Forum dyskusyjne
23 września 2012, 17:48 [cytuj]
więcej Bale'a na lewej, raz poleciał po skrzydle i ile od razu się coś zaczęło dziać
więcej Bale'a na lewej, raz poleciał po skrzydle i ile od razu się coś zaczęło dziać
23 września 2012, 17:48 [cytuj]
ja sie pytam po uj grac góra na defoe , zeby chyba nasza pomoc przejela po wybici, to latwiej chyba do pomocy podać , ale ja sie nei znam moge sie mylić
ja sie pytam po uj grac góra na defoe , zeby chyba nasza pomoc przejela po wybici, to latwiej chyba do pomocy podać , ale ja sie nei znam moge sie mylić
23 września 2012, 17:50 [cytuj]
dempsey Tragedia !!!! W 31 minucie miał 1 raz chyba pilkęi do tego ją stracił... Wypad od nas !!!
dempsey Tragedia !!!! W 31 minucie miał 1 raz chyba pilkęi do tego ją stracił... Wypad od nas !!!
Barti dawsk z gallasem , 0-1 to wystarczajace upokozenie , nie potrzeba wiecej , juz bym chyba wolal Caulkera. Niz 2 haosów na środku
Barti dawsk z gallasem , 0-1 to wystarczajace upokozenie , nie potrzeba wiecej , juz bym chyba wolal Caulkera. Niz 2 haosów na środku
Nie ma bata. Teraz trzeba przesunąć Bale'a na lewo. A jak AVB nie zrobi zmian po przerwie to chujnia. Caulkera za Siga/Defoe i jazda. Brak Rose'a daje o sobie znać. Mamy przejebane, bo jak nie zdobędziemy punktów, to za tydzień z powrotem do strefy spadkowej.
Nie ma bata. Teraz trzeba przesunąć Bale'a na lewo. A jak AVB nie zrobi zmian po przerwie to chujnia. Caulkera za Siga/Defoe i jazda. Brak Rose'a daje o sobie znać. Mamy przejebane, bo jak nie zdobędziemy punktów, to za tydzień z powrotem do strefy spadkowej
LMAO
23 września 2012, 17:51 [cytuj]
o kurwa... jaka zenada... Defoe zenada... Gylfi zenada... Bale zenada....
o kurwa... jaka zenada... Defoe zenada... Gylfi zenada... Bale zenada
co do dempseya - fakt, gra straszną padakę. ale sigurdssona też dzisiaj jakoś nie widać. ogólnie cienko to widzę.
co do dempseya - fakt, gra straszną padakę. ale sigurdssona też dzisiaj jakoś nie widać. ogólnie cienko to widzę
Tragedia to jest boas-Dempseya może ustawi na obronie? To jego myśl taktyczna -totalny bezład.
Tragedia to jest boas-Dempseya może ustawi na obronie? To jego myśl taktyczna -totalny bezład
Kurwa jak widze że gramy długą piłkę do Defoe to to już jest tragedia. Ale nawet jeśli on ja przyjmuje to czemu do cholery nikt mu się nie pokaże do grania? Stoją wszyscy i czekają aż piłka do nich trafi. Tylko Lennon się stara.
Kurwa jak widze że gramy długą piłkę do Defoe to to już jest tragedia. Ale nawet jeśli on ja przyjmuje to czemu do cholery nikt mu się nie pokaże do grania? Stoją wszyscy i czekają aż piłka do nich trafi. Tylko Lennon się stara
23 września 2012, 17:53 [cytuj]
Ciężko to widzę. Nie mamy czym straszyć w ataku, a dośrodkowania jeśli nawet są to nie ma kto do nich wyskoczyć. Przykro, że wystarczył na nas ostry presing i nie potrafimy wymienić dwóch celnych podań. Boki obrony też słabo. Dziękować trzeba Fridelowi, że nie jest już po meczu. Obyśmy zagrali lepiej drugą połowę
Ciężko to widzę. Nie mamy czym straszyć w ataku, a dośrodkowania jeśli nawet są to nie ma kto do nich wyskoczyć. Przykro, że wystarczył na nas ostry presing i nie potrafimy wymienić dwóch celnych podań. Boki obrony też słabo. Dziękować trzeba Fridelowi, że nie jest już po meczu. Obyśmy zagrali lepiej drugą połowę
23 września 2012, 17:54 [cytuj]
TRA-GE-DIA nie wiem co się z nimi dzieje. Dempsey w ogóle nic nie gra, Sigurdsson nie jest nawet cieniem VdV. Mamy spory problem.
TRA-GE-DIA nie wiem co się z nimi dzieje. Dempsey w ogóle nic nie gra, Sigurdsson nie jest nawet cieniem VdV. Mamy spory problem
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
23 września 2012, 17:55 [cytuj]
0-1 - i dalej bronimy wyniku. To jest taktyka AVB na dziś

- żenada... Dempsey gra słabo. Out - Bale na skrzydło i Clakier do obrony --- za Sandro - HUDD i niech wali z daleka!
0-1 - i dalej bronimy wyniku. To jest taktyka AVB na dziś:ok: - żenada... Dempsey gra słabo. Out - Bale na skrzydło i Clakier do obrony --- za Sandro - HUDD i niech wali z daleka!:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
23 września 2012, 17:55 [cytuj]
Gorzej się nie da.Bale na obronie to 20 ileśtam meczów bez zwycięstwa.
Gorzej się nie da.Bale na obronie to 20 ileśtam meczów bez zwycięstwa
23 września 2012, 17:56 [cytuj]
@Przemas1988
nie nazwałbym gry Bale'a w żadnym razie padaką. Padakę to grał może tydzień temu, a dzisiaj biorąc pod wagę że gra left back i dobrze mu idzie nie widzę powodów do narzekania. Jedynie na to, że brakuje Benny'ego, żeby Walijczyk mógł śmigać dzisiaj po lewej flance czego ewidentnie naszej drużynie brakuje.
@Przemas1988
nie nazwałbym gry Bale'a w żadnym razie padaką. Padakę to grał może tydzień temu, a dzisiaj biorąc pod wagę że gra left back i dobrze mu idzie nie widzę powodów do narzekania. Jedynie na to, że brakuje Benny'ego, żeby Walijczyk mógł śmigać dzisiaj po lewej flance czego ewidentnie naszej drużynie brakuje
23 września 2012, 17:56 [cytuj]
walczymy o remis z QPR u siebie - to jest H U J N I A
walczymy o remis z QPR u siebie - to jest H U J N I A:nerwus:
23 września 2012, 17:58 [cytuj]
Po huj było wypożyczać Dannego Rose --- teraz napierdalałby na flance
Po huj było wypożyczać Dannego Rose --- teraz napierdalałby na flance:ok:
23 września 2012, 17:58 [cytuj]
Ja ten problem widzę już od początku, odkąd nie ma Modricia, VDV i Parkera. Brak nam poza tym napastnika. Problem też jest z zaangażowaniem w grę.
Ja ten problem widzę już od początku, odkąd nie ma Modricia, VDV i Parkera. Brak nam poza tym napastnika. Problem też jest z zaangażowaniem w grę
23 września 2012, 17:59 [cytuj]
i to jaka...
Caulker powinien dostać szanse w lidze...!
i to jaka...
Caulker powinien dostać szanse w lidze...!
To dare is to do.
23 września 2012, 18:02 [cytuj]
Modrić - Dembele jest dobrym zastępcą.
Parker - Sandro nieźle, ale fakt, brakuje Scottiego.
VdV - no tak, tutaj jest dziura. Brakuje drugiego kreatywnego.
Modrić - Dembele jest dobrym zastępcą.
Parker - Sandro nieźle, ale fakt, brakuje Scottiego.
VdV - no tak, tutaj jest dziura. Brakuje drugiego kreatywnego