Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Reading - Tottenham
16 września 2012, 16:28 [cytuj]
Zoolander powiedział/a:
Jak nie wygramy, to będzie trzeba się spytać na co Boasowi czas. Na poznanie kadry?

To jest, kurwa jego mać, bardzo bardzo bardzo dobry komentarz do tego wszystkiego...
To jest, kurwa jego mać, bardzo bardzo bardzo dobry komentarz do tego wszystkiego
Can't Smile Without You!!!
16 września 2012, 16:28 [cytuj]
Pytanie jest takie, po jakiego grzyba były mu te transfery!? Wszyscy którzy tłumaczyli Boasa brakiem kadry teraz wyglądają blado, bo jak widać kadra nie jest mu do niczego potrzebna. Mam nadzieje że wygra bo zwycięzców się nie sądzi!
Pytanie jest takie, po jakiego grzyba były mu te transfery!? Wszyscy którzy tłumaczyli Boasa brakiem kadry teraz wyglądają blado, bo jak widać kadra nie jest mu do niczego potrzebna. Mam nadzieje że wygra bo zwycięzców się nie sądzi!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2012, 16:29 [cytuj]
Our team today is: Friedel, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Sandro, Dembele, Sigurdsson, Bale, Lennon and Defoe

Our subs: Lloris, Caulker, Dawson, Huddlestone, Townsend, Adebayor and Dempsey

Nie rozumiem dlaczego Defoe w pierwszym składzie znowu. Nie znam aktualnej kondycji Dawsa ale jeśli jest na ławce to znaczy ze jest nie zła. W takim razie powinien wskoczyć do 11 za Gallasa. Myślę że naszym największym atutem w dzisiejszym meczu jest duet SANDRO-DEMBELE. Dziś bokami niewiele zdziałamy.
Our team today is: Friedel, Walker, Gallas, Vertonghen, Naughton, Sandro, Dembele, Sigurdsson, Bale, Lennon and Defoe Our subs: Lloris, Caulker, Dawson, Huddlestone, Townsend, Adebayor and Dempsey Nie rozumiem dlaczego Defoe w pierwszym składzie znowu. Nie znam aktualnej kondycji Dawsa ale jeśli jest na ławce to znaczy ze jest nie zła. W takim razie powinien wskoczyć do 11 za Gallasa. Myślę że naszym największym atutem w dzisiejszym meczu jest duet SANDRO-DEMBELE. Dziś bokami niewiele zdziałamy
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
16 września 2012, 16:29 [cytuj]
Adebayor na pewno jest szczęśliwy, że zgodził na transfer i obniżenie zarobków, a w ramach tego zaczyna mecze na ławce :D dzisiaj pierwszy mecz w trzecim komplecie strojów.
Adebayor na pewno jest szczęśliwy, że zgodził na transfer i obniżenie zarobków, a w ramach tego zaczyna mecze na ławce :D dzisiaj pierwszy mecz w trzecim komplecie strojów
16 września 2012, 16:31 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
To jest, kurwa jego mać, bardzo bardzo bardzo dobry komentarz do tego wszystkiego

Powie jak Mourinho, że nie ma drużyny.
Powie jak Mourinho, że nie ma drużyny
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą...
16 września 2012, 16:34 [cytuj]
Defoe w pierwszej = remis lub porazka.... To juz jest skandal...
Defoe w pierwszej = remis lub porazka.... To juz jest skandal
16 września 2012, 16:38 [cytuj]
Sawik powiedział/a:
Powie jak Mourinho, że nie ma drużyny

Ironiczne, ale bardzo możliwe ;)
Ironiczne, ale bardzo możliwe ;)
Can't Smile Without You!!!
16 września 2012, 16:39 [cytuj]
varba powiedział/a:

Jak koleś przychodzi do klubu, to rzadko się go wystawia w pierwszym. A tak było z Dempseyem. Nie wiem z kolei czemu nie ma Ade, który ostatnio grał cały mecz. Najwięcej zależy dzisiaj od formy Sigga. A Defoe znowu nam zjebie pierwszą połowę meczu swoim niskim wzrostem. Mam nadzieję, że w przerwie zmieni Sigga na Dempseya i Defoe na Ade. Najgorsze jest to, że Ade i Dempsey obaj strzelili bramki w swoich meczach w kadrze, a Defoe grał, co tu dużo mówić, gówno. Dobrze, że jest w kadrze Anglii, bo na meczu Anglia vs Polska nie musimy się bać niczego z jego strony.

Ale jest pewien sposób, żeby obronić AVB jakby co. Myśli, że ciągłe strzelanie z każdej pozycji(cecha Defoe) przyniesie pożądany skutek(brameczke). W Reading broni drugi bramkarz, dla którego jest to debiut w PL. Może być trochę niepewny/zdenerwowany.

Marcin108 powiedział/a:
Nie znam aktualnej kondycji Dawsa ale jeśli jest na ławce to znaczy ze jest nie zła. W takim razie powinien wskoczyć do 11 za Gallasa.

Dawson musiałby być w idealnej kondycji, żeby wyszedł w pierwszym. Za Gallasa to powinien Caulker wejść. To jest nasza przyszłość.
Jak koleś przychodzi do klubu, to rzadko się go wystawia w pierwszym. A tak było z Dempseyem. Nie wiem z kolei czemu nie ma Ade, który ostatnio grał cały mecz. Najwięcej zależy dzisiaj od formy Sigga. A Defoe znowu nam zjebie pierwszą połowę meczu swoim niskim wzrostem. Mam nadzieję, że w przerwie zmieni Sigga na Dempseya i Defoe na Ade. Najgorsze jest to, że Ade i Dempsey obaj strzelili bramki w swoich meczach w kadrze, a Defoe grał, co tu dużo mówić, gówno. Dobrze, że jest w kadrze Anglii, bo na meczu Anglia vs Polska nie musimy się bać niczego z jego strony. Ale jest pewien sposób, żeby obronić AVB jakby co. Myśli, że ciągłe strzelanie z każdej pozycji(cecha Defoe) przyniesie pożądany skutek(brameczke). W Reading broni drugi bramkarz, dla którego jest to debiut w PL. Może być trochę niepewny/zdenerwowany. [quote=Marcin108]Nie znam aktualnej kondycji Dawsa ale jeśli jest na ławce to znaczy ze jest nie zła. W takim razie powinien wskoczyć do 11 za Gallasa
LMAO
16 września 2012, 16:40 [cytuj]
Jeszcze jakby tego było mało nasz mecz komentuje Rosłoń (kibic Arsenalu), także szykujecie się że wszystko co robi Bale to oszustwo i nurkowanie!
Jeszcze jakby tego było mało nasz mecz komentuje Rosłoń (kibic Arsenalu), także szykujecie się że wszystko co robi Bale to oszustwo i nurkowanie!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2012, 16:45 [cytuj]
Znowu pustka jeśli chodzi o dobre sopcasty! Wszędzie tylko mecze 5 ligi węgiersko-augsburskiej! :(
Znowu pustka jeśli chodzi o dobre sopcasty! Wszędzie tylko mecze 5 ligi węgiersko-augsburskiej! :(
16 września 2012, 16:46 [cytuj]
Panowie wstrzymajcie się z wyrokami do końca meczu.
Panowie wstrzymajcie się z wyrokami do końca meczu
16 września 2012, 16:47 [cytuj]
varba powiedział/a:

dlatego mam zamiar oglądać na sopku z komentarzem holenderskim:D
dlatego mam zamiar oglądać na sopku z komentarzem holenderskim:D
16 września 2012, 16:49 [cytuj]
macie moze jakies linki do transmisji ?
macie moze jakies linki do transmisji ?
It's not the size of the dog in the fight, it's the size of the fight in the dog.
16 września 2012, 16:50 [cytuj]
ja jestem cały czas wierny drhtv, transmisja z c+ i w dobrej jakości, osobiście polecam :)
ja jestem cały czas wierny drhtv, transmisja z c+ i w dobrej jakości, osobiście polecam :)
16 września 2012, 16:51 [cytuj]
Sopcast Channel - 132927 Bloodzeed
Sopcast Channel - 132927 Bloodzeed
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
16 września 2012, 16:51 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=168554&part=sports
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=168554&part=sports
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
16 września 2012, 16:52 [cytuj]
bloodzed przeciez ma sopa w hd
bloodzed przeciez ma sopa w hd
16 września 2012, 16:53 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Jak koleś przychodzi do klubu, to rzadko się go wystawia w pierwszym. A tak było z Dempseyem. Nie wiem z kolei czemu nie ma Ade, który ostatnio grał cały mecz. Najwięcej zależy dzisiaj od formy Sigga. A Defoe znowu nam zjebie pierwszą połowę meczu swoim niskim wzrostem. Mam nadzieję, że w przerwie zmieni Sigga na Dempseya i Defoe na Ade. Najgorsze jest to, że Ade i Dempsey obaj strzelili bramki w swoich meczach w kadrze, a Defoe grał, co tu dużo mówić, gówno. Dobrze, że jest w kadrze Anglii, bo na meczu Anglia vs Polska nie musimy się bać niczego z jego strony.

Ale jest pewien sposób, żeby obronić AVB jakby co. Myśli, że ciągłe strzelanie z każdej pozycji(cecha Defoe) przyniesie pożądany skutek(brameczke). W Reading broni drugi bramkarz, dla którego jest to debiut w PL. Może być trochę niepewny/zdenerwowany.

Nawet jeśli mu się poszczęści i Defoe strzeli bramkę to i tak może być za mało żeby wygrać. Kreujemy za mało sytuacji i zdobywamy za mało bramek, dlatego zamiast wygrywać remisujemy. My nigdy nie potrafiliśmy się bronić, dlatego musieliśmy grać ofensywnie żeby dużo strzelać. Mi bardziej chodziło o te zastawianie się czasem na zgranie (przecież zgrywa tych piłkarzy od lipca) i brakiem napastnika (teraz go ma i sadza go na ławce). AVB NIE MA JUŻ ŻADNYCH WYMÓWEK!!!
Nawet jeśli mu się poszczęści i Defoe strzeli bramkę to i tak może być za mało żeby wygrać. Kreujemy za mało sytuacji i zdobywamy za mało bramek, dlatego zamiast wygrywać remisujemy. My nigdy nie potrafiliśmy się bronić, dlatego musieliśmy grać ofensywnie żeby dużo strzelać. Mi bardziej chodziło o te zastawianie się czasem na zgranie (przecież zgrywa tych piłkarzy od lipca) i brakiem napastnika (teraz go ma i sadza go na ławce). AVB NIE MA JUŻ ŻADNYCH WYMÓWEK!!!
16 września 2012, 16:59 [cytuj]
Ciekawe co Naughton pokaże na lewej stronie!?
Ciekawe co Naughton pokaże na lewej stronie!?
16 września 2012, 17:03 [cytuj]
Come on you Spurs !!
Come on you Spurs !!
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 46 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się