Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Southampton vs Spurs
28 października 2012, 16:41 [cytuj]
piekna akcja Azzy, Bogu dzieki,ze byl tam Clint bo JD swieczki prosto nie postawi...
piekna akcja Azzy, Bogu dzieki,ze byl tam Clint bo JD swieczki prosto nie postawi
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
Ha ha Pięknie Dempsy ale myślałem żę Defoe trafi i sie dotoczy.
Ha ha Pięknie Dempsy ale myślałem żę Defoe trafi i sie dotoczy
E.F.E.N.D.I.
jak demspey strzelił bo akurat mi się stream zepsuł :zly:
jak demspey strzelił bo akurat mi się stream zepsuł :zly:
28 października 2012, 16:42 [cytuj]
wbil pile z lini
wbil pile z lini
28 października 2012, 16:47 [cytuj]
kurde musiała transmisja paść przed bramką, jak zwykle..

no to teraz ADE wpuścić, Defoe dzisiaj mizeria ...
kurde musiała transmisja paść przed bramką, jak zwykle.. no to teraz ADE wpuścić, Defoe dzisiaj mizeria
To dare is to do.
28 października 2012, 16:48 [cytuj]
Przecież Ade nie ma na ławce
Przecież Ade nie ma na ławce
28 października 2012, 16:48 [cytuj]
Widzę, że nie tylko mi zerwało transmisję przed bramką. Gra dupy nie urywa, ale ważne 2:0 jest. Strzelić jeszcze 2 i będzie elegancko. Ade in, Defołek out

edit.

Ade nie ma na ławce, szkoda.
Widzę, że nie tylko mi zerwało transmisję przed bramką. Gra dupy nie urywa, ale ważne 2:0 jest. Strzelić jeszcze 2 i będzie elegancko. Ade in, Defołek out edit. Ade nie ma na ławce, szkoda
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
28 października 2012, 16:49 [cytuj]
Saikor, Ade nie ma w 18-tce
Saikor, Ade nie ma w 18-tce
COYS!
28 października 2012, 16:49 [cytuj]
saikor powiedział/a:
kurde musiała transmisja paść przed bramką, jak zwykle..

no to teraz ADE wpuścić, Defoe dzisiaj mizeria

dzisiaj mizeria? a kiedy on grał cos solidnego? ;x bo juz nie pamietam
dzisiaj mizeria? a kiedy on grał cos solidnego? ;x bo juz nie pamietam
28 października 2012, 16:50 [cytuj]
Fajnie jakby dziś wskoczył Falque na boisko
Fajnie jakby dziś wskoczył Falque na boisko
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
28 października 2012, 16:50 [cytuj]
Panowie powiem że pierwsza połowa wykonaniu naszych podopiecznych jest świetna. Prowadzimy piłkę, utrzymujemy tempo meczu, wszystko zależy od nas. Ładne spotkanie oby tak w drugiej połowie i jeszcze ze 2 bramki. A co do Boruca nie preferuje znakomitej formy. Chyba się zgodzicie.
Panowie powiem że pierwsza połowa wykonaniu naszych podopiecznych jest świetna. Prowadzimy piłkę, utrzymujemy tempo meczu, wszystko zależy od nas. Ładne spotkanie oby tak w drugiej połowie i jeszcze ze 2 bramki. A co do Boruca nie preferuje znakomitej formy. Chyba się zgodzicie
E.F.E.N.D.I.
28 października 2012, 16:53 [cytuj]
Nie gramy nic wielkiego , ale wystarczająco dobrze żeby spokojnie wygrać z naprawdę beznadziejnym Southampton. Dobrze Caulker i Sandro , o dziwo Walker no i chyba najlepszy Azza, Dempsey pokazał, że pomimo iż genialnym technikiem nie jest, to wejście na dobitke ma zajebiste. Po przerwie to podtrzymać i dopisać 3 punkciki.
Nie gramy nic wielkiego , ale wystarczająco dobrze żeby spokojnie wygrać z naprawdę beznadziejnym Southampton. Dobrze Caulker i Sandro , o dziwo Walker no i chyba najlepszy Azza, Dempsey pokazał, że pomimo iż genialnym technikiem nie jest, to wejście na dobitke ma zajebiste. Po przerwie to podtrzymać i dopisać 3 punkciki
Come On You Spurs !
Defoe to łajza, mamy milion spalonych cos się ustawianie w ataku popsuło. Ale wynik mi leży :)
Defoe to łajza, mamy milion spalonych cos się ustawianie w ataku popsuło. Ale wynik mi leży :)
ma ktos jakas relacje? moja padla
28 października 2012, 16:54 [cytuj]
dawidskuza powiedział/a:
Panowie powiem że pierwsza połowa wykonaniu naszych podopiecznych jest świetna. Prowadzimy piłkę, utrzymujemy tempo meczu, wszystko zależy od nas. Ładne spotkanie oby tak w drugiej połowie i jeszcze ze 2 bramki. A co do Boruca nie preferuje znakomitej formy. Chyba się zgodzicie

A co więcej mógł zrobić Boruc przy tych golach, w obronie Southampton większy burdel niż u nas :P
A co więcej mógł zrobić Boruc przy tych golach, w obronie Southampton większy burdel niż u nas :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
Falque powinien wbić i Naughton. Żeby ten mecz przejebać to by musiała być totalna padaka. A możemy przeskoczyć Everton dzisiaj.
Co tu dużo mówić o pierwszej? Nasza przewaga jak nic, mogło być ze 4-0.
Falque powinien wbić i Naughton. Żeby ten mecz przejebać to by musiała być totalna padaka. A możemy przeskoczyć Everton dzisiaj. Co tu dużo mówić o pierwszej? Nasza przewaga jak nic, mogło być ze 4-0
LMAO
I wskakujemy do Top4 :-)
I wskakujemy do Top4 :-)
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
Jak dla mnie Hudd do zmiany i to od poczatku 2 polowy.
Jak dla mnie Hudd do zmiany i to od poczatku 2 polowy
28 października 2012, 16:55 [cytuj]
Arcz powiedział/a:

http://socsports.no-ip.org/?rgergregr
http://socsports.no-ip.org/?rgergregr
28 października 2012, 16:55 [cytuj]
COYS_Dublin a to czemu? Dziś nie gra źle ;) Dla mnie Defoe out Falque in ;)
COYS_Dublin a to czemu? Dziś nie gra źle ;) Dla mnie Defoe out Falque in ;)
Offence win games, defence wins titles
|<  <  2  3  4  5  6    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 61 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się