniu była lipa. Przeżywałem mecze, odbijało się to na mnie , na rodzinie - teraz mam ojca w szpitalu z rakiem - i uświadomiłem sobie ze cała ta gra to jest pikuś, prawdziwe życie z bólem jest wokół nas... Coys !
Panowie, zal meczu. Ale napisze wam cos od siebie - kibicuje Spurs 0d 1987 - wielu z Was nie było jeszcze na świecie - wiele, wiele lat słabych, upokorzeń - jak byliśmy silni to anglicy byli wykluczeni z pucharów. Po przywróceniu była lipa. Przeżywałem mecze, odbijało się to na mnie , na rodzinie - teraz mam ojca w szpitalu z rakiem - i uświadomiłem sobie ze cała ta gra to jest pikuś, prawdziwe życie z bólem jest wokół nas... Coys !
1 września 2012, 18:24 [cytuj]
livermore powinien sie ogrywac w meczach na poziomie ligi championship, bo oprocz smisznego kogucika na glowie, nie prezentuje absolutnie nic na boisku

oby nas kontuzje omijaly, bo nie mamy lawki w ogole :blee:
livermore powinien sie ogrywac w meczach na poziomie ligi championship, bo oprocz smisznego kogucika na glowie, nie prezentuje absolutnie nic na boisku oby nas kontuzje omijaly, bo nie mamy lawki w ogole :blee:
1 września 2012, 18:28 [cytuj]
spurs3 powiedział/a:

Stary, przykro mi... Mam nadzieję, że się trzymasz.
Stary, przykro mi... Mam nadzieję, że się trzymasz
Zabukowalem juz bilet do londynu po nastepnym meczu zeby osobiscie wywiezc pana boasa i pana levy'ego , potrzebuje tylko taczki - prawo jazdy mam. Zeby tu byl jakis pomysl, jakis sens tej gry. Kurcze ja tak slabych spurs u siebie to nie widzialem od ery santiniego i ramosa. Klepanie miedzy dwojka obroncow, wyjscie sandro lub jake'a i pila do skrzydla albo dlugie zagranie - to ma byc ta filozofia?Po drugie nie ma kim grac, rafa to taka pile jaka dostal gylfi od aarona to by siate urwal , a temu odskoczyla pilka.Halsey, Brad i Moussa zremisowali nam ten mecz. Powiedzcie mi teraz , czy w tych 3 meczach mielismy chocby jedna setke, taka patelnie poprostu? NIE.Pierdole , oglaszam cisze prasowa bo szkoda tego komentowac teraz , nie feruje wyrokow, nie zwalniam andre, pozyjemy zobaczymy.
Zabukowalem juz bilet do londynu po nastepnym meczu zeby osobiscie wywiezc pana boasa i pana levy'ego , potrzebuje tylko taczki - prawo jazdy mam. Zeby tu byl jakis pomysl, jakis sens tej gry. Kurcze ja tak slabych spurs u siebie to nie widzialem od ery santiniego i ramosa. Klepanie miedzy dwojka obroncow, wyjscie sandro lub jake'a i pila do skrzydla albo dlugie zagranie - to ma byc ta filozofia?Po drugie nie ma kim grac, rafa to taka pile jaka dostal gylfi od aarona to by siate urwal , a temu odskoczyla pilka.Halsey, Brad i Moussa zremisowali nam ten mecz. Powiedzcie mi teraz , czy w tych 3 meczach mielismy chocby jedna setke, taka patelnie poprostu? NIE.Pierdole , oglaszam cisze prasowa bo szkoda tego komentowac teraz , nie feruje wyrokow, nie zwalniam andre, pozyjemy zobaczymy
Come On You Spurs !
1 września 2012, 18:30 [cytuj]
tuczi powiedział/a:

olivier powiedział/a:

Kurwa chodzi mi o to, że nawet skład jeszcze nie jest poukładany, a Wy już psioczycie! Takie pierdolenie po trzech meczach mnie wkurwia za przeproszeniem. Okno się zamknęło wczoraj i dopiero teraz możemy zacząć to sklecać w całość. Teraz comprende?

olivier powiedział/a:
I ciekawi mnie dlacyego tak niektorzy podniecali sie Sigurdssonem tak , jest 2 razy gorszy od Van der Vaarta ! to nawet Croucha nie przypomina , bo te jego koslawe strzaly z dystansu to nawet Palacios by lepiej wykonal , nie wspominajc juz o Jenasie .

A to już żal komentować. Nie ma to jak skreślać piłkarza po kilkudziesięciu minutach meczu...
[quote=olivier]Właśnie Baro co by tu Lloris zrobil ? Chyba to , że jeszcze wiecej bramek by puścił ! bo wątpie by wybronił takie strzały jak Friedel !
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się