Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

<  1  2  3  4  5    >  >>  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Wigan
3 listopada 2012, 16:18 [cytuj]
http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html
http://www.lshunter.tv/football-live-streaming-video.html
3 listopada 2012, 16:23 [cytuj]
|Hehehehehe. Jak to teraz bd wyglądało?
No i mam nadzieję, że Sandro wróci na za tydzień.
|Hehehehehe. Jak to teraz bd wyglądało? No i mam nadzieję, że Sandro wróci na za tydzień
LMAO
3 listopada 2012, 16:24 [cytuj]
Kuzwa Sandro kontuzja :/
Kuzwa Sandro kontuzja :/
Offence win games, defence wins titles
3 listopada 2012, 16:24 [cytuj]
Co się stało z Sandro ? Zerwało mi transmisję akurat w tym momencie
Co się stało z Sandro ? Zerwało mi transmisję akurat w tym momencie
"Taką ja mam po ojcu zasadę życiową: Boso, ale w ostrogach."
3 listopada 2012, 16:25 [cytuj]
boże co za nuda!
boże co za nuda!
3 listopada 2012, 16:26 [cytuj]
no widowiska nie ma, Gylfi może rozrusza gre !
no widowiska nie ma, Gylfi może rozrusza gre !
To dare is to do.
3 listopada 2012, 16:27 [cytuj]
jak to kurwa smutno wygląda...
jak to kurwa smutno wygląda
3 listopada 2012, 16:28 [cytuj]
bez kitu można się poważnie zastanowić nad przełączeniem na zagłębie-podbeskidzie ;p
bez kitu można się poważnie zastanowić nad przełączeniem na zagłębie-podbeskidzie ;p
3 listopada 2012, 16:28 [cytuj]
Ja pierdole. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy walczyć o remis.
Ja pierdole. Jak tak dalej pójdzie, to będziemy walczyć o remis
LMAO
3 listopada 2012, 16:30 [cytuj]
Fahrenheit powiedział/a:

Ja oglądam 2 mecze :P
Ja oglądam 2 mecze :P
3 listopada 2012, 16:31 [cytuj]
Fahrenheit powiedział/a:

Podobno świetny mecz, tylko głównie po słupkach i poprzeczkach strzelają. A tu... cóż... Gylfi i Dempsey na raz na boisku - czarno to widzę :P
Podobno świetny mecz, tylko głównie po słupkach i poprzeczkach strzelają. A tu... cóż... Gylfi i Dempsey na raz na boisku - czarno to widzę :P
COYS!
3 listopada 2012, 16:34 [cytuj]
To wygląda tak, jakby się bali, że stracą siły do końca meczu albo po prostu myślą, że już jest wygrana.
No bo kurwa, Wigan gra nie gorzej od nas.

Friedel - bóg.
Obrona - do zmiany.
Walker to już jest przesada.
To wygląda tak, jakby się bali, że stracą siły do końca meczu albo po prostu myślą, że już jest wygrana. No bo kurwa, Wigan gra nie gorzej od nas. Friedel - bóg. Obrona - do zmiany. Walker to już jest przesada
LMAO
3 listopada 2012, 16:35 [cytuj]
Walker daje dupy
Walker daje dupy
IMHO dziś (przynajmniej póki co) słabiej niż zwykle gra Verts. W obronie głównie faule, w ataku albo starta albo róg/aut po zablokowanym zagraniu.
IMHO dziś (przynajmniej póki co) słabiej niż zwykle gra Verts. W obronie głównie faule, w ataku albo starta albo róg/aut po zablokowanym zagraniu
COYS!
Stoperzy i Walker dziś tragedia!
Stoperzy i Walker dziś tragedia!
Offence win games, defence wins titles
śmiech na sali co my gramy
śmiech na sali co my gramy
3 listopada 2012, 16:36 [cytuj]
Halo? Czy my mamy jakiś obrońców w składzie? Ktokolwiek??
Halo? Czy my mamy jakiś obrońców w składzie? Ktokolwiek??
Gramy na remis? Najwięcej podań na lini Gallas-Caulker. Zero pomysłu na gre z przodu. No ale czego sie spodziewac po Huddlestonie i Dempseju... Jedyny który może rozruszać pomoc to chyba Falque ale szansa że pojawi się na boisku jest znikoma. Wigan juz powoli ogarnia jacy jesteśmy tragiczni i do przerwy będzie pewnie 0:2.
Gramy na remis? Najwięcej podań na lini Gallas-Caulker. Zero pomysłu na gre z przodu. No ale czego sie spodziewac po Huddlestonie i Dempseju... Jedyny który może rozruszać pomoc to chyba Falque ale szansa że pojawi się na boisku jest znikoma. Wigan juz powoli ogarnia jacy jesteśmy tragiczni i do przerwy będzie pewnie 0:2
Przecież to się nie można już nawet śmiać z tego co Walker zrobił przed chwilą. 2-0 dla Wigan powinno być niestety. Tragicznie gramy.
Przecież to się nie można już nawet śmiać z tego co Walker zrobił przed chwilą. 2-0 dla Wigan powinno być niestety. Tragicznie gramy
Come On You Spurs !
czy też macie wrażenie, że naszym ofensywnym zawodnikom mówiąc lekko: się nie chce?
czy też macie wrażenie, że naszym ofensywnym zawodnikom mówiąc lekko: się nie chce?
<  1  2  3  4  5    >  >>  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 48 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się