Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Forum dyskusyjne

|<  <  3  4  5  6  7    >  >|
Forum dyskusyjne » Premier League » Tottenham - Wigan
3 listopada 2012, 17:18 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
no ale z tym buczeniem troche przesadzają defoe prawie sie popłakał xD

Jedni to odbierają tak, że buczenie, bo Defoe schodzi, a drudzy, że Ade wchodzi. :D
Jedni to odbierają tak, że buczenie, bo Defoe schodzi, a drudzy, że Ade wchodzi. :D
LMAO
3 listopada 2012, 17:19 [cytuj]
Gallas jak zwykle poturbowany :D
Gallas jak zwykle poturbowany :D
3 listopada 2012, 17:19 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Ja pierdole dlaczego Defoe schodzi a nie Dempsey. Co ten człowiek zrobił w tej drużynie oprócz tego że dwa razy trafił do pustej bramki?

a zasługi dla klubu? Utarł nosa liverpoolczykom przechodząc do nas
a zasługi dla klubu? Utarł nosa liverpoolczykom przechodząc do nas
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 listopada 2012, 17:20 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Ja pierdole dlaczego Defoe schodzi a nie Dempsey. Co ten człowiek zrobił w tej drużynie oprócz tego że dwa razy trafił do pustej bramki?

Kurwa, to może niech Defoe gra, bo w końcu kilka lat temu strzelił Wigan 5 bramek.

Niech nasi ich docisną tak jak Southampton ich tydzień temu i będzie po sprawie.
Kurwa, to może niech Defoe gra, bo w końcu kilka lat temu strzelił Wigan 5 bramek. Niech nasi ich docisną tak jak Southampton ich tydzień temu i będzie po sprawie
LMAO
3 listopada 2012, 17:22 [cytuj]
Nie wiem czy największą zasługą dla Spurs amerykanina nie było by przejście właśnie do Liverpoolu,a nie nas :|
Nie wiem czy największą zasługą dla Spurs amerykanina nie było by przejście właśnie do Liverpoolu,a nie nas :|
To dare is to do.
3 listopada 2012, 17:23 [cytuj]
Docisną? Nasi są już wyciśnięci i jedynie kiedy docisną to w momencie pójścia do szatni jak ich kibice pogonią buczeniem
Docisną? Nasi są już wyciśnięci i jedynie kiedy docisną to w momencie pójścia do szatni jak ich kibice pogonią buczeniem
Life is short, too short to have fun Life is long, too long to go wrong
3 listopada 2012, 17:25 [cytuj]
Julkos nie przesadzaj , nie unoś się . Poprostu Tottenham tak ma i jeśli się jest kibicem tej drużyny to trzeba to uszanować.
Julkos nie przesadzaj , nie unoś się . Poprostu Tottenham tak ma i jeśli się jest kibicem tej drużyny to trzeba to uszanować
3 listopada 2012, 17:26 [cytuj]
Ej a sigurdson i demps graja??? czy zeszli w przerwie
Ej a sigurdson i demps graja??? czy zeszli w przerwie
3 listopada 2012, 17:27 [cytuj]
nie wiem czy w ogóle weszli na boisko. Dlaczego ten jebany Wijasz nie wpuści Falque widzi kurwa, że w srodku pola padaka, co on ma kurwa do stracenia ja pierdole
nie wiem czy w ogóle weszli na boisko. Dlaczego ten jebany Wijasz nie wpuści Falque widzi kurwa, że w srodku pola padaka, co on ma kurwa do stracenia ja pierdole
3 listopada 2012, 17:28 [cytuj]
Lol. Czemu u nas 5 ziomków w bramce nie stało?

jin_tae powiedział/a:

Po pierwszej połowie nie mają prawa być zmęczeni...
Po pierwszej połowie nie mają prawa być zmęczeni
LMAO
3 listopada 2012, 17:29 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
no ale z tym buczeniem troche przesadzają defoe prawie sie popłakał xD

pamiętasz ten czas,gdy spurs nazywano "softies"?
Walker kasuje Twittera,ten o mało co się nie popłakał...
pamiętasz ten czas,gdy spurs nazywano "softies"? Walker kasuje Twittera,ten o mało co się nie popłakał
3 listopada 2012, 17:30 [cytuj]
walker to powinien w ogóle powiedzieć papa.nie moge patrzeć juz na naszą gre
walker to powinien w ogóle powiedzieć papa.nie moge patrzeć juz na naszą gre
3 listopada 2012, 17:33 [cytuj]
Falque mógłby być naszym playmaker'em, ale Zwijasz Bagaż nie wiedzieć czemu na niego nie postawi... Dlaczego? Lepiej sprawdzić go teraz z "takim" Wigan, niż z City czy Analami..
Falque mógłby być naszym playmaker'em, ale Zwijasz Bagaż nie wiedzieć czemu na niego nie postawi... Dlaczego? Lepiej sprawdzić go teraz z "takim" Wigan, niż z City czy Analami
3 listopada 2012, 17:34 [cytuj]
_jaroszy - ile można? To już jest żałosne. Mając takie pieniądze i takich piłkarzy trzeba wymagać czegoś więcej, a miejsce w tabeli to czysty przypadek. Mało jest meczy w których byli bysmy lepsi od przeciwnika. Na dodatek kiedyś WHL była twierdzą teraz prawie nie ma różnicy czy gramy u siebie czy na wyjeździe.
_jaroszy - ile można? To już jest żałosne. Mając takie pieniądze i takich piłkarzy trzeba wymagać czegoś więcej, a miejsce w tabeli to czysty przypadek. Mało jest meczy w których byli bysmy lepsi od przeciwnika. Na dodatek kiedyś WHL była twierdzą teraz prawie nie ma różnicy czy gramy u siebie czy na wyjeździe
3 listopada 2012, 17:37 [cytuj]
Przy bramce był faul. Akcja w stylu Kuyta, Friedela powinien ochraniać obrońca. O wchodzi Carrol:)
Przy bramce był faul. Akcja w stylu Kuyta, Friedela powinien ochraniać obrońca. O wchodzi Carrol:)
3 listopada 2012, 17:38 [cytuj]
nie potrzeba nam taktyki tylko serca do gry.gdzie jest nasz tottenham
:c
nie potrzeba nam taktyki tylko serca do gry.gdzie jest nasz tottenham :c
3 listopada 2012, 17:38 [cytuj]
Ja rozumiem twoje rozgoryczenie , ale Tottenham w każdym sezonie ma problemy z drużynami teoretycznie słabszymi . Wigan jest tego najlepszym przykładem , tak było za czasów HR i tak jest za AVB.
Ja rozumiem twoje rozgoryczenie , ale Tottenham w każdym sezonie ma problemy z drużynami teoretycznie słabszymi . Wigan jest tego najlepszym przykładem , tak było za czasów HR i tak jest za AVB
3 listopada 2012, 17:39 [cytuj]
ten chlopak ma pomoc,tak?
ten chlopak ma pomoc,tak?
Tottenham till I die, I'm Tottenham till I die, I know I am, I'm sure I am, I'm Tottenham till I die...
3 listopada 2012, 17:40 [cytuj]
@jaroszy masz racje ale wcześniej nawet ja nie wygrywaliśmy z teoretycznie słabszymi drużynami to dominowaliśmy a tu dostajemy baty
@jaroszy masz racje ale wcześniej nawet ja nie wygrywaliśmy z teoretycznie słabszymi drużynami to dominowaliśmy a tu dostajemy baty
3 listopada 2012, 17:41 [cytuj]
Nasz aktualny skład to Vert, Sandro i 9 pachołków. AVB stracił moje zaufanie i czekam na lepszego kandydata na jego stanowisko.
Nasz aktualny skład to Vert, Sandro i 9 pachołków. AVB stracił moje zaufanie i czekam na lepszego kandydata na jego stanowisko
www.facebook.com/OgienOdSkaja
|<  <  3  4  5  6  7    >  >|

ankieta

Na którym miejscu w tabeli Tottenham zakończy sezon Premier League 2025/2026?
1 33.33%
2-3 0%
4-6 0%
7-10 0%
11-20 66.67%
3 oddane głosy
archiwum ankiet

kontuzje

Użytkownicy online: Gości online: 15 Zarejestrowanych użytkowników: 5255 Ostatnio zarejestrowany: maciek_1984

Zaloguj się

Zapamiętaj mnie Zapomniałeś hasło?

Zarejestruj się