Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Norwich
1 września 2012, 16:39 [cytuj]
ten mecz jest do dupy. nic nie gramy o walimy 10m nad bramką.
ten mecz jest do dupy. nic nie gramy o walimy 10m nad bramką
1 września 2012, 16:39 [cytuj]
Wyjebać tego Defoe
Wyjebać tego Defoe
1 września 2012, 16:40 [cytuj]
Dembele za Livermore, natychmiast!
Dembele za Livermore, natychmiast!
1 września 2012, 16:42 [cytuj]
Narzekałem na zaangażowanie Modricia pod koniec sezonu, jak dreptał sobie w środku pola. Wydaje mi się, że w obecnej sytuacji i tak byłby najbardziej zaangażowanym środkowym pomocnikiem (może poza Gylfim, który faktycznie próbuje). Rzygać się chce, patrząc na to, jak chcemy wygrać to spacerkiem. Brak jakiegokolwiek rozegrania. Cieszy jednak,choć trochę, gra defensywna.
Narzekałem na zaangażowanie Modricia pod koniec sezonu, jak dreptał sobie w środku pola. Wydaje mi się, że w obecnej sytuacji i tak byłby najbardziej zaangażowanym środkowym pomocnikiem (może poza Gylfim, który faktycznie próbuje). Rzygać się chce, patrząc na to, jak chcemy wygrać to spacerkiem. Brak jakiegokolwiek rozegrania. Cieszy jednak,choć trochę, gra defensywna
1 września 2012, 16:43 [cytuj]
taki nudny mecz... ja pierdziele.

Daliśmy za Dembele 16 mln żeby wchodził z ławki? I dlaczego kontraktowaliśmy na rezerwowego Adebayora. coś niedobrego...
taki nudny mecz... ja pierdziele. Daliśmy za Dembele 16 mln żeby wchodził z ławki? I dlaczego kontraktowaliśmy na rezerwowego Adebayora. coś niedobrego
.upadamy na dno by odbić się od niego.
1 września 2012, 16:43 [cytuj]
KURWA FRIEDEL MISTRZ!
KURWA FRIEDEL MISTRZ!
LMAO
1 września 2012, 16:44 [cytuj]
Zawał, co to kurwa jest, to jest gra?
Zawał, co to kurwa jest, to jest gra?
Ładnie Friedel wyjął, ale w ogóle nie powinni dopuścić do tego strzału.
Ładnie Friedel wyjął, ale w ogóle nie powinni dopuścić do tego strzału
Po co kupiliśmy Llorisa?
Po co kupiliśmy Llorisa?
1 września 2012, 16:45 [cytuj]
Lloris może wracać do Lyonu :D
Lloris może wracać do Lyonu :D
Harry dzięki Ci za Brada
Harry dzięki Ci za Brada
Niech im kurwa AVB gadke zapuści w szatni, bo jak przejebiemy z Norwich, na co się nawet zanosi, to będziemy oficjalnie frajerami.
Niech im kurwa AVB gadke zapuści w szatni, bo jak przejebiemy z Norwich, na co się nawet zanosi, to będziemy oficjalnie frajerami
LMAO
1 września 2012, 16:47 [cytuj]
ktoś mi powie na czym polega wielka filozofia AVB bo od pierwszych 3 kolejek nic nasi gracze nie pokazuja!!!!!!!!!!!!:bezradny:
ktoś mi powie na czym polega wielka filozofia AVB bo od pierwszych 3 kolejek nic nasi gracze nie pokazuja!!!!!!!!!!!!:bezradny:
1 września 2012, 16:47 [cytuj]
piach.
piach
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
1 września 2012, 16:49 [cytuj]
Oglądam i się zastanawiam czy to gra aby na pewno Tottenham bo na to nie wygląda. Zero jakiejkolwiek kreatywności w rozegraniu. Brak Modricia wyraźnie rzuca się w oczy. Myślałem, że po jego odejściu Tottenham udowodni, że to nie od niego zależy nasza gra ale na razie jest na odwrót...
Oglądam i się zastanawiam czy to gra aby na pewno Tottenham bo na to nie wygląda. Zero jakiejkolwiek kreatywności w rozegraniu. Brak Modricia wyraźnie rzuca się w oczy. Myślałem, że po jego odejściu Tottenham udowodni, że to nie od niego zależy nasza gra ale na razie jest na odwrót
1 września 2012, 16:50 [cytuj]
Żenada. Defoe out. Łysy powinien dostać 20tys podwyzki minimum. Trzeba go namowic zeby nie konczyl kariery jeszcze :D
Żenada. Defoe out. Łysy powinien dostać 20tys podwyzki minimum. Trzeba go namowic zeby nie konczyl kariery jeszcze :D
Zasłużone gwizdy na White Hart Lane, gramy żenująco, katastrofalnie, mam wrażenie, że oglądam rodzimą ekstraklasę. Jakieś durne przerzuty przez całe boisko, o Defoe nawet mi się nie chce pisać, Lennon ktory kazda akcje gra tak samo, boczni obrońcy stojący w miejscu, jakieś dreptanie w miejscu, granie cały czas do Friedela ...

co to k**** jest ? really, tak to ma wyglądać? Livermore to musi mieć jakiś specjalny uklad z AVB, bo nie gra absolutnie NIC, jest PIŁKARZEM WIDMO, modlę się o Dembele i Adebayora, bo w innym wypadku będzie z nami krucho.
Zasłużone gwizdy na White Hart Lane, gramy żenująco, katastrofalnie, mam wrażenie, że oglądam rodzimą ekstraklasę. Jakieś durne przerzuty przez całe boisko, o Defoe nawet mi się nie chce pisać, Lennon ktory kazda akcje gra tak samo, boczni obrońcy stojący w miejscu, jakieś dreptanie w miejscu, granie cały czas do Friedela ... co to k**** jest ? really, tak to ma wyglądać? Livermore to musi mieć jakiś specjalny uklad z AVB, bo nie gra absolutnie NIC, jest PIŁKARZEM WIDMO, modlę się o Dembele i Adebayora, bo w innym wypadku będzie z nami krucho
najpierw Modric, potem Rafa, do tego Ade na lawce hmm ktos mi wytlumaczy myśl taktyczną szkoleniowca?:boisie:
najpierw Modric, potem Rafa, do tego Ade na lawce hmm ktos mi wytlumaczy myśl taktyczną szkoleniowca?:boisie:
1 września 2012, 16:51 [cytuj]
Widzicie jakikolwiek progres w naszej grze? Totalne dno... "Kto nie ryzykuje, nie pije szampana"... Smakuje wam??????????????/
Widzicie jakikolwiek progres w naszej grze? Totalne dno... "Kto nie ryzykuje, nie pije szampana"... Smakuje wam??????????????/
Can't Smile Without You!!!
1 września 2012, 16:51 [cytuj]
WojtasTHFC powiedział/a:

Dokładnie. Nie rozumiem tego kolesia. Obawiam się, że nasi grajkowie też tego nie kminią.
Dokładnie. Nie rozumiem tego kolesia. Obawiam się, że nasi grajkowie też tego nie kminią
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 43 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się