Forum dyskusyjne
3 listopada 2012, 17:18 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
no ale z tym buczeniem troche przesadzają defoe prawie sie popłakał xD
Jedni to odbierają tak, że buczenie, bo Defoe schodzi, a drudzy, że Ade wchodzi.
Jedni to odbierają tak, że buczenie, bo Defoe schodzi, a drudzy, że Ade wchodzi. :D
LMAO
3 listopada 2012, 17:19 [cytuj]
Gallas jak zwykle poturbowany
Gallas jak zwykle poturbowany :D
3 listopada 2012, 17:19 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Ja pierdole dlaczego Defoe schodzi a nie Dempsey. Co ten człowiek zrobił w tej drużynie oprócz tego że dwa razy trafił do pustej bramki?
a zasługi dla klubu? Utarł nosa liverpoolczykom przechodząc do nas
a zasługi dla klubu? Utarł nosa liverpoolczykom przechodząc do nas
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 listopada 2012, 17:20 [cytuj]
dzejkob powiedział/a:
Ja pierdole dlaczego Defoe schodzi a nie Dempsey. Co ten człowiek zrobił w tej drużynie oprócz tego że dwa razy trafił do pustej bramki?
Kurwa, to może niech Defoe gra, bo w końcu kilka lat temu strzelił Wigan 5 bramek.
Niech nasi ich docisną tak jak Southampton ich tydzień temu i będzie po sprawie.
Kurwa, to może niech Defoe gra, bo w końcu kilka lat temu strzelił Wigan 5 bramek.
Niech nasi ich docisną tak jak Southampton ich tydzień temu i będzie po sprawie
LMAO
3 listopada 2012, 17:22 [cytuj]
Nie wiem czy największą zasługą dla Spurs amerykanina nie było by przejście właśnie do Liverpoolu,a nie nas
Nie wiem czy największą zasługą dla Spurs amerykanina nie było by przejście właśnie do Liverpoolu,a nie nas :|
To dare is to do.
3 listopada 2012, 17:23 [cytuj]
Docisną? Nasi są już wyciśnięci i jedynie kiedy docisną to w momencie pójścia do szatni jak ich kibice pogonią buczeniem
Docisną? Nasi są już wyciśnięci i jedynie kiedy docisną to w momencie pójścia do szatni jak ich kibice pogonią buczeniem
Life is short, too short to have fun
Life is long, too long to go wrong
3 listopada 2012, 17:25 [cytuj]
Julkos nie przesadzaj , nie unoś się . Poprostu Tottenham tak ma i jeśli się jest kibicem tej drużyny to trzeba to uszanować.
Julkos nie przesadzaj , nie unoś się . Poprostu Tottenham tak ma i jeśli się jest kibicem tej drużyny to trzeba to uszanować
3 listopada 2012, 17:26 [cytuj]
Ej a sigurdson i demps graja??? czy zeszli w przerwie
Ej a sigurdson i demps graja??? czy zeszli w przerwie
3 listopada 2012, 17:27 [cytuj]
nie wiem czy w ogóle weszli na boisko. Dlaczego ten jebany Wijasz nie wpuści Falque widzi kurwa, że w srodku pola padaka, co on ma kurwa do stracenia ja pierdole
nie wiem czy w ogóle weszli na boisko. Dlaczego ten jebany Wijasz nie wpuści Falque widzi kurwa, że w srodku pola padaka, co on ma kurwa do stracenia ja pierdole
3 listopada 2012, 17:28 [cytuj]
Lol. Czemu u nas 5 ziomków w bramce nie stało?
jin_tae powiedział/a:
Po pierwszej połowie nie mają prawa być zmęczeni...
Po pierwszej połowie nie mają prawa być zmęczeni
LMAO
3 listopada 2012, 17:29 [cytuj]
Mazur01 powiedział/a:
no ale z tym buczeniem troche przesadzają defoe prawie sie popłakał xD
pamiętasz ten czas,gdy spurs nazywano "softies"?
Walker kasuje Twittera,ten o mało co się nie popłakał...
pamiętasz ten czas,gdy spurs nazywano "softies"?
Walker kasuje Twittera,ten o mało co się nie popłakał
3 listopada 2012, 17:30 [cytuj]
walker to powinien w ogóle powiedzieć papa.nie moge patrzeć juz na naszą gre
walker to powinien w ogóle powiedzieć papa.nie moge patrzeć juz na naszą gre
3 listopada 2012, 17:33 [cytuj]
Falque mógłby być naszym playmaker'em, ale Zwijasz Bagaż nie wiedzieć czemu na niego nie postawi... Dlaczego? Lepiej sprawdzić go teraz z "takim" Wigan, niż z City czy Analami..
Falque mógłby być naszym playmaker'em, ale Zwijasz Bagaż nie wiedzieć czemu na niego nie postawi... Dlaczego? Lepiej sprawdzić go teraz z "takim" Wigan, niż z City czy Analami
3 listopada 2012, 17:34 [cytuj]
_jaroszy - ile można? To już jest żałosne. Mając takie pieniądze i takich piłkarzy trzeba wymagać czegoś więcej, a miejsce w tabeli to czysty przypadek. Mało jest meczy w których byli bysmy lepsi od przeciwnika. Na dodatek kiedyś WHL była twierdzą teraz prawie nie ma różnicy czy gramy u siebie czy na wyjeździe.
_jaroszy - ile można? To już jest żałosne. Mając takie pieniądze i takich piłkarzy trzeba wymagać czegoś więcej, a miejsce w tabeli to czysty przypadek. Mało jest meczy w których byli bysmy lepsi od przeciwnika. Na dodatek kiedyś WHL była twierdzą teraz prawie nie ma różnicy czy gramy u siebie czy na wyjeździe
3 listopada 2012, 17:37 [cytuj]
Przy bramce był faul. Akcja w stylu Kuyta, Friedela powinien ochraniać obrońca. O wchodzi Carrol
Przy bramce był faul. Akcja w stylu Kuyta, Friedela powinien ochraniać obrońca. O wchodzi Carrol:)
3 listopada 2012, 17:38 [cytuj]
nie potrzeba nam taktyki tylko serca do gry.gdzie jest nasz tottenham
:c
nie potrzeba nam taktyki tylko serca do gry.gdzie jest nasz tottenham
:c
3 listopada 2012, 17:38 [cytuj]
Ja rozumiem twoje rozgoryczenie , ale Tottenham w każdym sezonie ma problemy z drużynami teoretycznie słabszymi . Wigan jest tego najlepszym przykładem , tak było za czasów HR i tak jest za AVB.
Ja rozumiem twoje rozgoryczenie , ale Tottenham w każdym sezonie ma problemy z drużynami teoretycznie słabszymi . Wigan jest tego najlepszym przykładem , tak było za czasów HR i tak jest za AVB
3 listopada 2012, 17:39 [cytuj]
ten chlopak ma pomoc,tak?
ten chlopak ma pomoc,tak?
Tottenham till I die,
I'm Tottenham till I die,
I know I am,
I'm sure I am,
I'm Tottenham till I die...
3 listopada 2012, 17:40 [cytuj]
@jaroszy masz racje ale wcześniej nawet ja nie wygrywaliśmy z teoretycznie słabszymi drużynami to dominowaliśmy a tu dostajemy baty
@jaroszy masz racje ale wcześniej nawet ja nie wygrywaliśmy z teoretycznie słabszymi drużynami to dominowaliśmy a tu dostajemy baty
3 listopada 2012, 17:41 [cytuj]
Nasz aktualny skład to Vert, Sandro i 9 pachołków. AVB stracił moje zaufanie i czekam na lepszego kandydata na jego stanowisko.
Nasz aktualny skład to Vert, Sandro i 9 pachołków. AVB stracił moje zaufanie i czekam na lepszego kandydata na jego stanowisko
www.facebook.com/OgienOdSkaja