Forum dyskusyjne
23 września 2012, 13:03 [cytuj]
Mam przeczucie że to będzie bardzo trudne dla nas spotkanie . QPR będzie chciało za wszelką cene się przełamać , oby im sie nie udało i trzy punkty pozostały na WHL
Mam przeczucie że to będzie bardzo trudne dla nas spotkanie . QPR będzie chciało za wszelką cene się przełamać , oby im sie nie udało i trzy punkty pozostały na WHL:]
23 września 2012, 13:51 [cytuj]
ja mam z kolei przeczucie ze pojdzie nam leciutko, posiadanie 65/35, wynik 3-1 (jeden bo lubimy sobie odpuscic w koncowce i stracic bramke).
ja mam z kolei przeczucie ze pojdzie nam leciutko, posiadanie 65/35, wynik 3-1 (jeden bo lubimy sobie odpuscic w koncowce i stracic bramke)
23 września 2012, 13:51 [cytuj]
:brawo:
23 września 2012, 14:31 [cytuj]
Będzie ciężko. Dobrze, że w QPR nie ma podstawowej pary obrońców. Z kolei u nas nie wiemy jak wygląda sprawa Naughtona oraz Adebayora. Trzeba będzie poczekać, dopóki nie poznamy naszego składu i potem będziemy mogli powoli zakładać jak się nam mecz ułoży. Jedno wiem na pewno, łatwo nie będzie.
P.S. Piękna scena sprzed meczu Liverpool vs MU.
Będzie ciężko. Dobrze, że w QPR nie ma podstawowej pary obrońców. Z kolei u nas nie wiemy jak wygląda sprawa Naughtona oraz Adebayora. Trzeba będzie poczekać, dopóki nie poznamy naszego składu i potem będziemy mogli powoli zakładać jak się nam mecz ułoży. Jedno wiem na pewno, łatwo nie będzie.
P.S. Piękna scena sprzed meczu Liverpool vs MU
LMAO
23 września 2012, 15:03 [cytuj]
bedzie mecz w tv?
bedzie mecz w tv?
www.facebook.com/OgienOdSkaja
23 września 2012, 15:22 [cytuj]
niestety nie . Jedynie przez neta
niestety nie . Jedynie przez neta:nie:
23 września 2012, 16:08 [cytuj]
Bale na lewej obronie!!!
Friedel - Walker, Gallas (kapitan), Verts, Bale - Lennon, Sandro, Dembele, Dempsey - Gylfi - Defoe
Ława:
Lloris, Caulker, Dawson, Hudd, Falque, Mason, Townsend
Bale na lewej obronie!!!
Friedel - Walker, Gallas (kapitan), Verts, Bale - Lennon, Sandro, Dembele, Dempsey - Gylfi - Defoe
Ława:
Lloris, Caulker, Dawson, Hudd, Falque, Mason, Townsend
Can't Smile Without You!!!
23 września 2012, 16:09 [cytuj]
Subs: Lloris, Caulker, Dawson, Huddlestone, Faque, Mason, Townsend
Subs: Lloris, Caulker, Dawson, Huddlestone, Faque, Mason, Townsend
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
23 września 2012, 16:09 [cytuj]
YEAH!
Friedel - Walker, Gallas (C), Vertonghen, Bale - Sandro, Dembele, Sigurdsson, Dempsey, Lennon & Defoe
Będzie ciekawie. Na pewno będziemy mieli ogromną siłę ofensywną.
QPR: Cesar - Bosingwa, Nelsen, Onuoha, Hill - Wright-Phillips, Park, Granero, Faurlin, Hoilett & Zamora
YEAH!
Friedel - Walker, Gallas (C), Vertonghen, Bale - Sandro, Dembele, Sigurdsson, Dempsey, Lennon & Defoe
Będzie ciekawie. Na pewno będziemy mieli ogromną siłę ofensywną. :)
QPR: Cesar - Bosingwa, Nelsen, Onuoha, Hill - Wright-Phillips, Park, Granero, Faurlin, Hoilett & Zamora
LMAO
23 września 2012, 16:18 [cytuj]
Najbardziej mnie cieszy Dempsey w pierwszym skladzie. A najbardziej mi szkoda że Caulker nie gra, meczem z Lazio moim zdaniem zasłużył na szanse w meczu ligowym
Najbardziej mnie cieszy Dempsey w pierwszym skladzie. A najbardziej mi szkoda że Caulker nie gra, meczem z Lazio moim zdaniem zasłużył na szanse w meczu ligowym
23 września 2012, 16:19 [cytuj]
Hades powiedział/a:
P.S. Piękna scena sprzed meczu Liverpool vs MU
Co się stało?
Co się stało?
23 września 2012, 16:24 [cytuj]
Ogólnie chodziło o tragedię na Hillsborough. Oddali cześć ofiarą przed meczem.
Ogólnie chodziło o tragedię na Hillsborough. Oddali cześć ofiarą przed meczem
LMAO
23 września 2012, 16:27 [cytuj]
Żadnego napastnika na ławie. To ukazują tą ogromną rysę na naszym okienku transferowym... Nie pozostaje nam nic innego, jak tylko modlić się o zdrowie Defoe
Żadnego napastnika na ławie. To ukazują tą ogromną rysę na naszym okienku transferowym... Nie pozostaje nam nic innego, jak tylko modlić się o zdrowie Defoe :bezradny:
23 września 2012, 16:31 [cytuj]
No właśnie w ataku na ta chwilę nie ma praktycznie pola manewru . Zbyt pochopnie puszczono Kane'a na wyporzyczenie .
No właśnie w ataku na ta chwilę nie ma praktycznie pola manewru . Zbyt pochopnie puszczono Kane'a na wyporzyczenie
23 września 2012, 16:33 [cytuj]
Sorki za literówke oczywiście wypożyczenie
Sorki za literówke oczywiście wypożyczenie
23 września 2012, 16:34 [cytuj]
Wcale okno transferowe nie było złe. Przecież mamy najlepszego rezerwowego bramkarza na świecie
Wcale okno transferowe nie było złe. Przecież mamy najlepszego rezerwowego bramkarza na świecie :D
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
23 września 2012, 16:34 [cytuj]
Dwóch środkowych obrońców QPR ma w sumie 67 lat

. Mam nadzieję, że "Defołek" nie będzie z nimi rozmawiał o brzydkiej pogodzie, tylko zmęczy ich w przeciągu 30 minut
Dwóch środkowych obrońców QPR ma w sumie 67 lat ;). Mam nadzieję, że "Defołek" nie będzie z nimi rozmawiał o brzydkiej pogodzie, tylko zmęczy ich w przeciągu 30 minut ;P
23 września 2012, 16:38 [cytuj]
panowie podzielcie się jakimś streamem
panowie podzielcie się jakimś streamem
23 września 2012, 16:41 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=171743&part=sports
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
23 września 2012, 16:41 [cytuj]
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne