Forum dyskusyjne
3 listopada 2012, 13:59 [cytuj]
Linki i skład mile widziany
Linki i skład mile widziany
"If you dont have to drag yourself of the field exhausted after 90 minutes, you cant claim to have done my best" Sir Bill Nicholson
3 listopada 2012, 14:48 [cytuj]
Mam nadzieje że zobaczymy dziś Ade
Oh, RVP pogrąża swój były zespół, biedne "armatki"

*
Mam nadzieje że zobaczymy dziś Ade :)
Oh, RVP pogrąża swój były zespół, biedne "armatki" :**
To dare is to do.
3 listopada 2012, 15:04 [cytuj]
dawać jakiegoś sopa i jedziemy z koksem
dawać jakiegoś sopa i jedziemy z koksem
3 listopada 2012, 15:07 [cytuj]
Our starting team today is: Friedel, Walker, Caulker, Gallas, Vertonghen, Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale, Dempsey & Defoe #COYS
And our subs today: Lloris, Dawson, Naughton, Carroll, Falque, Sigurdsson and Adebayor. #COYS
Our starting team today is: Friedel, Walker, Caulker, Gallas, Vertonghen, Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale, Dempsey & Defoe #COYS
And our subs today: Lloris, Dawson, Naughton, Carroll, Falque, Sigurdsson and Adebayor. #COYS
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 listopada 2012, 15:10 [cytuj]
nie nie nie nieeee , dlaczego ADEBAYOR znów siedzi na ławce , ja juz nie moge patrzeć na tego defoe , spoko strzelac coś strzeli ale ile mu potrzeba do tego sytuacji? przecież ten gosci ostatnimi czasy jest tak bezmyślny że cięzko na niego patrzeć , ma piłke to ładuje , czy jest 30m od bramki , czy 5 dla niego to chyba bez różnicy :/
nie nie nie nieeee , dlaczego ADEBAYOR znów siedzi na ławce , ja juz nie moge patrzeć na tego defoe , spoko strzelac coś strzeli ale ile mu potrzeba do tego sytuacji? przecież ten gosci ostatnimi czasy jest tak bezmyślny że cięzko na niego patrzeć , ma piłke to ładuje , czy jest 30m od bramki , czy 5 dla niego to chyba bez różnicy :/
3 listopada 2012, 15:17 [cytuj]
Latics team to face Tottenham: Al Habsi, Boyce, Caldwell, Ramis, Figueroa, Beausejour, Watson, McCarthy, Maloney, Kone, Di Santo
Latics team to face Tottenham: Al Habsi, Boyce, Caldwell, Ramis, Figueroa, Beausejour, Watson, McCarthy, Maloney, Kone, Di Santo
White Hart Lane was always a place where I felt I belonged
3 listopada 2012, 15:23 [cytuj]
Skład dokładnie taki jakiego się spodziewałem . Na tą chwilę nie mamy zbyt dużej możliwości rotacji .
Skład dokładnie taki jakiego się spodziewałem . Na tą chwilę nie mamy zbyt dużej możliwości rotacji
3 listopada 2012, 15:25 [cytuj]
Chciałbym Llorisa, kiedy ma sie ogrywać jak nie z takimi rywalami?
Chciałbym Llorisa, kiedy ma sie ogrywać jak nie z takimi rywalami?
3 listopada 2012, 15:31 [cytuj]
Ahh ten facebookowy tłumacz:
Dzień dobry od słoneczny White Hart Lane, nasze rozpoczęcie zespół dziś vs Wigan Athletic jest: Friedel, Walker, doszczelniak, Gallas, Vertonghen, Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale, Dempsey i Defoe i nasze okręty podwodne: Lloris, Dawson, Naughton, Carroll, Falque, Sigurdsson i Adebayor, jakie są Twoje wynik i strzelcem prognoz? Powiedz nam w komentarzach! COYS
Co do składu to szkoda, że nie ma Llorisa w bramce. Naughton mógłby pójść na lewą, a środek Caulker i Verts. Liczę na wysokie zwycięstwo.
Ahh ten facebookowy tłumacz:
Dzień dobry od słoneczny White Hart Lane, nasze rozpoczęcie zespół dziś vs Wigan Athletic jest: Friedel, Walker, doszczelniak, Gallas, Vertonghen, Lennon, Sandro, Huddlestone, Bale, Dempsey i Defoe i nasze okręty podwodne: Lloris, Dawson, Naughton, Carroll, Falque, Sigurdsson i Adebayor, jakie są Twoje wynik i strzelcem prognoz? Powiedz nam w komentarzach! COYS
Co do składu to szkoda, że nie ma Llorisa w bramce. Naughton mógłby pójść na lewą, a środek Caulker i Verts. Liczę na wysokie zwycięstwo
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 listopada 2012, 15:33 [cytuj]
Zgadzam się z Zolterem. No i miałem nadzieję na Adebayora dzisiaj, ale może wreszcie sobie wyjdzie w pierwszym składzie w czwartek. Skład spodziewany, zobaczymy czy będzie lepiej niż ostatnio. Miejmy nadzieję, że Hudd dostanie +50% do szybkości, Gallas będzie grał jak ostatnio, Walker się ustabilizuje, a Bale i Lennon będą jeszcze szybsi.
Zgadzam się z Zolterem. No i miałem nadzieję na Adebayora dzisiaj, ale może wreszcie sobie wyjdzie w pierwszym składzie w czwartek. Skład spodziewany, zobaczymy czy będzie lepiej niż ostatnio. Miejmy nadzieję, że Hudd dostanie +50% do szybkości, Gallas będzie grał jak ostatnio, Walker się ustabilizuje, a Bale i Lennon będą jeszcze szybsi
LMAO
3 listopada 2012, 15:40 [cytuj]
Huddowi przyda się jeszcze pare innych bonusów, pomijając te +50% do szybkości!
Panowie, wróci Kaboul i okaże się, że może nie być dla niego miejsca, bo Janek - Caulker spisują się super( gdy lewa obrona jest zdrowa, czyli ostanio w ogóle),a szkoda by potem do końca sezonu taki talent jak Steven grał tylko w LE, jeśli wyjdziemy z grupy
Huddowi przyda się jeszcze pare innych bonusów, pomijając te +50% do szybkości!
Panowie, wróci Kaboul i okaże się, że może nie być dla niego miejsca, bo Janek - Caulker spisują się super( gdy lewa obrona jest zdrowa, czyli ostanio w ogóle),a szkoda by potem do końca sezonu taki talent jak Steven grał tylko w LE, jeśli wyjdziemy z grupy
To dare is to do.
3 listopada 2012, 15:50 [cytuj]
http://tykestv.eu/tykes1.php
całkiem niezły flash ,,,
http://tykestv.eu/tykes1.php
całkiem niezły flash ,,,
3 listopada 2012, 15:50 [cytuj]
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=176172&part=sports parę streamów
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=176172&part=sports parę streamów
To dare is to do.
3 listopada 2012, 15:52 [cytuj]
Coraz częściej pokazują się te Torrent Stream'y i dzisiaj przetestuję to. Ciekawe jak będzie się sprawować w porównaniu do sopcastów.
Coraz częściej pokazują się te Torrent Stream'y i dzisiaj przetestuję to. Ciekawe jak będzie się sprawować w porównaniu do sopcastów
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 listopada 2012, 15:53 [cytuj]
ma ktoś jakiś angielski sopcast ???
ma ktoś jakiś angielski sopcast ???
3 listopada 2012, 15:59 [cytuj]
Channel - 134486 sop polecam
Channel - 134486 sop polecam
3 listopada 2012, 16:01 [cytuj]
Nie chcę histeryzować,ale chyba powinniśmy wrócić do gry systemem :jeden DM+ 2 "box to box",czytaj Sandro+Dempsey-(wstaw nazwisko).
Niestety znowu zagra Hudd i spodziewam się,że gra będzie wyglądać kiepsko.Może zbytnio upieram się na wariant z meczu z MU,ale to właśnie wtedy zobaczyliśmy jakie możliwości daje takie zestawienie składu.Innymi słowy nie 4-2-3-1 tylko 4-1-4-1(no chyba,ze skrzydłowi oddzielnie to 4-1-2-2-1).
Nie chcę histeryzować,ale chyba powinniśmy wrócić do gry systemem :jeden DM+ 2 "box to box",czytaj Sandro+Dempsey-(wstaw nazwisko).
Niestety znowu zagra Hudd i spodziewam się,że gra będzie wyglądać kiepsko.Może zbytnio upieram się na wariant z meczu z MU,ale to właśnie wtedy zobaczyliśmy jakie możliwości daje takie zestawienie składu.Innymi słowy nie 4-2-3-1 tylko 4-1-4-1(no chyba,ze skrzydłowi oddzielnie to 4-1-2-2-1)
3 listopada 2012, 16:03 [cytuj]
'kanał jest wyłączony'...
'kanał jest wyłączony'
3 listopada 2012, 16:05 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
'kanał jest wyłączony'
sop://broker.sopcast.com:3912/134486
albo
sop://broker.sopcast.com:3912/6816
sop://broker.sopcast.com:3912/134486
albo
sop://broker.sopcast.com:3912/6816