Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » MU - Tottenham
29 września 2012, 11:20 [cytuj]
Chyba nie wielu jest takich optymistów jak Janek, jednakże wierzyć zawsze trzeba, ale fakty i statystyki nie pomagają, remis będzie dla nas bardzo dobrym osiągnięciem, 18:30 ! :cwaniak:
Chyba nie wielu jest takich optymistów jak Janek, jednakże wierzyć zawsze trzeba, ale fakty i statystyki nie pomagają, remis będzie dla nas bardzo dobrym osiągnięciem, 18:30 ! :cwaniak:
To dare is to do.
29 września 2012, 11:57 [cytuj]
Zgadzam się ale jeśli jakimś cudem wygramy to chyba się z chleje równo.
Zgadzam się ale jeśli jakimś cudem wygramy to chyba się z chleje równo
E.F.E.N.D.I.
29 września 2012, 11:59 [cytuj]
popieram dawidskuza :P
popieram dawidskuza :P
.upadamy na dno by odbić się od niego.
29 września 2012, 12:02 [cytuj]
A co do meczu to wierze ze zwycięstwo z czerwonymi diabłami jest możliwe, od 23 lat nie potrafimy z nimi wygrać na ich stadionie, czas to wreszcie zakończyć. Cuda się zdarzają i ja w nie wierze, zawsze trzeba mieć jakiś cień nadziei.
A co do meczu to wierze ze zwycięstwo z czerwonymi diabłami jest możliwe, od 23 lat nie potrafimy z nimi wygrać na ich stadionie, czas to wreszcie zakończyć. Cuda się zdarzają i ja w nie wierze, zawsze trzeba mieć jakiś cień nadziei
E.F.E.N.D.I.
29 września 2012, 12:47 [cytuj]
Mnie martwi jedna, a w zasadzie to chyba dwie rzeczy. Sędziowanie - jak dzisiaj znowu muły dostaną karnego z kapelusza będę kibicował każdej drużynie która będzie z nimi grała. Nawet jak to będą anale albo ruscy. No i kolejna rzecz, coś mi się obiło o uszy, że mecz będzie sędziował nasz drogi Chris Foy, prawda to?
Mnie martwi jedna, a w zasadzie to chyba dwie rzeczy. Sędziowanie - jak dzisiaj znowu muły dostaną karnego z kapelusza będę kibicował każdej drużynie która będzie z nimi grała. Nawet jak to będą anale albo ruscy. No i kolejna rzecz, coś mi się obiło o uszy, że mecz będzie sędziował nasz drogi Chris Foy, prawda to?
29 września 2012, 13:15 [cytuj]
Chris Foy głównym... Mark Clattenburg czwartym oficjalnym... :zly:
Chris Foy głównym... Mark Clattenburg czwartym oficjalnym... :zly:
Can't Smile Without You!!!
29 września 2012, 13:38 [cytuj]
Old Trafford, United, brak Kaboula, Asulleya, Adebayora Foy, Clattenburg. Nie mogę się doczekać :D
Old Trafford, United, brak Kaboula, Asulleya, Adebayora Foy, Clattenburg. Nie mogę się doczekać :D
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
29 września 2012, 13:54 [cytuj]
1 do 0 po golu Janka i obronionym karnym przez Hugo
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 września 2012, 13:55 [cytuj]
Watpie zeby Hugo wystapil
Watpie zeby Hugo wystapil
29 września 2012, 14:43 [cytuj]
jin_tae powiedział/a:

Twoja wersja wydarzeń wydaje się być podejrzana od samego początku ;). AVB na konferencji potwierdził, że na OT wychodzi Friedel :P. Czyli po prostu chcesz kontuzji Brada... Niegrzeczny chłopiec :D
Twoja wersja wydarzeń wydaje się być podejrzana od samego początku ;). AVB na konferencji potwierdził, że na OT wychodzi Friedel :P. Czyli po prostu chcesz kontuzji Brada... Niegrzeczny chłopiec :D
29 września 2012, 14:59 [cytuj]
tuczi, podejrzewam, że raczej o czerwoną karteczkę. :D

Jak dla mnie dzisiaj Chelsea wygrywa a analami, my z United i skaczemy nad arsenal w tabeli. Może nawet do TOP 4. :D
tuczi, podejrzewam, że raczej o czerwoną karteczkę. :D Jak dla mnie dzisiaj Chelsea wygrywa a analami, my z United i skaczemy nad arsenal w tabeli. Może nawet do TOP 4. :D
LMAO
29 września 2012, 15:32 [cytuj]
tymczasem cwelsi zremiswowała z analsami :)
tymczasem cwelsi zremiswowała z analsami :)
29 września 2012, 15:33 [cytuj]
Fuck. Spojler alert!

EDIT

Co ty piszesz? Chelsea wygrała.
Fuck. Spojler alert! EDIT Co ty piszesz? Chelsea wygrała
LMAO
29 września 2012, 15:44 [cytuj]
Jak ja się ciesze że ten Giroud nie gra u nas
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
29 września 2012, 15:52 [cytuj]
vebq powiedział/a:

zgadzam się z tobą w całej rozciągłości:tak:

--- Ars-CFC 1-2, kurde kupon mi nie wszedł... nie, żebym miał płakać po Woolwich. Byli gorsi od CFC. ... i tak jak na to patrze, to ewidentnie widać, kto jest pewniakiem do miejsc 1 --- 3 . Ewidentnie: MC, MU, CFC - Ars, LFC (?), EVE, NU i TOTT będą biły się o 4 poz.:mysli:
zgadzam się z tobą w całej rozciągłości:tak: --- Ars-CFC 1-2, kurde kupon mi nie wszedł... nie, żebym miał płakać po Woolwich. Byli gorsi od CFC. ... i tak jak na to patrze, to ewidentnie widać, kto jest pewniakiem do miejsc 1 --- 3 . Ewidentnie: MC, MU, CFC - Ars, LFC (?), EVE, NU i TOTT będą biły się o 4 poz.:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 września 2012, 15:54 [cytuj]
@Hades

sory, gadałem ze znajomkiem i coś mi się w neuronach źle połączyło :D
@Hades sory, gadałem ze znajomkiem i coś mi się w neuronach źle połączyło :D
29 września 2012, 16:01 [cytuj]
:mysli:

- co do meczu - to nie oglądam idę na wesele ;-[
- co do przeczuć - miałem dziś sen:
Piłem wódkę z Defoe, gadaliśmy (po angielsku - nie wiedziałem, że znam ten język - to był jakiś cud... jak w Biblii) --- ciekaw jestem co to wszystko znaczy?! ;-)
:mysli: - co do meczu - to nie oglądam idę na wesele ;-[ - co do przeczuć - miałem dziś sen: Piłem wódkę z Defoe, gadaliśmy (po angielsku - nie wiedziałem, że znam ten język - to był jakiś cud... jak w Biblii) --- ciekaw jestem co to wszystko znaczy?! ;-)
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
29 września 2012, 16:16 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
:mysli: - co do meczu - to nie oglądam idę na wesele ;-[ - co do przeczuć - miałem dziś sen: Piłem wódkę z Defoe, gadaliśmy (po angielsku - nie wiedziałem, że znam ten język - to był jakiś cud... jak w Biblii) --- ciekaw jestem co to wszystko znaczy?! ;-)

Pewnie to, że Defołek będzie dziś miał kaca :P
Pewnie to, że Defołek będzie dziś miał kaca :P
29 września 2012, 16:24 [cytuj]
RAFO THFC powiedział/a:
:mysli:

- co do meczu - to nie oglądam idę na wesele ;-[
- co do przeczuć - miałem dziś sen:
Piłem wódkę z Defoe, gadaliśmy (po angielsku - nie wiedziałem, że znam ten język - to był jakiś cud... jak w Biblii) --- ciekaw jestem co to wszystko znaczy?! ;-)

Jakbyś się uczył języka, to byś wiedział co Defoe myśli. Super.

Może to znaczy, że Ade wyjdzie w pierwszym, a Jermain już to wie?
Jakbyś się uczył języka, to byś wiedział co Defoe myśli. Super. Może to znaczy, że Ade wyjdzie w pierwszym, a Jermain już to wie?
LMAO
29 września 2012, 17:39 [cytuj]
Skład na muły:

Friedel - Walker, Gallas, Caulker, Verts - Sandro, Dembele - Lennon, Gylfi, Bale - Defoe

Skład na muły: Friedel - Walker, Gallas, Caulker, Verts - Sandro, Dembele - Lennon, Gylfi, Bale - Defoe
1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 12 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się