Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » MU - Tottenham
29 września 2012, 18:59 [cytuj]
Niech ktos sklonuje Janka trzykrotnie i najlepsza obrona wszechczasow bedzie :D
Niech ktos sklonuje Janka trzykrotnie i najlepsza obrona wszechczasow bedzie :D
29 września 2012, 19:01 [cytuj]
o kurwa !!!!!! BALEEEEEEEe
o kurwa !!!!!! BALEEEEEEEe
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
29 września 2012, 19:01 [cytuj]
JEJJEEEEEST KURWA JAZDda
Sandro przejęci BALE. <3
JEJJEEEEEST KURWA JAZDda Sandro przejęci BALE. <3
LMAO
29 września 2012, 19:02 [cytuj]
2:0 JA PIERDOLE!!!
2:0 JA PIERDOLE!!!
JEZU KURWA KOCHAM TEN KLUB!
JEZU KURWA KOCHAM TEN KLUB!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
OOO kura kocham was
OOO kura kocham was
Blue and white blood...
BAAAAAAAAAALE JEST JEST JEST
BAAAAAAAAAALE JEST JEST JEST
FOR EVER !!!
FOR EVER !!!
Blue and white blood...
29 września 2012, 19:03 [cytuj]
BALE <3333333
BALE <3333333
Dobry czas to nie rolex tylko chwile co są wolne
29 września 2012, 19:04 [cytuj]
jak weszla bramka
?:(
jak weszla bramka ?:(
29 września 2012, 19:04 [cytuj]
TAKKK ! ZAJEBIŚCIE!
TAKKK ! ZAJEBIŚCIE!
29 września 2012, 19:05 [cytuj]
Kurwa, jak Gallas nam wyleci, to mamy przejebane.
Kurwa, jak Gallas nam wyleci, to mamy przejebane
LMAO
29 września 2012, 19:05 [cytuj]
zajebiście weszła bramka!! Ciesz się!!! :D
zajebiście weszła bramka!! Ciesz się!!! :D
29 września 2012, 19:06 [cytuj]
teraz potrzeba zawodnikom myślenia że jest 0:0. Pamiętamy ostatnie prowadzenie na OT 2:0...
teraz potrzeba zawodnikom myślenia że jest 0:0. Pamiętamy ostatnie prowadzenie na OT 2:0
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 września 2012, 19:07 [cytuj]
Czy ja wiem czy przejebane, sa ludzie ktorzy twierdza ze Dawson spisze sie lepiej niz Gallas
Czy ja wiem czy przejebane, sa ludzie ktorzy twierdza ze Dawson spisze sie lepiej niz Gallas
29 września 2012, 19:09 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

po 38 minutach twierdzę że się mylili
po 38 minutach twierdzę że się mylili
Blue and white blood...
29 września 2012, 19:10 [cytuj]
Przemas1988 powiedział/a:

pomówimy po meczu :) nawet nie wiesz jak chciałbym się mylić. Niech Gallas gra jak najlepiej a go przeproszę że w niego nie wierzyłem!
pomówimy po meczu :) nawet nie wiesz jak chciałbym się mylić. Niech Gallas gra jak najlepiej a go przeproszę że w niego nie wierzyłem!
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
29 września 2012, 19:10 [cytuj]
Przemas, w sumie masz rację, ale bardziej chodzi mi o to, że w tym momencie mamy mało obrońców. Walker, Dawson, Caulker i Vertonghen. Tyle dobrze, że za niedługo wraca BAE i Naughton. No i nie liczę Smitha na razie.

Teraz dograć do przerwy, uspokoić się i strzelić kolejne. Biorąc pod uwagę ławkę MU, SAF może zrobić w przerwie rewolucję w szatni i na boisku.
Przemas, w sumie masz rację, ale bardziej chodzi mi o to, że w tym momencie mamy mało obrońców. Walker, Dawson, Caulker i Vertonghen. Tyle dobrze, że za niedługo wraca BAE i Naughton. No i nie liczę Smitha na razie. Teraz dograć do przerwy, uspokoić się i strzelić kolejne. Biorąc pod uwagę ławkę MU, SAF może zrobić w przerwie rewolucję w szatni i na boisku
LMAO
29 września 2012, 19:13 [cytuj]
Szczerze mowiac to nie bylbym w 100% pewny ze jak BAE wroci to wskoczy do skladu... I czy przypadkiem AVB nie zechce utrzymac jak widzimy dobrze spisujacego sie bloku defensywy, bo chyba kazdy widzi ze Jan w defensywie jest lepszy niz BAE a w ofensywnie napewno rowny.
Szczerze mowiac to nie bylbym w 100% pewny ze jak BAE wroci to wskoczy do skladu... I czy przypadkiem AVB nie zechce utrzymac jak widzimy dobrze spisujacego sie bloku defensywy, bo chyba kazdy widzi ze Jan w defensywie jest lepszy niz BAE a w ofensywnie napewno rowny
29 września 2012, 19:15 [cytuj]
Tak, ale trzeba mieć jakieś alternatywy. Jan nie może grać w LE, w pucharze i w lidze, bo się wykończy.

Trochę omijamy ten temat: Jak dla was był karny?
Dla mnie to tak 50% na tak. Chociaż to wyglądało jakby on go lekko pociągnął, a Nani po prostu zostawił nogi. Ale jednak go pociągnął...
Tak, ale trzeba mieć jakieś alternatywy. Jan nie może grać w LE, w pucharze i w lidze, bo się wykończy. Trochę omijamy ten temat: Jak dla was był karny? Dla mnie to tak 50% na tak. Chociaż to wyglądało jakby on go lekko pociągnął, a Nani po prostu zostawił nogi. Ale jednak go pociągnął
LMAO
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 112 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się