23 września 2012, 19:04 [cytuj]
Vertonghen zdecydowanie najlepszy na boisku. Pochwalić można jeszcze Friedel'a, Lennonka, Bale i to by było na tyle. Może jeszcze Dembele za pierwszą połowę, ale z każdą minutą gasł w oczach. Reszta do bani. Dobrze że są 3 punkty bo absolutnie dzisiaj na nie nie zasłużyliśmy.
Vertonghen zdecydowanie najlepszy na boisku. Pochwalić można jeszcze Friedel'a, Lennonka, Bale i to by było na tyle. Może jeszcze Dembele za pierwszą połowę, ale z każdą minutą gasł w oczach. Reszta do bani. Dobrze że są 3 punkty bo absolutnie dzisiaj na nie nie zasłużyliśmy
23 września 2012, 19:06 [cytuj]
Graty dla Lennona i Vertsa. Defoe jakby pomału łapał formę. Ale to za mało. Jedyny nominalny grający napastnik. Potrzebny Ade. Dempsey póki co to chybiony transfer. Koguty to nie Fulham. No może potrzebuje więcej czasu. Sigurdsson też mi nie leży. Dembele będzie jak najbardziej przydatny. Obawiam się o defensywe. Gallas mnie już do siebie nie przekona. Bez Kabula będzie ciężko. Bez BAE też trzeba łatać na lewej. Mecz przeciętny, ale liczy się zwycięstwo.
Graty dla Lennona i Vertsa. Defoe jakby pomału łapał formę. Ale to za mało. Jedyny nominalny grający napastnik. Potrzebny Ade. Dempsey póki co to chybiony transfer. Koguty to nie Fulham. No może potrzebuje więcej czasu. Sigurdsson też mi nie leży. Dembele będzie jak najbardziej przydatny. Obawiam się o defensywe. Gallas mnie już do siebie nie przekona. Bez Kabula będzie ciężko. Bez BAE też trzeba łatać na lewej. Mecz przeciętny, ale liczy się zwycięstwo
23 września 2012, 19:06 [cytuj]
mosaj powiedział/a:
mam nadzieję, że AVB wyciągnie z tego meczu odpowiednie wnioski i już nigdy nie ukarze siebie, fanów i przede wszystkim samego Garetha ustawianiem go na lewej stronie obrony ...
wymęczone zwycięstwo, ale liczą się 3 pkt. Vertonghen dla mnie MOM, strzał w 10-tkę

Zgadzam się w 100%.
Zgadzam się w 100%
LMAO
23 września 2012, 19:07 [cytuj]
Dziś nie zawiodłem się na naszym żywym srebrze i Janku,bez wątpienia strzał w 10 z tym transferem!
Dziś nie zawiodłem się na naszym żywym srebrze i Janku,bez wątpienia strzał w 10 z tym transferem!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
23 września 2012, 19:25 [cytuj]
Zgadzem sie Vertonghen to kawał mega solidnego stopera . Brawo spurs , trzy punkty zostaja u nas
Zgadzem sie Vertonghen to kawał mega solidnego stopera . Brawo spurs , trzy punkty zostaja u nas:]