Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Reading - Tottenham
16 września 2012, 18:56 [cytuj]
brawo AVB, brawo Tottenham , i niestety...brawo Defoe ..:bezradny::bezradny::cwaniak::cwaniak::cwaniak:
brawo AVB, brawo Tottenham , i niestety...brawo Defoe ..:bezradny::bezradny::cwaniak::cwaniak::cwaniak:
To dare is to do.
16 września 2012, 18:57 [cytuj]
No i jest pierwsze zwycięstwo i do czwartku chodzę w skowronkach. "Tottenham cant smile without you"
No i jest pierwsze zwycięstwo i do czwartku chodzę w skowronkach. "Tottenham cant smile without you"
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2012, 18:59 [cytuj]
3pkt dopisane i to sie liczy a nie jak powyżej czyja to zasługa JD miałswój dzień i oby takich więcej
3pkt dopisane i to sie liczy a nie jak powyżej czyja to zasługa JD miałswój dzień i oby takich więcej
16 września 2012, 18:59 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Komentator pierdoli takie głupoty ,że grzechem jest nie wyciszyć telewizora. Da się mu na jakimś forum czy stronie napisać parę słów? Bo to aż się przykre robi :zly:

Nie martw się. Za tydzień jak będzie można zobaczyć mecz, to tylko po angielsku. City - Arsenal nam ukradnie polski komentarz. Ale to chyba dobrze, dla pana Rosłonia.
Nie martw się. Za tydzień jak będzie można zobaczyć mecz, to tylko po angielsku. City - Arsenal nam ukradnie polski komentarz. Ale to chyba dobrze, dla pana Rosłonia
LMAO
16 września 2012, 19:00 [cytuj]
saikor powiedział/a:

Komu ty kibicujesz? koleś strzelił 2 bramki, przegapiłeś???
16 września 2012, 19:01 [cytuj]
Szkoda straconej bramki no w końcu pośrednia przyczyna za brak BAE. Neughton(czy jak się pisze) jest jak Rose w ofensywie dobrze a w defensywie poniżej przeciętnej.

Janek, Dembele pięknie!!! :brawo:
JD, Lannon też fajnie ( Defoe ma zjechaną" psyche, proponuje kontakt z psychologiem lub ... )

Mecz w 80% był ułożony a pozostałe 20% to padaka i chaos

Miłego wieczoru :kotek::kotek:
Szkoda straconej bramki no w końcu pośrednia przyczyna za brak BAE. Neughton(czy jak się pisze) jest jak Rose w ofensywie dobrze a w defensywie poniżej przeciętnej. Janek, Dembele pięknie!!! :brawo: JD, Lannon też fajnie ( Defoe ma zjechaną" psyche, proponuje kontakt z psychologiem lub ... ) Mecz w 80% był ułożony a pozostałe 20% to padaka i chaos Miłego wieczoru :kotek::kotek:
Blue and white blood...
16 września 2012, 19:03 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:
Komentator pierdoli takie głupoty ,że grzechem jest nie wyciszyć telewizora. Da się mu na jakimś forum czy stronie napisać parę słów? Bo to aż się przykre robi :zly:

o co kaman?
o co kaman?
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 września 2012, 19:04 [cytuj]
limbonic powiedział/a:

Oczywiście ciesze się że tak się dołożył do zwycięstwa, ale napisałem to w perspektywie Adebayora,akurat na LE czuje ze AVB wystawi właśnie Togijczyka, ale na ligę znów możemy zacząć z Defoe w składzie,który przypomnę- częsciej irytuje niż uszczęśliwia :|
Oczywiście ciesze się że tak się dołożył do zwycięstwa, ale napisałem to w perspektywie Adebayora,akurat na LE czuje ze AVB wystawi właśnie Togijczyka, ale na ligę znów możemy zacząć z Defoe w składzie,który przypomnę- częsciej irytuje niż uszczęśliwia :|
To dare is to do.
16 września 2012, 19:07 [cytuj]
Dla mnie Janek dziś był bezbłędny. Dembele świetny w odbiorze i pełno celnych podań, Gylfi podoba mi się w akcjach ofensywnych ale za często się gubi. Defoe miał dzień konia i to mnie martwi bo widzę na tej poz. Ade. Dempsey za krótko grał aby go ocenić. No i dobry mecz Gallasa....bez baboli:-) Jeśli poprawimy grę, kiedy przeciwnik wysoko wychodzi i stosuje podwójne krycie to nie widzę tego źle. Poprawić końcówki i nie wypierdalać piłki bez sensu.
Dla mnie Janek dziś był bezbłędny. Dembele świetny w odbiorze i pełno celnych podań, Gylfi podoba mi się w akcjach ofensywnych ale za często się gubi. Defoe miał dzień konia i to mnie martwi bo widzę na tej poz. Ade. Dempsey za krótko grał aby go ocenić. No i dobry mecz Gallasa....bez baboli:-) Jeśli poprawimy grę, kiedy przeciwnik wysoko wychodzi i stosuje podwójne krycie to nie widzę tego źle. Poprawić końcówki i nie wypierdalać piłki bez sensu
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
16 września 2012, 19:08 [cytuj]
Dla mnie bramki może strzelac nawet Friedel jeśli miały by dać nam 3punkty:D
16 września 2012, 19:11 [cytuj]
Wszyscy wychwalacie Defoe pod niebiosa, powiem szczerze brawo za bramki i ogólnie za grę, ale poczekajcie tylko na mecze z lepszymi klubami. Nie ma co się oszukiwać Reading to nie potęga, jak przyjdzie nam grać z Defoe z przodu chociażby z Mułami to znowu będzie płacz i zgrzytanie zębów. Siedzenie na ławce Adebayorowi na dobre nie wyjdzie. Obym nie musiał się powtarzać i Defoe zrobi mi na złość.
Wszyscy wychwalacie Defoe pod niebiosa, powiem szczerze brawo za bramki i ogólnie za grę, ale poczekajcie tylko na mecze z lepszymi klubami. Nie ma co się oszukiwać Reading to nie potęga, jak przyjdzie nam grać z Defoe z przodu chociażby z Mułami to znowu będzie płacz i zgrzytanie zębów. Siedzenie na ławce Adebayorowi na dobre nie wyjdzie. Obym nie musiał się powtarzać i Defoe zrobi mi na złość
16 września 2012, 19:12 [cytuj]
limbonic powiedział/a:

Tyle okazji spieprzonych przez JD!!! Na koniec sezonu liczą się też bramki w PL.
Tyle okazji spieprzonych przez JD!!! Na koniec sezonu liczą się też bramki w PL
16 września 2012, 19:12 [cytuj]
Gylfi genialne zagrania przpalatał babolami, jak przy strzale na pustą. Jest Moussa jest różnica.
Gylfi genialne zagrania przpalatał babolami, jak przy strzale na pustą. Jest Moussa jest różnica
16 września 2012, 19:17 [cytuj]
zalewa powiedział/a:
Wszyscy wychwalacie Defoe pod niebiosa, powiem szczerze brawo za bramki i ogólnie za grę, ale poczekajcie tylko na mecze z lepszymi klubami. Nie ma co się oszukiwać Reading to nie potęga, jak przyjdzie nam grać z Defoe z przodu chociażby z Mułami to znowu będzie płacz i zgrzytanie zębów. Siedzenie na ławce Adebayorowi na dobre nie wyjdzie. Obym nie musiał się powtarzać i Defoe zrobi mi na złość
to też prawda i oby Ade szybko mógł się wykazać na boisku. Defoe zagrał dzisiaj świetnie i za to należą mu się brawa:brawo:
to też prawda i oby Ade szybko mógł się wykazać na boisku. Defoe zagrał dzisiaj świetnie i za to należą mu się brawa:brawo:
16 września 2012, 19:46 [cytuj]
niech qurwa ktoś powie coś na JD - TO GO WYŚMIEJE - bije gość na bramę i padają gole - NAPASTNIK Z KRWI I KOŚCI:brawo:
niech qurwa ktoś powie coś na JD - TO GO WYŚMIEJE - bije gość na bramę i padają gole - NAPASTNIK Z KRWI I KOŚCI:brawo:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
16 września 2012, 20:05 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Nie przesadzaj, my oglądaliśmy ten mecz!? Fajnie że strzelił 2 bramki, ale miał mnóstwo sytuacji gdzie mógł zachować się lepiej. Dziś wykonał swoją robotę więc nie ma co się czepiać, ale daleki jestem od piania z zachwytu.
Nie przesadzaj, my oglądaliśmy ten mecz!? Fajnie że strzelił 2 bramki, ale miał mnóstwo sytuacji gdzie mógł zachować się lepiej. Dziś wykonał swoją robotę więc nie ma co się czepiać, ale daleki jestem od piania z zachwytu
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2012, 21:18 [cytuj]
brawo Dembele ! rozegral dzis swietny mecz! Defoe tez ladnie, nie zachwycam sie, ma dobre mecze ale i tak jest nizej niz Ade. Naughton podobal mi sie, jak na jego pierwszy mecz to niezle zastapil BAE i jestem zadowolony z jego postawy. Ale niestety to bylo tylko Reading.. zobaczymy jak bedzie sie gra ukladala z lepszymi klubami bo takie sytuacji jakie mial dzis Gylfi badz Defoe bedzie trzeba wykorzystywac.
brawo Dembele ! rozegral dzis swietny mecz! Defoe tez ladnie, nie zachwycam sie, ma dobre mecze ale i tak jest nizej niz Ade. Naughton podobal mi sie, jak na jego pierwszy mecz to niezle zastapil BAE i jestem zadowolony z jego postawy. Ale niestety to bylo tylko Reading.. zobaczymy jak bedzie sie gra ukladala z lepszymi klubami bo takie sytuacji jakie mial dzis Gylfi badz Defoe bedzie trzeba wykorzystywac
16 września 2012, 22:20 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:

Rafo.....ile on akcji spierdolił to sam wiesz.....choć, akcja na 3-0 z Balem bardzo mi się podobała. Bale pokazał aby na niego zagrać a JD poszedł lewą stroną i obrońcy już gówno mieli do powiedzenia. A ja i tak uważam, że to człowiek od strzelania w buraki.:krzyk:
Rafo.....ile on akcji spierdolił to sam wiesz.....choć, akcja na 3-0 z Balem bardzo mi się podobała. Bale pokazał aby na niego zagrać a JD poszedł lewą stroną i obrońcy już gówno mieli do powiedzenia. A ja i tak uważam, że to człowiek od strzelania w buraki.:krzyk:
16 września 2012, 22:48 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Rafo.....ile on akcji spierdolił to sam wiesz.... .:krzyk:

Moim zdaniem wystawianie Ade, który umówmy się nie jest tak bezapelacyjnie lepszy(jeśli obaj są w formie to można by postawić znak równości) Defoe to solidny napastnik, który w tym momencie zasługuje bardziej na grę niż Ade. Ade nie różni się niczym od innych piłkarzy i za nazwisko nie powinien grać. Jak będzie się pluł, że siedzi na ławie(w momencie gdy JD strzela) to bye bye. Nie powinniśmy stawiać głównie na Ade tylko dlatego, że to Ade
Moim zdaniem wystawianie Ade, który umówmy się nie jest tak bezapelacyjnie lepszy(jeśli obaj są w formie to można by postawić znak równości) Defoe to solidny napastnik, który w tym momencie zasługuje bardziej na grę niż Ade. Ade nie różni się niczym od innych piłkarzy i za nazwisko nie powinien grać. Jak będzie się pluł, że siedzi na ławie(w momencie gdy JD strzela) to bye bye. Nie powinniśmy stawiać głównie na Ade tylko dlatego, że to Ade
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
16 września 2012, 23:55 [cytuj]
Ade na rowni z Defoe ... to sie usmialem:D
Ade na rowni z Defoe ... to sie usmialem:D
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się