Forum dyskusyjne
3 listopada 2012, 16:37 [cytuj]
ja pierdole ale jesteśmy słabi.Złota piłka dla Brada xD
ja pierdole ale jesteśmy słabi.Złota piłka dla Brada xD
3 listopada 2012, 16:38 [cytuj]
KURWA
KURWA
Nic specjalnego ten mecz póki co...
Nic specjalnego ten mecz póki co
Friedel kolejny raz ratuje a tu ciągle wpisy Lloris,Lloris. Nie wszystko co nowe to lepsze
Friedel kolejny raz ratuje a tu ciągle wpisy Lloris,Lloris. Nie wszystko co nowe to lepsze
3 listopada 2012, 16:41 [cytuj]
ale padaka
walker prawie każde stratne podanie, bale bez błysku, dempsey się stara ale nie wychodzi, defoe w ogóle nie widzę

moze ade pomoże
ale padaka :wysmiewacz:
walker prawie każde stratne podanie, bale bez błysku, dempsey się stara ale nie wychodzi, defoe w ogóle nie widzę :bezradny: moze ade pomoże
3 listopada 2012, 16:42 [cytuj]
Kaboul wejdzie za Walkera bo w takiej formie to lawa powinna byc
Kaboul wejdzie za Walkera bo w takiej formie to lawa powinna byc
3 listopada 2012, 16:42 [cytuj]
japierdole ale sraka jest dzisaj z ta druzyna jak w listopadzie mamy tak zjebany terminarz i tego meczu nie wygraja to porazka
japierdole ale sraka jest dzisaj z ta druzyna jak w listopadzie mamy tak zjebany terminarz i tego meczu nie wygraja to porazka
3 listopada 2012, 16:44 [cytuj]
Wigan nas klepie na WHL o zgrozo
Wigan nas klepie na WHL o zgrozo
3 listopada 2012, 16:45 [cytuj]
Muszę przyznać że Wigan czasami gra b ciekawy futbol
Muszę przyznać że Wigan czasami gra b ciekawy futbol
Offence win games, defence wins titles
3 listopada 2012, 16:46 [cytuj]
ja widze tylko jedno wyjście Andżej Wija Boasz za Defoe wchodzi i niszczymy ich
ja widze tylko jedno wyjście Andżej Wija Boasz za Defoe wchodzi i niszczymy ich
3 listopada 2012, 16:46 [cytuj]
Najgorsze jest to, że przez jebane kontuzje nie mamy połowy składu i nie można nikogo oprócz Defoe zmienić na kogoś wartościowszego. Nie ma kogo zmienić, bo nie ma możliwości. Jedyny sposób to wpuścić młodych, może im się będzie chciało.
Najgorsze jest to, że przez jebane kontuzje nie mamy połowy składu i nie można nikogo oprócz Defoe zmienić na kogoś wartościowszego. Nie ma kogo zmienić, bo nie ma możliwości. Jedyny sposób to wpuścić młodych, może im się będzie chciało
LMAO
3 listopada 2012, 16:47 [cytuj]
W przerwie zdjąłbym Walkera a dał Ade bądź Falque. Wtedy janek do środka i próbujemy grac
W przerwie zdjąłbym Walkera a dał Ade bądź Falque. Wtedy janek do środka i próbujemy grac
podanie Gylfiego podsumowało pierwszą połowe
podanie Gylfiego podsumowało pierwszą połowe
Bajeczne podanie Siggiego
Bajeczne podanie Siggiego :D
3 listopada 2012, 16:49 [cytuj]
No i jak tu takie coś podsumować?: D
No i jak tu takie coś podsumować?: D
To dare is to do.
3 listopada 2012, 16:49 [cytuj]
Walker każda pułapkę offsajdową psuje. Oni nas łapią bez problemu. Powinniśmy przegrywać.
Walker każda pułapkę offsajdową psuje. Oni nas łapią bez problemu. Powinniśmy przegrywać
3 listopada 2012, 16:50 [cytuj]
gra sigurdssona i walkera to jakaś kurwa prowokacja, w takiej formie to oni powinni z trybun oglądać mecze. w ogóle takiego piachu to dawno nie widziałem. chryste, co to jest w ogóle.
gra sigurdssona i walkera to jakaś kurwa prowokacja, w takiej formie to oni powinni z trybun oglądać mecze. w ogóle takiego piachu to dawno nie widziałem. chryste, co to jest w ogóle
3 listopada 2012, 16:50 [cytuj]
PatricziwwersjiBeta powiedział/a:
AVB i 3 obrońców? Chociaż to by było ciekawe rozwiązanie. Walker gra nic.
AVB i 3 obrońców? Chociaż to by było ciekawe rozwiązanie. Walker gra nic
LMAO
3 listopada 2012, 16:52 [cytuj]
dobrze, że reszta wyników jest ok
dobrze, że reszta wyników jest ok :D
3 listopada 2012, 16:52 [cytuj]
na ławce z 4 ofensywnych zawodników 2 juniorów, jeden kontuzjowany, a jeden już wszedł i 'czaruje' nas swoją grą
na ławce z 4 ofensywnych zawodników 2 juniorów, jeden kontuzjowany, a jeden już wszedł i 'czaruje' nas swoją grą :D