Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Norwich
1 września 2012, 16:51 [cytuj]
Harry in!
Harry in!
1 września 2012, 16:52 [cytuj]
Filozofia AVB polega na dwóch defensywnych pomocnikach z cieńkim Norwich, z czego jeden unika gry (Livermore) , na wstawianiu Sigurdssoa nie wiadomo na jakiej pozycji, bez pożytku dla zespołu i Gallasie , który najchętniej by wpakował samobója. Geniusz kurwa taktyki nie ma co, i nie mówcie mi że wygrał LE, z Falcao w składzie sam bym ich do zwycięstwa poprowadził:]
Filozofia AVB polega na dwóch defensywnych pomocnikach z cieńkim Norwich, z czego jeden unika gry (Livermore) , na wstawianiu Sigurdssoa nie wiadomo na jakiej pozycji, bez pożytku dla zespołu i Gallasie , który najchętniej by wpakował samobója. Geniusz kurwa taktyki nie ma co, i nie mówcie mi że wygrał LE, z Falcao w składzie sam bym ich do zwycięstwa poprowadził:]
Dawno nie widzialem tak zenujacej gry. Ns tle slabego Norwich wygladamy fatalnie. Wielki strateg boas dostal dzisiaj zadanie postracania pilka, wszystkich golebi na dachu, a wyznaczyl do tego zadania jermaina " nie podam, sam pierdolne" defoe.
Dawno nie widzialem tak zenujacej gry. Ns tle slabego Norwich wygladamy fatalnie. Wielki strateg boas dostal dzisiaj zadanie postracania pilka, wszystkich golebi na dachu, a wyznaczyl do tego zadania jermaina " nie podam, sam pierdolne" defoe
Modric: and then they said Tottenham can play good football without me ;d
Modric: and then they said Tottenham can play good football without me ;d
1 września 2012, 16:53 [cytuj]
wypierdolić defoe!
wypierdolić defoe!
Na razie żenada - Ade i Dembele na plac zaraz po przerwie. Nie pamietam tak nudnego meczu na Lane, niestety
Na razie żenada - Ade i Dembele na plac zaraz po przerwie. Nie pamietam tak nudnego meczu na Lane, niestety
Masakra, czuję się jakbym oglądał ligę amatorską w moim mieście... AVB gdzie jest ta Twoja tzw. taktyka ?

Defoe załamka, skąd on się u nas wziął ? czemu jeszcze u nas jest?

Chyba tylko Bale i Sigur chcą coś zagrać w off:zalamka:
Masakra, czuję się jakbym oglądał ligę amatorską w moim mieście... AVB gdzie jest ta Twoja tzw. taktyka ? Defoe załamka, skąd on się u nas wziął ? czemu jeszcze u nas jest? Chyba tylko Bale i Sigur chcą coś zagrać w off:zalamka:
Blue and white blood...
1 września 2012, 16:54 [cytuj]
wam też chce sie rzygać? tego się nie da oglądać.
wam też chce sie rzygać? tego się nie da oglądać
www.facebook.com/OgienOdSkaja
1 września 2012, 16:54 [cytuj]
Toż to parodia piłki nożnej, może AVB jest od plażowej?
Toż to parodia piłki nożnej, może AVB jest od plażowej?
1 września 2012, 16:55 [cytuj]
Gramy wolno, Defoe chodzi po boisku i przewraca się przy prawie każdym kontakcie z przeciwnikiem, AVB mógłby wprowadzić Dembele za Livermore'a i Ade za Defoe może ta gra się ruszy bo do tej pory tragedia. : (
Gramy wolno, Defoe chodzi po boisku i przewraca się przy prawie każdym kontakcie z przeciwnikiem, AVB mógłby wprowadzić Dembele za Livermore'a i Ade za Defoe może ta gra się ruszy bo do tej pory tragedia. : (
1 września 2012, 16:56 [cytuj]
Ale piach, właściwie to nie wiem z czego my możemy bramke strzelić. Rozegrania nie ma, kontra idzie za wolno, to chyba zostało walić z dystansu, chociaż strzały Defoe i Sandro nie napawały optymizmem.
Ale piach, właściwie to nie wiem z czego my możemy bramke strzelić. Rozegrania nie ma, kontra idzie za wolno, to chyba zostało walić z dystansu, chociaż strzały Defoe i Sandro nie napawały optymizmem
1 września 2012, 16:58 [cytuj]
Spoko, jeszcze tylko 45 minut i po bólu.
Spoko, jeszcze tylko 45 minut i po bólu
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
1 września 2012, 16:58 [cytuj]
Nawet jeśli nie Dembele, to Huddlestone. Może nie miał wystarczająco dużo czasu, żeby dojść do siebie, ale w takim meczu może mieć swój przełom.
Nawet jeśli nie Dembele, to Huddlestone. Może nie miał wystarczająco dużo czasu, żeby dojść do siebie, ale w takim meczu może mieć swój przełom
1 września 2012, 17:00 [cytuj]
Po bólu to będzie jak Andre wróci do Porto.
Po bólu to będzie jak Andre wróci do Porto
1 września 2012, 17:01 [cytuj]
Big Tom przyjebałby raz czy dwa z dystansu, bramkarz się obsra na plecy i po kłopocie. A tak na poważnie, Dembele i Ade in Defoe i Livermore out, inaczej cienko to widzę
Big Tom przyjebałby raz czy dwa z dystansu, bramkarz się obsra na plecy i po kłopocie. A tak na poważnie, Dembele i Ade in Defoe i Livermore out, inaczej cienko to widzę
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
1 września 2012, 17:01 [cytuj]
ale dno - nawet w przegranych meczach za Harrego graliśmy 2 razy lepiej - np: 2-3 z MC , 1-3 Z MU - KURWA CO TO ZA BALAS NA WHL ?? Tam przy linii stoi i dropie się po brodzie?:mysli:

D N O! Żenada! Piach!:boisie:
ale dno - nawet w przegranych meczach za Harrego graliśmy 2 razy lepiej - np: 2-3 z MC , 1-3 Z MU - KURWA CO TO ZA BALAS NA WHL ?? Tam przy linii stoi i dropie się po brodzie?:mysli: D N O! Żenada! Piach!:boisie:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
1 września 2012, 17:02 [cytuj]
Dembele za Sandro, k****, co ten Livermore robi, że gra cały czas ?
Dembele za Sandro, k****, co ten Livermore robi, że gra cały czas ?
1 września 2012, 17:03 [cytuj]
Za Sandro, a livermore zostaje. TO JEST ŻART KURWA
Za Sandro, a livermore zostaje. TO JEST ŻART KURWA
1 września 2012, 17:03 [cytuj]
Dembele za Sandro... CO TO MA KURWA BYĆ? A Livermore dalej gra. No ja pierdolę.
Dembele za Sandro... CO TO MA KURWA BYĆ? A Livermore dalej gra. No ja pierdolę
1 września 2012, 17:04 [cytuj]
O co tu chodzi? :zalamka: Dembele za Sandro? :(
O co tu chodzi? :zalamka: Dembele za Sandro? :(
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 60 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się