Forum dyskusyjne
28 września 2012, 17:54 [cytuj]
Na pewno zlocik jakiś mini, ale jeszcze Wam miejsca nie podam, bo nie miałem czasu się tym zająć. W razie czego Warka lub Warsaw Tortilla Factory przy pl. Konstytucji - na pewno gdzieś blisko centrum się spotykamy. Dajcie znać kto jest zainteresowany
Na pewno zlocik jakiś mini, ale jeszcze Wam miejsca nie podam, bo nie miałem czasu się tym zająć. W razie czego Warka lub Warsaw Tortilla Factory przy pl. Konstytucji - na pewno gdzieś blisko centrum się spotykamy. Dajcie znać kto jest zainteresowany
28 września 2012, 19:12 [cytuj]
ja i Trzaskal już się rozpędzamy
ja i Trzaskal już się rozpędzamy :)
Na początku był kogut...
28 września 2012, 19:58 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Warka to straszny syf. Jeśli jest to ta knajpa w której byliśmy po meczu z analami 2-1
Warka to straszny syf. Jeśli jest to ta knajpa w której byliśmy po meczu z analami 2-1
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 września 2012, 20:45 [cytuj]
A kiedy zrobimy zlot w UK

? No słucham "mądrale"?
A kiedy zrobimy zlot w UK :P? No słucham "mądrale"?
Can't Smile Without You!!!
28 września 2012, 20:46 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
A kiedy zrobimy zlot w UK :p? No słucham "mądrale"?
03.10 na łigan :-)
28 września 2012, 20:54 [cytuj]
Taaa... wtedy to ja mam teściów
Taaa... wtedy to ja mam teściów :P
28 września 2012, 23:23 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Taaa... wtedy to ja mam teściów

Chyba Tottenham i kolesie ważniejsi niż teściowie?
Chyba Tottenham i kolesie ważniejsi niż teściowie? ;P
29 września 2012, 07:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
3:10 to była do Yumy!

Na Wigan powiadasz a ilu was tam jedzie może i ja sobie kupie bilet
3:10 to była do Yumy! :P Na Wigan powiadasz a ilu was tam jedzie może i ja sobie kupie bilet
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 września 2012, 08:19 [cytuj]
ja niestety odpadam - slub kumpla dzis mam.
ja niestety odpadam - slub kumpla dzis mam
29 września 2012, 09:06 [cytuj]
To co z tym spotkaniem dziś? Ja proponuję Molly na krakowskim jeśli Baro do 12 nie odezwie się. My z Grzesiem będziemy wcześniej.
To co z tym spotkaniem dziś? Ja proponuję Molly na krakowskim jeśli Baro do 12 nie odezwie się. My z Grzesiem będziemy wcześniej
29 września 2012, 12:10 [cytuj]
Panowie będę z wami duchem. Jak zrobię prawko to przyjeżdżam do was na mecze. Tylko muszę zainwestować jeszcze w GPS bo nie znam Warszawy.
Panowie będę z wami duchem. Jak zrobię prawko to przyjeżdżam do was na mecze. Tylko muszę zainwestować jeszcze w GPS bo nie znam Warszawy
E.F.E.N.D.I.
29 września 2012, 12:15 [cytuj]
Zapewne gdy bedziecie sie dobrze bawic to ja na Luton bede oczekiwal na samolot

moze dzieki temu bedzie korzystny wynik !
Zapewne gdy bedziecie sie dobrze bawic to ja na Luton bede oczekiwal na samolot :( moze dzieki temu bedzie korzystny wynik !
29 września 2012, 12:21 [cytuj]
Ja tak trochę nie w temacie ale osobnego zakładać nie ma sensu-są Opolu jakieś Koguty?
Ja tak trochę nie w temacie ale osobnego zakładać nie ma sensu-są Opolu jakieś Koguty?
29 września 2012, 12:53 [cytuj]
Ja również lekko nie w temacie ale wie może ktoś gdzie można obejrzeć mecze Premier League(miedzy innymi nasz dzisiejszy z Mułami i inne w przyszłości) we Wrocławiu?
Ja również lekko nie w temacie ale wie może ktoś gdzie można obejrzeć mecze Premier League(miedzy innymi nasz dzisiejszy z Mułami i inne w przyszłości) we Wrocławiu?
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
29 września 2012, 13:08 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Chyba Tottenham i kolesie ważniejsi niż teściowie?
Całkowicie się zgadzam Trzaskal. Tylko jak to kurwa teściowi wytłumaczyć
Całkowicie się zgadzam Trzaskal. Tylko jak to kurwa teściowi wytłumaczyć ;)
29 września 2012, 13:37 [cytuj]
Rozmawiałem z Baro i ustaliliśmy, że widzimy się dziś w Molly Malone`s Irish Pub na Krakowskie Przedmieście 41. Stawiennictwo obowiązkowe!!!
Rozmawiałem z Baro i ustaliliśmy, że widzimy się dziś w Molly Malone`s Irish Pub na Krakowskie Przedmieście 41. Stawiennictwo obowiązkowe!!!
29 września 2012, 14:30 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Tak jak trzaskal napisał - obowiązkowo!!! Zbyniu już ma przejebane, bo wybrał ślub kumpla zamiast meczu, ale mam nadzieję, że reszta nie popełni tego samego błędu
Tak jak trzaskal napisał - obowiązkowo!!! Zbyniu już ma przejebane, bo wybrał ślub kumpla zamiast meczu, ale mam nadzieję, że reszta nie popełni tego samego błędu
29 września 2012, 14:39 [cytuj]
trzaskal powiedział/a:
Irish Pub?
Po meczu z Analami (2-5) ta buda miała spłonąć - Baro, Trzaskal - jak przegramy to będzie wasza wina!
Irish Pub?
Po meczu z Analami (2-5) ta buda miała spłonąć - Baro, Trzaskal - jak przegramy to będzie wasza wina!:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 września 2012, 14:45 [cytuj]
Ja pierdolę myślałem, że nie wpadnę na mecz bo moja kochana zadzwoniła, że nam samochód zajebali. Po czym okazało się, że te gnidy ze straży miejskiej odholowali. I tak jestem 500 do tyłu i po pierwszym niespodziewanym mikrozawale.
Ja pierdolę myślałem, że nie wpadnę na mecz bo moja kochana zadzwoniła, że nam samochód zajebali. Po czym okazało się, że te gnidy ze straży miejskiej odholowali. I tak jestem 500 do tyłu i po pierwszym niespodziewanym mikrozawale
29 września 2012, 14:46 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
Irish Pub?
Po meczu z Analami (2-5) ta buda miała spłonąć - Baro, Trzaskal - jak przegramy to będzie wasza wina!

To znajdź coś lepszego gdzie piwo nie kosztuje 9 blaszek!
To znajdź coś lepszego gdzie piwo nie kosztuje 9 blaszek!