Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » MU - Tottenham
29 września 2012, 17:42 [cytuj]
Nasz skład na dzisiaj: Friedel, Walker, Gallas, Caulker, Vertonghen, Sandro, Dembele, Dempsey, Lennon, Bale and Defoe

Nie wiem czy wytrzymamy stratę Vetonghena ze środka, ale może odkuje się jakimś rajdem na lewej stronie. Poza tym Dempsey da szansę na bramkę z główki przy jakimś dośrodkowaniu. Niczego innego się nie spodziewałem i chyba najlepszy nasz skład możliwy w obecnej sytuacji. Bardzo liczę na to, że Walker się 'obudzi', bo ostatnio wyglądał na lekko zaspanego.
Nasz skład na dzisiaj: Friedel, Walker, Gallas, Caulker, Vertonghen, Sandro, Dembele, Dempsey, Lennon, Bale and Defoe Nie wiem czy wytrzymamy stratę Vetonghena ze środka, ale może odkuje się jakimś rajdem na lewej stronie. Poza tym Dempsey da szansę na bramkę z główki przy jakimś dośrodkowaniu. Niczego innego się nie spodziewałem i chyba najlepszy nasz skład możliwy w obecnej sytuacji. Bardzo liczę na to, że Walker się 'obudzi', bo ostatnio wyglądał na lekko zaspanego
LMAO
29 września 2012, 17:47 [cytuj]
Niestety Gallas w obecnej sytuacji dzisiaj grać musi. Chyba najlepsze z możliwych ustawień na ten mecz bo co prawda brak Vertsa na środku to wielka strata , ale nie wyobrażam sobie co by było gdyby to Gallas lub Bale zagrali na lewej. Caulker musi dzisiaj dać radę, no i licze bardzo na Aarona. Żeby tylko Wijasz nie przesadził z tym ofensywnym nastawieniem bo rok temu z Chelsea dostał na OT odpowiedź - bramka w 40 sek i po meczu. Powalczmy ! COYS !
Niestety Gallas w obecnej sytuacji dzisiaj grać musi. Chyba najlepsze z możliwych ustawień na ten mecz bo co prawda brak Vertsa na środku to wielka strata , ale nie wyobrażam sobie co by było gdyby to Gallas lub Bale zagrali na lewej. Caulker musi dzisiaj dać radę, no i licze bardzo na Aarona. Żeby tylko Wijasz nie przesadził z tym ofensywnym nastawieniem bo rok temu z Chelsea dostał na OT odpowiedź - bramka w 40 sek i po meczu. Powalczmy ! COYS !
Come On You Spurs !
29 września 2012, 17:54 [cytuj]
Dzisiaj chcę żeby koguty pokazały pazurek, nie ważne jaki wynik patrząc jak MU zdobywa gole dzięki pomocy arbitrów. Gallas musi dzisiaj zagrać, ubolewam z braku BAE i Parkera bo zaprowadzili by nas do zwycięstwa nawet już pomijam Ade i jego główki z szybkich skrzydeł. Teraz nie czas na przemyślenia, panowie koncentracja, zagrajcie swój mecz sezonu i do boju. Jedyne co mógłbym powiedzieć

C.O.Y.S.:brawo:
Dzisiaj chcę żeby koguty pokazały pazurek, nie ważne jaki wynik patrząc jak MU zdobywa gole dzięki pomocy arbitrów. Gallas musi dzisiaj zagrać, ubolewam z braku BAE i Parkera bo zaprowadzili by nas do zwycięstwa nawet już pomijam Ade i jego główki z szybkich skrzydeł. Teraz nie czas na przemyślenia, panowie koncentracja, zagrajcie swój mecz sezonu i do boju. Jedyne co mógłbym powiedzieć C.O.Y.S.:brawo:
Blue and white blood...
29 września 2012, 17:55 [cytuj]
Rafo Bracie będę cie ubezpieczał telefonicznie u ciebie:D
Rafo Bracie będę cie ubezpieczał telefonicznie u ciebie:D
E.F.E.N.D.I.
29 września 2012, 17:59 [cytuj]
tuczi powiedział/a:
Skład na muły:

Friedel - Walker, Gallas, Caulker, Verts - Sandro, Dembele - Lennon, Dempsey, Bale - Defoe

moim zdaniem AVB popełnia błąd wstawiając do pierwszego składu Dempsey'a i Gallasa. Byłbym spokojniejszy widząc Dawsa i Gylfiego :D
moim zdaniem AVB popełnia błąd wstawiając do pierwszego składu Dempsey'a i Gallasa. Byłbym spokojniejszy widząc Dawsa i Gylfiego :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 września 2012, 18:03 [cytuj]
Marcin108 powiedział/a:

No cóż, możemy jedynie oceniać ;). No i liczyć, że jednak to był dobry wybór...
No cóż, możemy jedynie oceniać ;). No i liczyć, że jednak to był dobry wybór
Can't Smile Without You!!!
29 września 2012, 18:03 [cytuj]
Ktoś ma może problemy z sopcastem tak jak ja dzisiaj i zna rozwiązanie?
29 września 2012, 18:04 [cytuj]
Marcin108 osobiście sądzę wnioskując oczywiście po poprzednich meczach że Dempsey więcej zrobi niż Gylfi. CO do Dawsa to AVB wie jak jest, może ma brak formy, kondycja wypalona ?
Marcin108 osobiście sądzę wnioskując oczywiście po poprzednich meczach że Dempsey więcej zrobi niż Gylfi. CO do Dawsa to AVB wie jak jest, może ma brak formy, kondycja wypalona ?
Blue and white blood...
29 września 2012, 18:13 [cytuj]
Diegomir powiedział/a:

"Can not access SopCAst services..."
Jeżeli masz to samo to jest problem... Macie jakieś pomysły ?
"Can not access SopCAst services..." Jeżeli masz to samo to jest problem... Macie jakieś pomysły ?
Blue and white blood...
29 września 2012, 18:20 [cytuj]
Mam to samo z sopcastem.
Na www fajna jakość jest tutaj:
http://www.megaviptv.eu/ch3.html
na razie leci golf ale w planie na dzis maja meczyk
Mam to samo z sopcastem. Na www fajna jakość jest tutaj: http://www.megaviptv.eu/ch3.html na razie leci golf ale w planie na dzis maja meczyk
29 września 2012, 18:20 [cytuj]
poszukałem trochę, podobno wewnętrzny problem sopcasta
poszukałem trochę, podobno wewnętrzny problem sopcasta
29 września 2012, 18:21 [cytuj]
Jakby ktoś miał Sopa to podeślijcie!
Jakby ktoś miał Sopa to podeślijcie!
29 września 2012, 18:26 [cytuj]
hahahaha Rosłoń jakby tego było mało :P
29 września 2012, 18:26 [cytuj]
29 września 2012, 18:31 [cytuj]
Fahrenheit powiedział/a:

Tego pajaca nie da się słuchać. Ubzdurał sobie coś na Bale i wałkuje to w każdym meczu nie zależnie co robi Bale.
Tego pajaca nie da się słuchać. Ubzdurał sobie coś na Bale i wałkuje to w każdym meczu nie zależnie co robi Bale
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
29 września 2012, 18:32 [cytuj]
LOOOOL
LOOOOL
o kyurwa ! HAHAHHAHA
o kyurwa ! HAHAHHAHA
LMAO
Super Jan
Super Jan
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
KURWA JANEK
KURWA JANEK
Blue and white blood...
hahahahahahhahahahahahahahaha padłem kurwa
hahahahahahhahahahahahahahaha padłem kurwa
The game is about glory. It's about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 39 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się