Forum dyskusyjne
16 września 2012, 17:52 [cytuj]
Jak tak patrze na powtórki to powinniśmy wygrywać 3-0 do przerwy, ale jest o niebo lepiej niż z Norwich!
Jak tak patrze na powtórki to powinniśmy wygrywać 3-0 do przerwy, ale jest o niebo lepiej niż z Norwich!
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2012, 17:53 [cytuj]
Żeby podeprzeć mój zajebisty optymizm, wjebiemy 1-2. No chyba, że varba doleci w 15 min do Reading.
Żeby podeprzeć mój zajebisty optymizm, wjebiemy 1-2. No chyba, że varba doleci w 15 min do Reading
True co do Bale'a. Ani jednego strzału, ani jednego dryblingu. W ogóle go nie było widać.
True co do Bale'a. Ani jednego strzału, ani jednego dryblingu. W ogóle go nie było widać
Do przerwy gramy całkiem nieźle. Nie widać trochę Bale'a, ale za to Defoe coś robi. Pewnie musi się pokazać, żeby AVB go nie zdjął. Mogło być 3-0, ale nic nie wskazuje, żebyśmy przegrali. Zdecydowanie przeważamy i tak ma zostać. Jedyne większe problemy, to gra w obronie Naughtona i jego faule. Moje typy na zmiany:
Caulker/Daws IN Naughton OUT
Dempsey IN Bale/Sigg OUT
Adebayor IN Defoe OUT
P.S. Wszyscy tak jechali po Defoe przed meczem, a teraz okazało się, że chyba ma koleś formę.
Do przerwy gramy całkiem nieźle. Nie widać trochę Bale'a, ale za to Defoe coś robi. Pewnie musi się pokazać, żeby AVB go nie zdjął. Mogło być 3-0, ale nic nie wskazuje, żebyśmy przegrali. Zdecydowanie przeważamy i tak ma zostać. Jedyne większe problemy, to gra w obronie Naughtona i jego faule. Moje typy na zmiany:
Caulker/Daws IN Naughton OUT
Dempsey IN Bale/Sigg OUT
Adebayor IN Defoe OUT
P.S. Wszyscy tak jechali po Defoe przed meczem, a teraz okazało się, że chyba ma koleś formę
LMAO
16 września 2012, 17:55 [cytuj]
bardzo slabo Bale, nic nie wnosi.. niech spieprza na lewa strone! Poki co jest niezle, ale powinnismy prowadzic 2:0 albo i 3:0..
bardzo slabo Bale, nic nie wnosi.. niech spieprza na lewa strone! Poki co jest niezle, ale powinnismy prowadzic 2:0 albo i 3:0
16 września 2012, 17:57 [cytuj]
Podobało mi się pierwsze 25 minut, później pozwalaliśmy Reading na trochę zbyt wiele. Od euforii jestem daleki bo ostatnio lubimy tracić gole w końcówkach, ale jeśli drugą połowę zagramy w takim samym stylu i wygramy (a najlepiej jeszcze coś dorzucimy) to będę bardzo zadowolony

Jak narazie Defoe i Gylfi najlepsi na boisku moim zdaniem. No i Sandro. Profesor!
Podobało mi się pierwsze 25 minut, później pozwalaliśmy Reading na trochę zbyt wiele. Od euforii jestem daleki bo ostatnio lubimy tracić gole w końcówkach, ale jeśli drugą połowę zagramy w takim samym stylu i wygramy (a najlepiej jeszcze coś dorzucimy) to będę bardzo zadowolony :) Jak narazie Defoe i Gylfi najlepsi na boisku moim zdaniem. No i Sandro. Profesor! :brawo:
16 września 2012, 17:57 [cytuj]
Raku! Z Redknappem przegraliśmy wszystko co tylko było do wygrania. I? Siejmy ferment bo wygrywamy 1-0 na Reading? Nie. Bale do zmiany. Nie wiem co chłopu odjebało. Albo to może wina trenera? Bo nie wiem. Wygrajmy i się uspokójmy. Wszystkim to pomoże.
Raku! Z Redknappem przegraliśmy wszystko co tylko było do wygrania. I? Siejmy ferment bo wygrywamy 1-0 na Reading? Nie. Bale do zmiany. Nie wiem co chłopu odjebało. Albo to może wina trenera? Bo nie wiem. Wygrajmy i się uspokójmy. Wszystkim to pomoże
16 września 2012, 17:58 [cytuj]
Kilka słów o Dembele, jak na razie zajebisty transfer. Tylko 2 podania z 38 nie doszły do celu w pierwszej połowie, jak podaje Spurs Stat Man. No i miał kilka odbiorów.
Kilka słów o Dembele, jak na razie zajebisty transfer. Tylko 2 podania z 38 nie doszły do celu w pierwszej połowie, jak podaje Spurs Stat Man. No i miał kilka odbiorów
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
16 września 2012, 18:00 [cytuj]
Pogratulować! Miał kilka odbiorów. Tego się oczekuje od ofensywnego zawodnika?
Pogratulować! Miał kilka odbiorów. Tego się oczekuje od ofensywnego zawodnika?
16 września 2012, 18:01 [cytuj]
Dziwie się pochwałom niektórych i komentatorów. Wg mnie z takim graniem jak teraz to bardzo łatwo może sie powtórzyc historia z ostatnich meczów.
A najbardziej mnie martwi, że jak reading trochę przycisnęło przez jakies 3 minuty to tylko piłki latały przez całe boisko od naszej obrony pod ich bramke
Dziwie się pochwałom niektórych i komentatorów. Wg mnie z takim graniem jak teraz to bardzo łatwo może sie powtórzyc historia z ostatnich meczów.
A najbardziej mnie martwi, że jak reading trochę przycisnęło przez jakies 3 minuty to tylko piłki latały przez całe boisko od naszej obrony pod ich bramke
16 września 2012, 18:01 [cytuj]
raku powiedział/a:
Trochę dziwne, że słaby start sezonu sprawia, że jesteś wyzywany, a fatalna końcówka powoduje, że jesteś wielbiony
Nie rozumiem? Kto kogo wielbi?
Nie rozumiem? Kto kogo wielbi?
16 września 2012, 18:02 [cytuj]
konradthfc powiedział/a:
Raku! Z Redknappem przegraliśmy wszystko co tylko było do wygrania. I? Siejmy ferment bo wygrywamy 1-0 na Reading? Nie. Bale do zmiany. Nie wiem co chłopu odjebało. Albo to może wina trenera? Bo nie wiem. Wygrajmy i się uspokójmy. Wszystkim to pomoże
Nie do zmiany tyklo musi wrócić na skrzydło czasami, żeby szarpnąć z lewej, żeby Lennon miał więcej miejsca na przerzuty piłki.
Nie do zmiany tyklo musi wrócić na skrzydło czasami, żeby szarpnąć z lewej, żeby Lennon miał więcej miejsca na przerzuty piłki
16 września 2012, 18:04 [cytuj]
Zdaje się, że w ogóle nie mają zamiaru cisnąć lewą bo i Bale schodzi do środka i na obronie Naughton też nic nie idzie po linii do przodu
Zdaje się, że w ogóle nie mają zamiaru cisnąć lewą bo i Bale schodzi do środka i na obronie Naughton też nic nie idzie po linii do przodu
16 września 2012, 18:04 [cytuj]
raku powiedział/a:
Konrad, naprawdę zacznij leczyć kolana
Głowa za późno? Kibicujemy razem temu samemu klubowi. Dajmy się wykazać tym którzy powinni. Nie dla AVB.
Głowa za późno? Kibicujemy razem temu samemu klubowi. Dajmy się wykazać tym którzy powinni. Nie dla AVB
16 września 2012, 18:09 [cytuj]
To jest właśnie Dembele zajebisty w atak i dobry w obronie!
To jest właśnie Dembele zajebisty w atak i dobry w obronie!
16 września 2012, 18:10 [cytuj]
Bale na razie zdecydowanie nie w formie.
Bale na razie zdecydowanie nie w formie
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
16 września 2012, 18:11 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:
Bale na razie zdecydowanie nie w formie
on w ogóle jest na boisku ?
on w ogóle jest na boisku ? :P