Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham vs Aston Villa 7.10.12r
7 października 2012, 16:49 [cytuj]
pierdolenie takie, katastrofa to by była gdybyśmy przegrywali 3:0. nie jest tak źle.
pierdolenie takie, katastrofa to by była gdybyśmy przegrywali 3:0. nie jest tak źle
7 października 2012, 16:49 [cytuj]
ta pierwsza połowa to taka jak by wygrywali z 4-0 i bronili wynik. Tragedia po prostu.
ta pierwsza połowa to taka jak by wygrywali z 4-0 i bronili wynik. Tragedia po prostu
E.F.E.N.D.I.
7 października 2012, 16:50 [cytuj]
niech wejdzie Ade, Janek gra swietnie od poczatku (to podanie do JD w pierwszych minutach... Miodzio!), w 2 polowie zobaczymy z 3-4 bramki.
niech wejdzie Ade, Janek gra swietnie od poczatku (to podanie do JD w pierwszych minutach... Miodzio!), w 2 polowie zobaczymy z 3-4 bramki
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
7 października 2012, 16:50 [cytuj]
obyśmy właśnie naszego czarnoskórego dryblasa zobaczyli w ataku w drugiej połowie. w przeciwnym razie obawiam się, że owszem poprowadzimy mecz, ale wystarcza jedna prostopadła dobra piłka do popierdalacza Agbonlahora i mamy 0 pkt ;)
obyśmy właśnie naszego czarnoskórego dryblasa zobaczyli w ataku w drugiej połowie. w przeciwnym razie obawiam się, że owszem poprowadzimy mecz, ale wystarcza jedna prostopadła dobra piłka do popierdalacza Agbonlahora i mamy 0 pkt ;)
.upadamy na dno by odbić się od niego.
7 października 2012, 16:51 [cytuj]
2 strzały na bramkę-niegroźne, JD mógłby choć raz zrobić coś innego niż strzał:zly:
2 strzały na bramkę-niegroźne, JD mógłby choć raz zrobić coś innego niż strzał:zly:
7 października 2012, 16:51 [cytuj]
Barometr powiedział/a:
Nie jest aż tak źle - prowadzimy grę, oglądanie Vertsa to sama przyjemność - znów jest najlepszy na boisku. Tak to wygląda, że im się chce, ale nie bardzo wiedzą jak

Ja też uważam, że nie jest tak źle. Janek jak zwykle rewelka. Dembele też kilka świetnych podań i dużo walki w środku. Lloris - siatkarz. JD...sami wiecie.
Ja też uważam, że nie jest tak źle. Janek jak zwykle rewelka. Dembele też kilka świetnych podań i dużo walki w środku. Lloris - siatkarz. JD...sami wiecie
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
7 października 2012, 16:53 [cytuj]
defoe z każdej piłki strzela, standarcik
defoe z każdej piłki strzela, standarcik
7 października 2012, 16:53 [cytuj]
Oby była poprawa ! zdjąć należy JD i Dempseya i zacząć odważnie atakować...
Oby była poprawa ! zdjąć należy JD i Dempseya i zacząć odważnie atakować
To dare is to do.
7 października 2012, 16:54 [cytuj]
dokładnie śmierdzi to remisem albo jakimś 0-1 :nerwus:
było grać I składem w Atenach??
po co? w nic nieznaczącym pucharze?
- teraz, będziemy "oddychać rękawami" od 60 min --- i jeśli nie trafimy na początku to możemy zapomnieć o 3 pkt:mysli:
dokładnie śmierdzi to remisem albo jakimś 0-1 :nerwus: było grać I składem w Atenach?? po co? w nic nieznaczącym pucharze? - teraz, będziemy "oddychać rękawami" od 60 min --- i jeśli nie trafimy na początku to możemy zapomnieć o 3 pkt:mysli:
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
7 października 2012, 16:55 [cytuj]
no Defoe jak zawsze musi uderzać, ale no chociaż poprawia nam statystyki strzału na bramkę, tylko mógł by celnie strzelić choć raz na 5 minut.
no Defoe jak zawsze musi uderzać, ale no chociaż poprawia nam statystyki strzału na bramkę, tylko mógł by celnie strzelić choć raz na 5 minut
E.F.E.N.D.I.
7 października 2012, 16:59 [cytuj]
saikor powiedział/a:
Oby była poprawa ! zdjąć należy JD i Dempseya i zacząć odważnie atakować

dlaczego uważasz że trzeba ściągnąć Dempseya? nasz numer '2' świetnie dziś szarpie. jedynie fatalnie próbował podać do Lennona na początku meczu a tak to nie widziałem jakichś rażących pomyłek?
dlaczego uważasz że trzeba ściągnąć Dempseya? nasz numer '2' świetnie dziś szarpie. jedynie fatalnie próbował podać do Lennona na początku meczu a tak to nie widziałem jakichś rażących pomyłek?
7 października 2012, 17:00 [cytuj]
Tak osłabiliśmy się w czwartek. Teraz gramy jak pół żywi na boisku bo wszyscy zmęczeni.I będzie tak jak mówisz Rafo. Do 60 0-0 a potem nerwówka kurwa żeby nam nie strzelili i obrona. A ostatnie 10 minut to biegamy jak zakręceni, strzelą nam jak zawsze w doliczonym czasie gry i do tyłu 3punkty. A potem gatki ze no było dobrze ale nie zdołaliśmy wygrać. Po co robić takie zamieszanie i tak grac, a teraz gramy jak opętani.
Tak osłabiliśmy się w czwartek. Teraz gramy jak pół żywi na boisku bo wszyscy zmęczeni.I będzie tak jak mówisz Rafo. Do 60 0-0 a potem nerwówka kurwa żeby nam nie strzelili i obrona. A ostatnie 10 minut to biegamy jak zakręceni, strzelą nam jak zawsze w doliczonym czasie gry i do tyłu 3punkty. A potem gatki ze no było dobrze ale nie zdołaliśmy wygrać. Po co robić takie zamieszanie i tak grac, a teraz gramy jak opętani
E.F.E.N.D.I.
Cały Tottenham, wygrać na OT po to żeby za tydzień męczyć się z 16. w tabeli drużyną :) I tak wydaje mi się że wygramy , w ostateczności zremisujemy.
Cały Tottenham, wygrać na OT po to żeby za tydzień męczyć się z 16. w tabeli drużyną :) I tak wydaje mi się że wygramy , w ostateczności zremisujemy
wszystkich kurwa najlepiej zdejmijcie oszołomy
7 października 2012, 17:01 [cytuj]
A ja myślę, że troszkę jest źle bo niczym tak na prawdę nie postraszyliśmy AV, prowadzimy grę i atakujemy ale nic z tego nie wynika.Dempsey prawie nie widoczny ale może to wina, że gra z Defoe, który nigdy nie podaje. Ale i tak w pierwszej połowie najbardziej podniósł mi ciśnienie nurek Balea bo nie nawidze takiej gry.
A ja myślę, że troszkę jest źle bo niczym tak na prawdę nie postraszyliśmy AV, prowadzimy grę i atakujemy ale nic z tego nie wynika.Dempsey prawie nie widoczny ale może to wina, że gra z Defoe, który nigdy nie podaje. Ale i tak w pierwszej połowie najbardziej podniósł mi ciśnienie nurek Balea bo nie nawidze takiej gry
7 października 2012, 17:01 [cytuj]
zalewa powiedział/a:

AVB OUT!!!! :rotfl:

trzeba nam Harrego!
AVB OUT!!!! :rotfl: trzeba nam Harrego!
7 października 2012, 17:02 [cytuj]
Jakie zapomnieć o 3pkt? Kurwa to jest drużyna która gra o puchary a nie o utrzymanie. Wychodzimy w 2 połowie i ich ciśniemy. Mecz po 1 połowie się chyba nie kończy, nie?
Jakie zapomnieć o 3pkt? Kurwa to jest drużyna która gra o puchary a nie o utrzymanie. Wychodzimy w 2 połowie i ich ciśniemy. Mecz po 1 połowie się chyba nie kończy, nie?
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
Jesteśmy królami z White Hart Lane!
albo Klinsmanna w ataku
albo Klinsmanna w ataku
7 października 2012, 17:03 [cytuj]
Harry tak jestem za :D>!?
Harry tak jestem za :D>!?
E.F.E.N.D.I.
|<  <<  <  4  5  6  7  8    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 20%
2-3 0%
4-6 20%
7-10 20%
11-20 40%
5 oddanych głosów
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 19 Zarejestrowanych użytkowników: 5256 Ostatnio zarejestrowany: bartekbartek321

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się