Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <<  <  6  7  8  9  10    >
Forum dyskusyjne » Premier League » Southampton vs Spurs
28 października 2012, 17:53 [cytuj]
Mogę się dorzucić na podwyżkę dla Sandro za to piękne przyjęcie twarzą :D Cóż ze technika.
Mogę się dorzucić na podwyżkę dla Sandro za to piękne przyjęcie twarzą :D Cóż ze technika
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
28 października 2012, 17:55 [cytuj]
Panowie nie ważne jak graliśmy. Pierwsza połowa zajebista a druga padaka. Ale 3pnkty są i to się tylko liczy.
Panowie nie ważne jak graliśmy. Pierwsza połowa zajebista a druga padaka. Ale 3pnkty są i to się tylko liczy
E.F.E.N.D.I.
28 października 2012, 17:57 [cytuj]
problem w tym,ze Southampton to druzyna druga od konca w PL.
problem w tym,ze Southampton to druzyna druga od konca w PL
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
28 października 2012, 17:58 [cytuj]
Większe kluby zawsze mają fuksa z tymi mniejszymi. Może i wygrane są ale bardzo fuksiarskie już nie mówie o meczu z ManU, które miało 2 spalone, których nie było. Nie ma sie z czego cieszyc, bo jesli sie nie wezma powaznie do roboty to bedzie marnie. Chelsea poczatek z AVB tez miala niezly, a pozniej kazdy wie.
Większe kluby zawsze mają fuksa z tymi mniejszymi. Może i wygrane są ale bardzo fuksiarskie już nie mówie o meczu z ManU, które miało 2 spalone, których nie było. Nie ma sie z czego cieszyc, bo jesli sie nie wezma powaznie do roboty to bedzie marnie. Chelsea poczatek z AVB tez miala niezly, a pozniej kazdy wie
28 października 2012, 17:59 [cytuj]
Ale pyte zagraliśmy :rotfl:
Ale pyte zagraliśmy :rotfl:
28 października 2012, 18:06 [cytuj]
Gallas kilka razy takie piłki wybronił ale jakoś nikt nie chce tego widzieć. Sandro blokuje jedną piłkę i wszyscy się podniecają! :P
Gallas kilka razy takie piłki wybronił ale jakoś nikt nie chce tego widzieć. Sandro blokuje jedną piłkę i wszyscy się podniecają! :P
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 października 2012, 18:10 [cytuj]
varba powiedział/a:

Przepraszam bardzo ale już pisałem, że by w drugiej połowie najlepszy z naszych.
Przepraszam bardzo ale już pisałem, że by w drugiej połowie najlepszy z naszych
You're the first thing, and the last thing on my mind Tottenham Hotspur
28 października 2012, 18:11 [cytuj]
No Gallas zrobił robotę, trzeba przyznać :brawo:
No Gallas zrobił robotę, trzeba przyznać :brawo:
28 października 2012, 18:19 [cytuj]
Huddlstone też zagrał o wiele lepiej niż z Mariborem, jakiś bardziej mobilny. Może się rozkręci. Wynik lepszy niż gra. Soton się podniósł w drugiej połowie. To że gra się osbywała na naszej połowie to dla mnie żadne zaskoczenie, ale spodziewałem się kontrataków skrzydłami Bale i Lennona. Oni będą pchać a my wyjdziemy z kontrą i zakończymy spotkanie. Tak nie było i to mnie bardzo martwi. Brakuje Dembele który napędza nasz środek pola i wszystkie ataki. Defoe był słaby i przydałby się Adebayor na ten mecz. Przytrzymałby piłkę i dał wyjść z własnej połowy.
Huddlstone też zagrał o wiele lepiej niż z Mariborem, jakiś bardziej mobilny. Może się rozkręci. Wynik lepszy niż gra. Soton się podniósł w drugiej połowie. To że gra się osbywała na naszej połowie to dla mnie żadne zaskoczenie, ale spodziewałem się kontrataków skrzydłami Bale i Lennona. Oni będą pchać a my wyjdziemy z kontrą i zakończymy spotkanie. Tak nie było i to mnie bardzo martwi. Brakuje Dembele który napędza nasz środek pola i wszystkie ataki. Defoe był słaby i przydałby się Adebayor na ten mecz. Przytrzymałby piłkę i dał wyjść z własnej połowy
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
28 października 2012, 18:42 [cytuj]
Varba Co do Sandro/Gallasa pamiętaj nie liczy się ilość tylko jakość :D
Varba Co do Sandro/Gallasa pamiętaj nie liczy się ilość tylko jakość :D
Offence win games, defence wins titles
28 października 2012, 19:59 [cytuj]
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20117987

Buhaha, panowie w mocno średnim wieku jak dzieci:-)
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20117987 Buhaha, panowie w mocno średnim wieku jak dzieci:-)
28 października 2012, 20:15 [cytuj]
TrueYid powiedział/a:
problem w tym,ze Southampton to druzyna druga od konca w PL

to prawda... ALE. Nie wiem czy macie podobne opinię i skojarzenia ale jak dla mnie to Southampton to ulepszona wersja Blackpool sprzed dwóch (a może trzech) sezonów. Grali bardzo widowiskowo ale spadli mimo wszystko z ligi. Nam Blackpool też punkty urywało, nie zdziwiłbym się gdybyśmy polegli dziś w mieście portowym. Nie lubimy grać z drużynami które grają otwarty, radosny, ofensywny futbol. Dlatego te trzy punkty to nasz duży sukces, zwłaszcza że graliśmy dobrze w pierwszej połowie, a w drugiej też kilka okazji było, szkoda tylko że oddaliśmy pole do gry rywalom. Najważniejsze że jesteśmy przed Arsenalem. COYS! :D
to prawda... ALE. Nie wiem czy macie podobne opinię i skojarzenia ale jak dla mnie to Southampton to ulepszona wersja Blackpool sprzed dwóch (a może trzech) sezonów. Grali bardzo widowiskowo ale spadli mimo wszystko z ligi. Nam Blackpool też punkty urywało, nie zdziwiłbym się gdybyśmy polegli dziś w mieście portowym. Nie lubimy grać z drużynami które grają otwarty, radosny, ofensywny futbol. Dlatego te trzy punkty to nasz duży sukces, zwłaszcza że graliśmy dobrze w pierwszej połowie, a w drugiej też kilka okazji było, szkoda tylko że oddaliśmy pole do gry rywalom. Najważniejsze że jesteśmy przed Arsenalem. COYS! :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
28 października 2012, 20:21 [cytuj]
co z Ade i jak trzyma się Parker?wie ktoś?
co z Ade i jak trzyma się Parker?wie ktoś?
28 października 2012, 20:34 [cytuj]
Parker Może wróci na święta.
Parker Może wróci na święta
28 października 2012, 20:42 [cytuj]
trzaska powiedział/a:
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/20117987

Buhaha, panowie w mocno średnim wieku jak dzieci:-)

ale kultura chociaż - facet chciał mu zapłacić :D
ale kultura chociaż - facet chciał mu zapłacić :D
"If you don't have to drag yourself off the field exhausted after 90 minutes, you can't claim to have done your best."
28 października 2012, 20:52 [cytuj]
Taaa kultura chciał pokazać jaki bogacz z niego i tyle ;p

A zauważyliście wpływ Vertonghena na naszych stoperów?
Kiedyś stali w linii a teraz się chłopcy nauczyli i włączają się do ofensywy :D
Taaa kultura chciał pokazać jaki bogacz z niego i tyle ;p A zauważyliście wpływ Vertonghena na naszych stoperów? Kiedyś stali w linii a teraz się chłopcy nauczyli i włączają się do ofensywy :D
28 października 2012, 22:04 [cytuj]
Tak sobie pomyślałem żę jeśli Gallas poszedłby do qpr to przeżyłby derby ze wszystkich stron prawie :D
Tak sobie pomyślałem żę jeśli Gallas poszedłby do qpr to przeżyłby derby ze wszystkich stron prawie :D
28 października 2012, 22:06 [cytuj]
Paweł powiedział/a:
Jea Gallas zagrał zajebiście, a ja jestem varba i go bronię i będę się masturbował publicznie na spursmanii na jego zajebistością

Nie będę obrażał własnych piłkarzy, buczał na WHL jak kibice twojego pokroju.
Nie będę obrażał własnych piłkarzy, buczał na WHL jak kibice twojego pokroju
28 października 2012, 22:27 [cytuj]
Dla wielbicieli:

http://www.youtube.com/watch?v=YgY7Jgpkjvo&feature=g-high-u

:muza:
Dla wielbicieli: http://www.youtube.com/watch?v=YgY7Jgpkjvo&feature=g-high-u :muza:
|<  <<  <  6  7  8  9  10    >

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 26 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się