14 października 2012, 18:00 [cytuj]
Witam,
czy są chętni by wspólnie się wybrać na w/w wydarzenie? Proponuję spotkanie w Football English Club. Jak się szybko zbierzemy to zarezerwuję kilka/kilkanaście miejsc.
Pozdrawiam,
Lotar
Witam,
czy są chętni by wspólnie się wybrać na w/w wydarzenie? Proponuję spotkanie w Football English Club. Jak się szybko zbierzemy to zarezerwuję kilka/kilkanaście miejsc.
Pozdrawiam,
Lotar
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
14 października 2012, 19:11 [cytuj]
No, to chyba najwyższy czas oficjalnie puścić farbę. Szykowany jest taki duży superwypasiony eksluzywny prestiżowy i proeuroepjski zlot w Stolicy.
Przy okazji mam pytanie-czy ktoś z Krakowa się wybiera? Lub przez Kraków? Bo ja najprawdopodobniej właśnie z Grodu Kraka wystartuję do Wawy.
No, to chyba najwyższy czas oficjalnie puścić farbę. Szykowany jest taki duży superwypasiony eksluzywny prestiżowy i proeuroepjski zlot w Stolicy.
Przy okazji mam pytanie-czy ktoś z Krakowa się wybiera? Lub przez Kraków? Bo ja najprawdopodobniej właśnie z Grodu Kraka wystartuję do Wawy
14 października 2012, 19:54 [cytuj]
ja z bratem jedziemy

- już powoli można się szykować
ja z bratem jedziemy:tak: - już powoli można się szykować
be three times in London and not see Big Ben - I'm Yido!
14 października 2012, 21:28 [cytuj]
kiedy ten duży superwypasiony eksluzywny prestiżowy i proeuroepjski zlot w Stolicy?
kiedy ten duży superwypasiony eksluzywny prestiżowy i proeuroepjski zlot w Stolicy?
14 października 2012, 21:49 [cytuj]
percepcja to nie jest Twój dobry skill WojtasTHFC
percepcja to nie jest Twój dobry skill WojtasTHFC :D
14 października 2012, 22:20 [cytuj]
Emilian powiedział/a:
percepcja to nie jest Twój dobry skill WojtasTHFC

dobre...
dobre
15 października 2012, 17:04 [cytuj]
Rozumiem, w takim razie jeżeli ktoś nie będzie mógł się udać na "duży superwypasiony eksluzywny prestiżowy i proeuroepjski zlot w Stolicy", a będzie chciał obejrzeć mecz w towarzystwie to zapraszam do FEC w Krakowie.
Rozumiem, w takim razie jeżeli ktoś nie będzie mógł się udać na "duży superwypasiony eksluzywny prestiżowy i proeuroepjski zlot w Stolicy", a będzie chciał obejrzeć mecz w towarzystwie to zapraszam do FEC w Krakowie
Harry Kane: "Never f*cking give up!"
15 października 2012, 18:41 [cytuj]
Niestety nie ma mnie w Krakowie w ten weekend na 90%, ale jeśli plany się zmienią to przyjdę
Niestety nie ma mnie w Krakowie w ten weekend na 90%, ale jeśli plany się zmienią to przyjdę ;)