Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Reading - Tottenham
16 września 2012, 18:32 [cytuj]
widzicie to co ja? nie wierzę!
widzicie to co ja? nie wierzę!
Taki wynik lubie!!
Taki wynik lubie!!
Jebaniutki Defoe! Ale sobie wywalczył :D
Jebaniutki Defoe! Ale sobie wywalczył :D
Defoee należało mu się:D
Defoee należało mu się:D
16 września 2012, 18:33 [cytuj]
haha Defoe to jego dzień:D
haha Defoe to jego dzień:D
"Ewidentnie odżył u AVB" - ciekawe, jak 2 gole zmieniają wszystko. Na początku meczu mówili inaczej :D
"Ewidentnie odżył u AVB" - ciekawe, jak 2 gole zmieniają wszystko. Na początku meczu mówili inaczej :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
Jest Demspsey!!!
Jest Demspsey!!!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Dempsey wejdzie zara.
Dempsey wejdzie zara
LMAO
ale ten Defoe słaby, opchnąć go do QPR za 7mln
ale ten Defoe słaby, opchnąć go do QPR za 7mln
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 września 2012, 18:34 [cytuj]
czyżby defoe utwierdzi że to on będzie kończył ackje i tylko on ? bravo za brame, osobiście czuję że to Bale powinien skończyć po asyście defoe...
czyżby defoe utwierdzi że to on będzie kończył ackje i tylko on ? bravo za brame, osobiście czuję że to Bale powinien skończyć po asyście defoe
Blue and white blood...
16 września 2012, 18:35 [cytuj]
Verthongen przypomina mi Dawsona za najlepszych lat :)
Verthongen przypomina mi Dawsona za najlepszych lat :)
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
Kurwa i tak Ade musi siedziec na lawie kolejny mecz, bo Defoe mial swoj dzien glupka...
Kurwa i tak Ade musi siedziec na lawie kolejny mecz, bo Defoe mial swoj dzien glupka
Brawo panie Boas, krytykowałem cię jak było źle, ale obiecałem być uczciwy i dziś było genialnie, skuteczność naszych napastników zabrało panu wynik na który zasłużył AVB!
Brawo panie Boas, krytykowałem cię jak było źle, ale obiecałem być uczciwy i dziś było genialnie, skuteczność naszych napastników zabrało panu wynik na który zasłużył AVB!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2012, 18:36 [cytuj]
Który tam pisał beeeee o Defoe? Po mordzie się należy. Wynik i tak nie jest osiągnięciem AVB. Gramy to co za HR na początku zeszłego sezonu. Zmiany taktycznej nie widać. Nawet w mentalności.
Który tam pisał beeeee o Defoe? Po mordzie się należy. Wynik i tak nie jest osiągnięciem AVB. Gramy to co za HR na początku zeszłego sezonu. Zmiany taktycznej nie widać. Nawet w mentalności
16 września 2012, 18:36 [cytuj]
oglądam mecz od 10 minut, Dembele jest świetny, zrobił różnicę u nas w pomocy :)
oglądam mecz od 10 minut, Dembele jest świetny, zrobił różnicę u nas w pomocy :)
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
16 września 2012, 18:37 [cytuj]
Wygramy trzy mecze pod rząd, wtedy się zastanowię....
Wygramy trzy mecze pod rząd, wtedy się zastanowię
16 września 2012, 18:38 [cytuj]
AVB ewidentnie ratuje sobie dupę dzisiaj.
AVB ewidentnie ratuje sobie dupę dzisiaj
16 września 2012, 18:39 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:
Kurwa i tak Ade musi siedziec na lawie kolejny mecz, bo Defoe mial swoj dzien glupka

Jeśli Defoe będzie strzelał przynajmniej gola w meczu to Ade może nawet w rezerwach siedzieć. Nie ważne kto ważne że strzela
Jeśli Defoe będzie strzelał przynajmniej gola w meczu to Ade może nawet w rezerwach siedzieć. Nie ważne kto ważne że strzela
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
|<  <<  <  8  9  10  11  12    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się