Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  9  10  11  12  13    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Aston Villa 7.10.12r
7 października 2012, 17:57 [cytuj]
No co do pierwszej połowy to graliśmy jakbyśmy bronili wyniku.Myślałem ze jeszcze dostaniemy gola w końcówce. Ale druga połowa przeczysta, doskonała współpraca. Gol Defoe może trochę szczęścia mieliśmy ale potem sypkie dobicie rywala i co ważniejszy bardzo potrzebne, no i w rezultacie Aza i 2-0. Nie pamiętam takiej ładnej końcówki żebym oglądał ich bez stresową. Bardzo ładna druga połowa Gareth może mieć nie smaczek ze nie strzelił ale miał pecha bo piłka trafiła jeszcze w słupek. Ładny wynik 2-0 doskonale.
No co do pierwszej połowy to graliśmy jakbyśmy bronili wyniku.Myślałem ze jeszcze dostaniemy gola w końcówce. Ale druga połowa przeczysta, doskonała współpraca. Gol Defoe może trochę szczęścia mieliśmy ale potem sypkie dobicie rywala i co ważniejszy bardzo potrzebne, no i w rezultacie Aza i 2-0. Nie pamiętam takiej ładnej końcówki żebym oglądał ich bez stresową. Bardzo ładna druga połowa Gareth może mieć nie smaczek ze nie strzelił ale miał pecha bo piłka trafiła jeszcze w słupek. Ładny wynik 2-0 doskonale
E.F.E.N.D.I.
7 października 2012, 17:58 [cytuj]
Ade zrobił wielką różnicę.
Ade zrobił wielką różnicę
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 października 2012, 17:59 [cytuj]
Ade wolał bym za Dempseya w pierwszym składzie dobry mecz, widać ze trenował.
Ade wolał bym za Dempseya w pierwszym składzie dobry mecz, widać ze trenował
E.F.E.N.D.I.
7 października 2012, 17:59 [cytuj]
Szkoda że nie mogłem oglądać całego meczu ale Ade pokazał że to on powinien mieć miejsce w podstawowej 11. Wg mnie na Defoe szkoda czasu.

C.O.Y.S. :brawo:
Szkoda że nie mogłem oglądać całego meczu ale Ade pokazał że to on powinien mieć miejsce w podstawowej 11. Wg mnie na Defoe szkoda czasu. C.O.Y.S. :brawo:
Blue and white blood...
7 października 2012, 18:01 [cytuj]
dobrze że Adebayor wrócił :) o wiele lepiej wyglądała gra dzięki niemu.
dobrze że Adebayor wrócił :) o wiele lepiej wyglądała gra dzięki niemu
7 października 2012, 18:02 [cytuj]
Like a Boas ;) mam nadzieje, że i AVB po meczu stwierdzi to co wszyscy tutaj - ADE do pierwszego składu !!
Like a Boas ;) mam nadzieje, że i AVB po meczu stwierdzi to co wszyscy tutaj - ADE do pierwszego składu !!
Każde zagranie Ade było idealne, a Defoe z niecałych dwoch metrow nie trafił do bramki... Szczęście, że był Caulker
Każde zagranie Ade było idealne, a Defoe z niecałych dwoch metrow nie trafił do bramki... Szczęście, że był Caulker
cały mecz był całkiem ok. Ta pierwsza połowa nie była taka zła, brakowała bramki po prostu :) ale w drugiej zrobiliśmy co trzeba i 3pkt nasze :)
cały mecz był całkiem ok. Ta pierwsza połowa nie była taka zła, brakowała bramki po prostu :) ale w drugiej zrobiliśmy co trzeba i 3pkt nasze :)
7 października 2012, 18:09 [cytuj]
Defoe może uczynił postęp, może się poprawił, ale Ade jest od niego zwyczajnie lepszy. Każde odegranie, drybling, gra zespołowa, majstersztyk po prostu.
Defoe może uczynił postęp, może się poprawił, ale Ade jest od niego zwyczajnie lepszy. Każde odegranie, drybling, gra zespołowa, majstersztyk po prostu
7 października 2012, 18:10 [cytuj]
dawidskuza powiedział/a:
Gol Defoe może trochę szczęścia mieliśmy

Jaki kurwa gol? Nie było żadnego gola Defoe!!! Gdyby nie stał tam Caulker to chłoptaś po prostu by przestrzelił. Jak zwykle zresztą :P. Myślę, że osoby kumate, zauważyły różnicę w grze z przodu po wejściu Ade... Dziękujemy za trzy punkty, Koguciki :D
Jaki kurwa gol? Nie było żadnego gola Defoe!!! Gdyby nie stał tam Caulker to chłoptaś po prostu by przestrzelił. Jak zwykle zresztą :P. Myślę, że osoby kumate, zauważyły różnicę w grze z przodu po wejściu Ade... Dziękujemy za trzy punkty, Koguciki :D
Can't Smile Without You!!!
7 października 2012, 18:11 [cytuj]
W tym meczu było widać różnicę między Harrym a AVB. Redknapp by w przerwie powiedział żeby się bardziej postarali i pewnie nic by się nie zmieniło, a AVB potrafił dostrzec coś (nie mam pojęcia co dokładnie) i wprowadzić korekty tak, że w drugiej połowie wygraliśmy w cuglach, a 2:0 to najmniejszy wymiar kary. Dobry mecz Llorisa i myślę że wskoczył na dłużej do wyjściowej jedenastki, w zasadzie tylko jeden błąd popełnił kiedy wyrzucił piłkę pod nogi przeciwnika. Inna sprawa że mogło nas to kosztować 3 punkty. Bardzo ładnie za to grał na przedpolu a o to najbardziej się obawiałem. Mam nadzieje że jak to tylko będzie możliwe Naughton zastąpi Walkera w pierwszym składzie. Verts bardzo ładnie, zwłaszcza w pierwszej połowie. Jak wróci Kaboul za Gallasa to w obronie będziemy mieć prawdziwy monolit bo Caulker to już teraz obrońca pełną gębą. Ade robi w ataku OGROMNĄ różnicę chociaż Defoe ciągle broni się strzelonymi bramkami, AVB ma ciężki orzech do zgryzienia. Z Chelsea dał bym im chyba po 45 minut. W środku już tradycyjnie Sandro a Dembele wymiatali i przy takiej ich dyspozycji nie chcę żeby Parker któregoś wygryzł z pierwszego składu. Skrzydełka dzisiaj trochę słabiej ale i tak Lennon strzelił bramkę i Bale brakowało centymetrów. Dempsey wciąż nie może zaskoczyć ale za to Gylfi dał dobrą zmianę i przez te 15 minut pokazał kilka fajnych zagrań (klepka z Bale!!). Na miejscu AVB zastanowiłbym się nad wystawieniem Sigurdssona w pierwszym składzie na Chelsea. W końcu potrafiliśmy zachować koncentrację do samego końca i nie straciliśmy w końcówce bramki kontaktowej. Po takim meczu jestem jak najbardziej kontent. Brawo!!
W tym meczu było widać różnicę między Harrym a AVB. Redknapp by w przerwie powiedział żeby się bardziej postarali i pewnie nic by się nie zmieniło, a AVB potrafił dostrzec coś (nie mam pojęcia co dokładnie) i wprowadzić korekty tak, że w drugiej połowie wygraliśmy w cuglach, a 2:0 to najmniejszy wymiar kary. Dobry mecz Llorisa i myślę że wskoczył na dłużej do wyjściowej jedenastki, w zasadzie tylko jeden błąd popełnił kiedy wyrzucił piłkę pod nogi przeciwnika. Inna sprawa że mogło nas to kosztować 3 punkty. Bardzo ładnie za to grał na przedpolu a o to najbardziej się obawiałem. Mam nadzieje że jak to tylko będzie możliwe Naughton zastąpi Walkera w pierwszym składzie. Verts bardzo ładnie, zwłaszcza w pierwszej połowie. Jak wróci Kaboul za Gallasa to w obronie będziemy mieć prawdziwy monolit bo Caulker to już teraz obrońca pełną gębą. Ade robi w ataku OGROMNĄ różnicę chociaż Defoe ciągle broni się strzelonymi bramkami, AVB ma ciężki orzech do zgryzienia. Z Chelsea dał bym im chyba po 45 minut. W środku już tradycyjnie Sandro a Dembele wymiatali i przy takiej ich dyspozycji nie chcę żeby Parker któregoś wygryzł z pierwszego składu. Skrzydełka dzisiaj trochę słabiej ale i tak Lennon strzelił bramkę i Bale brakowało centymetrów. Dempsey wciąż nie może zaskoczyć ale za to Gylfi dał dobrą zmianę i przez te 15 minut pokazał kilka fajnych zagrań (klepka z Bale!!). Na miejscu AVB zastanowiłbym się nad wystawieniem Sigurdssona w pierwszym składzie na Chelsea. W końcu potrafiliśmy zachować koncentrację do samego końca i nie straciliśmy w końcówce bramki kontaktowej. Po takim meczu jestem jak najbardziej kontent. Brawo!!
7 października 2012, 19:07 [cytuj]
Z Chelsea Gylfi powinien zagrać 30 minut, ale nie cały mecz. Za to Ade i Defoe odwrotnie. Dać Adebayorowi 60 minut, a Defoe 30. Bardzo cieszy wygrana, bo nie byłem do końca pewny jak to będzie wyglądało po meczu w Atenach.

Jesteśmy całkiem wysoko, a na początku sezonu wydawało się jakby się zapowiadała walka o miejsca 7-10. Za tydzień się okaże na co możemy liczyć w tej połowie sezonu. Będzie bardzo ciężko, żeby wygrać, ale skoro anale dały rade, to czemu my mamy nie dać. :)

Ma ktoś linka do downloadu 2 połowy? Niestety widziałem tylko fragmenty.
Z Chelsea Gylfi powinien zagrać 30 minut, ale nie cały mecz. Za to Ade i Defoe odwrotnie. Dać Adebayorowi 60 minut, a Defoe 30. Bardzo cieszy wygrana, bo nie byłem do końca pewny jak to będzie wyglądało po meczu w Atenach. Jesteśmy całkiem wysoko, a na początku sezonu wydawało się jakby się zapowiadała walka o miejsca 7-10. Za tydzień się okaże na co możemy liczyć w tej połowie sezonu. Będzie bardzo ciężko, żeby wygrać, ale skoro anale dały rade, to czemu my mamy nie dać. :) Ma ktoś linka do downloadu 2 połowy? Niestety widziałem tylko fragmenty
LMAO
7 października 2012, 19:26 [cytuj]
Anale przecież przegrały z CFC ;d
7 października 2012, 20:51 [cytuj]
Racja będzie ciężko, ale widzę pewne szansę na wygraną. Po pierwsze dla samego AVB będzie to wyjątkowy mecz, będzie chciał coś udowodnić i pewnie dobrze zmotywuje drużynę :) liczę, że wyjdziemy z pozytywnym nastawieniem jak na MU. Sami zawodnicy będą również chcieli wygrać no bo to jednak derby ;) a po trzecie to seryjne wygrywanie Chelsea w tym sezonie musi się kiedyś skończyć. :)
Racja będzie ciężko, ale widzę pewne szansę na wygraną. Po pierwsze dla samego AVB będzie to wyjątkowy mecz, będzie chciał coś udowodnić i pewnie dobrze zmotywuje drużynę :) liczę, że wyjdziemy z pozytywnym nastawieniem jak na MU. Sami zawodnicy będą również chcieli wygrać no bo to jednak derby ;) a po trzecie to seryjne wygrywanie Chelsea w tym sezonie musi się kiedyś skończyć. :)
7 października 2012, 20:56 [cytuj]
NestEa powiedział/a:

Ano tak. Pomyliłem się z City chyba.
Ano tak. Pomyliłem się z City chyba
LMAO
7 października 2012, 22:26 [cytuj]
tak city wygrało o tarczę. ale ogólnie chelsea poza ostatnim meczem raczej średnio z formą i takie szarpane te zwycięstwa a patrząc na poprzedni sezon (oprócz nieszczęsnego pucharu angli) to mimo dwóch remisów w meczach byliśmy dwa razy lepsi
tak city wygrało o tarczę. ale ogólnie chelsea poza ostatnim meczem raczej średnio z formą i takie szarpane te zwycięstwa a patrząc na poprzedni sezon (oprócz nieszczęsnego pucharu angli) to mimo dwóch remisów w meczach byliśmy dwa razy lepsi
8 października 2012, 00:00 [cytuj]
Hades powiedział/a:
Za tydzień się okaże na co możemy liczyć w tej połowie sezonu.

a nie za dwa? :mysli:
.upadamy na dno by odbić się od niego.
8 października 2012, 15:58 [cytuj]
Nylon powiedział/a:

Sorka. Kolejny błąd. Oglądałem inny terminarz, z którego wynikało, że gramy w ten piątek. ;|
Sorka. Kolejny błąd. Oglądałem inny terminarz, z którego wynikało, że gramy w ten piątek. ;|
LMAO
8 października 2012, 18:48 [cytuj]
Hades powiedział/a:

swoją drogą lipa że teraz tyle czekania :(
swoją drogą lipa że teraz tyle czekania :(
.upadamy na dno by odbić się od niego.
8 października 2012, 19:25 [cytuj]
Spoko. Odkupisz to sobie meczem Polska - Anglia. :D Mój typ 1-4.
Spoko. Odkupisz to sobie meczem Polska - Anglia. :D Mój typ 1-4
LMAO
|<  <<  <  9  10  11  12  13    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 14 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się