Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Reading - Tottenham
16 września 2012, 17:37 [cytuj]
lennon jeździec bez głowy
Ja pierdole.
Ja pierdole
LMAO
Hades powiedział/a:
Mówisz to jakby to było takie proste. :D

Dobra przegiąłem :D
Dobra przegiąłem :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
Kurwa mac lennon jezdziec bez glowy
To się wszystko zemści!
To się wszystko zemści!
Reading tylko liczy na stałe fragmenty gry, bo w niczym innym nie są w stanie nas dziś zaskoczyć. Tego trzeba się wystrzegać!
Reading tylko liczy na stałe fragmenty gry, bo w niczym innym nie są w stanie nas dziś zaskoczyć. Tego trzeba się wystrzegać!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2012, 17:38 [cytuj]
wersus powiedział/a:

Przemas1988 powiedział/a:

Ale to nie jest jakaś nowść :P
[quote=Przemas1988] Kurwa mac lennon jezdziec bez glowy
16 września 2012, 17:39 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

zawsze taki był i to właśnie w nim kochamy :D:D:D
zawsze taki był i to właśnie w nim kochamy :D:D:D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
16 września 2012, 17:41 [cytuj]
tak,tak, pokochacie jak to zremisujemy xD
tak,tak, pokochacie jak to zremisujemy xD
To dare is to do.
16 września 2012, 17:42 [cytuj]
Wrócił stary Defoe, bo przez chwile nie mogłem go poznać
Wrócił stary Defoe, bo przez chwile nie mogłem go poznać
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2012, 17:42 [cytuj]
Defoe ten strzał. :lezkawoku:
Defoe ten strzał. :lezkawoku:
LMAO
16 września 2012, 17:44 [cytuj]
Zalogowałem się żeby napisać o naszym drogim napastniku :D Defoe naprawdę prezentuję się dziś co najmniej dobrze, cieszę się że coś próbuję robić na tym boisku jak na razie, Defoe :brawo::brawo::brawo: !!!
Zalogowałem się żeby napisać o naszym drogim napastniku :D Defoe naprawdę prezentuję się dziś co najmniej dobrze, cieszę się że coś próbuję robić na tym boisku jak na razie, Defoe :brawo::brawo::brawo: !!!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
16 września 2012, 17:45 [cytuj]
Ale mamy chujowe te koszulki, ale jeśli ma to pomóc?
Ale mamy chujowe te koszulki, ale jeśli ma to pomóc?
16 września 2012, 17:47 [cytuj]
Bale niech wraca na lewe skrzydło bo w środku jest nie widoczny
Bale niech wraca na lewe skrzydło bo w środku jest nie widoczny
16 września 2012, 17:49 [cytuj]
deiak7 powiedział/a:

Zabawne bo ostatnio zjebałem go na Twitterze żeby podawał, nie wiem czy to przeczytał bo pewnie ma tysiąc wpisów dziennie, ale jak na razie poskutkowało :D
Zabawne bo ostatnio zjebałem go na Twitterze żeby podawał, nie wiem czy to przeczytał bo pewnie ma tysiąc wpisów dziennie, ale jak na razie poskutkowało :D
16 września 2012, 17:49 [cytuj]
First Half Man of the Match - Dżermen...Bale to nieporozumienie w pierwszej połowie.
First Half Man of the Match - Dżermen...Bale to nieporozumienie w pierwszej połowie
16 września 2012, 17:50 [cytuj]
Dobra połowa w naszym wykonaniu, napisałbym bardzo dobra jakby Gylfi wpakował tą piłkę do siatki. No cóż jak zagramy tak w drugiej i wygramy to będę bardzo zadowolony :brawo:
Dobra połowa w naszym wykonaniu, napisałbym bardzo dobra jakby Gylfi wpakował tą piłkę do siatki. No cóż jak zagramy tak w drugiej i wygramy to będę bardzo zadowolony :brawo:
16 września 2012, 17:51 [cytuj]
Defoe gdyby strzelił na 2:0, a potem zaliczył asystę przy golu na 3:0 to można by powiedzieć, że jest w wybornej formie:D :D mam nadzieje, że strzelimy coś w 2 połowie i nie będzie znowu nerwowej końcówki
Defoe gdyby strzelił na 2:0, a potem zaliczył asystę przy golu na 3:0 to można by powiedzieć, że jest w wybornej formie:D :D mam nadzieje, że strzelimy coś w 2 połowie i nie będzie znowu nerwowej końcówki
16 września 2012, 17:51 [cytuj]
varba powiedział/a:

Pchaj się varba, pchaj się....może AVB też wytłumaczysz sentencje futbolu.
Pchaj się varba, pchaj się....może AVB też wytłumaczysz sentencje futbolu
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 17 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się